Onderweg maar huis

Geplaatst door: bi-curious-47 op 02-11-18

De weg lijkt eindeloos. Hoe lang ben ik nu al onderweg vraag ik mij af. Ik kom tot de conclusie dat ik nu viereneenhalf uur onafgebroken aan het rijden ben. Gelukkig heb ik een auto waarmee ik makkelijk de kilometers asfalt onder mij door kan laten gaan. Ik ben op weg naar huis.Je had opgebeld en gevraagd te komen. Het klonk niet dramatisch, meer hunkerend. Het is een fucking eind van Stuttgart naar huis, maar ik heb het ervoor over. Mijn werk maakt dat ik de hele week in Duitsland ben. In het weekend rijd ik naar jou. Je gaf altijd al aan het moeilijk te vinden zolang zonder mij te moeten,. Nu is dat 2 dagen eerder. Weet niet waarom, spreek je straks daarover. Wij kennen elkaar nu al een paar jaar. Monogaam verliefd, zorgzaam en als we samen zijn zijn wij 1. Zo kan ik ons het makkelijkst omschrijven. Ik ben Sjors, een eind veertiger. Sinds een paar jaar bi. Mijn eerste coming out date was met jou. En daar ben ik mee gebleven. Veel ervaring anders dan met jou heb ik niet. Hoef ik ook niet.


Omdat ik mijzelf geen tijd gegund had iets anders aan te trekken, zit ik nog in pak achter het stuur. Ik weet dat ik snel wat makkelijks meegegrisd had, tezamen met de vuile was. Maar nu begint het allemaal wat te knellen. Wat zal ik doen, denk ik, en besluit een parking op te zoeken om mij even snel om te kleden. Het is half acht in de avond, ik moet nog een kleine drie uur, die wil ik wel met makkelijk zittende kleren doormaken. Ik rijd de grote parkeerplaats op, zoek een plek aan de rand. Vind een plaats, stop, stap uit en kijk wat om mij heen. Naast de parking is een kleine groenstrook en ik zie een pad wat van daaruit de bossage in verdwijnt. Daar zie ik ook een man naartoe lopen. Zo te zien een trucker. Ruime joggingbroek, slippers en een t-shirt.
Ik kleed mij even snel om, en als ik mijn nette kleding in de achterbak leg, kijk ik toch even dat pad in. Ik weet van het bestaan van de parkings, en wat er gebeurt, maar heb er nooit interesse in getoond. Nu echter, besluit ik die kant eens op te lopen. Ik moet sowieso toch plassen, dan combineeer ik noodzaak met interessse.
Ik loop het pad een eindje af en ik ben niet eens zover het bos in, of mij vallen de tissues op. Hier wordt hard gewerkt glimlach ik en bedenk mij hoeveel pikken hier zijn klaargekomen, hoeveel zaad hier de grond in moet zijn gesstroomd. 
Ik loop nog wat verder, zie eigenlijk geen mannen of zo, en besluit linksaf een paadje in te slaan. Intussen geeft mijn blaas aan vol te zitten. Ik loop iets verder en besluit even opzij te stappen om te plassen. Ik doe mijn broek los, en haal mijn pik eruit. Een flinke straal valt vervolgens op de bladeren. Het lucht op. En terwijl de laatste stralen de grond raken voel ik ineens een hand op mijn billen. Ik draai mij om en zie daar een man staan. Hij kijkt verlekkerd naar mijn pik en vraagt of ik er nog wat meer mee wil doen. Op zich geen lelijke man en het gevoel van die hand maakt dat mijn pik vrijwel direct stijf wordt. 


De man kijkt tevreden naar beneden en pakt met zijn handen mijn pik vast en begint mij direct af te trekken. Het gevoel overvalt mij, Ik word geil en doe mijn broek los, zodat deze op de grond valt. Hij laat mjin pik los, doet mijn boxer naar beneden en kijkt naar mijn billen. Zijn handen zoeken direct mijn bilspleet en ik voel een hand naar beneden gaan. Ik heb nog geen tijd iets te doen. Mjn hand zoekt zijn kruis en voelt een harde pik in zijn broek. Ik masseer hem door de broek heen. Tegelijkertijd voel ik hoe zijn hand mijn sterretje streelt en langzaam duwt. Ik buig iets voorover. Hoewel ik eigenlijk alleen van jou ben, overvalt mij de geilheid. Ik voel hoe twee vingers tegelijkertijd naar binnen worden geduwd. Ik ben hiermee bekend. Ik ontspan en bied ruimte aan de vingers. Langzaam gaan ze heen en weer en tegelijkertijd spreid hij ze. Mijn darm wordt lekker gemasseerd. Ik pak mijn pik en trek mijzelf rustig af. Na een tijdje haalt hij zijn vingers weg. “Ficken?” hoor ik. Ik zeg niks maar buig iets verder voorover. Ik houd mijzelf in evenwicht door op mijn bovenbenen te rusten. Ik hoor hoe een rits opengaat en hoe hij zijn broek naar beneden doet. Zijn handen omklemmen mijn heupen en ik voel een redelijk grote pik tegen mjn billen aan rijden. Met zijn hand brengt hij hem in stelling en dan dat lekkere gevoel. Hij drukt langzaam en daar schiet hij in mij. Ik heb zijn pik niet gezien, mar het moet een flinke zijn, want ik moet even zuchten als ik voel hij hij mij vult.
Intussen heb ik gezien dat er een paar andere mannen erbij zijn komen staan. De een trekt zich af, de ander komt met zijn pik naar mij toe. Moet ik hem pijpen? Ik heb er geen zin in. “You may fuck me when he is ready” zeg ik.
Intussen word ik lekker doorgeneukt door de man. Ik voel aan zijn ademhaling dat het niet lang meer zal duren. Hij duwt een keer hard en komt daarna in mij klaar. Ik voel hoe zijn zaad mijn darm instroomt. Na de laatste stoten trekt hij zich terug. Ik ga even staan om de spieren los te maken. Dan buk ik weer en bied mij aan. Niet veel later komt de tweede man. Hij is duidelijk kleiner geschapen. Ik voel hem niet eens in mij komen, maar met zijn handen om mjin schouders merk ik dat hij wel een harde stoter is. Ik voel zijn ballen tegen mij aan slaan terwijl hij mij stoot. Een vluggertje noemen we dat geloof ik want veel tijd neemt hij niet. Ik voel hem helaas niet zo goed klaarkomen als de eerste. Maar ook zijn zaad voel ik in mij stromen.


Hij is snel klaar, trekt zijn broek omhoog en is weg. De andere man die toekeek is ook al weg. Ineens sta ik alleen. Ik ga rechtop staan, beetje gespreid omdat ik voel hoe het zaad naar buiten druppelt. Zelf ben ik lekker geil. Dan zie ik een jnoge man aankomen. Hij overziet de situatie, bedenkt waarom ik hier zo sta en vraagt mij dan “was het fijn?” aangenaam verrast door het Nederlands zeg ik “ja. Alleen wil ik zelf nog wel klaarkomen geloof ik”. Hij vraagt of hij met zijn hand mijn ster mag voelen. Hoewel het er nat is zeg ik ja. Ik voel hoe hij met zijn hand door mjin billen gaat, hij lijkt het zaad op te pakken, veegt mij er schoon. Haalt zijn hand terug en pakt met dezelfde hand mijn pik. Het zaad is als glijmiddel zoals hij over mijn eikel glijdt. Hij massseert mijn eikel terwijl zijn handen mijn rug strelen. Ik doe zijn broek open en haal zijn pik eruit. Fier springt hij uit zijn boxer. En we trekken elkaar af. Dan pak ik mijn pik en omklem zowel zijn als mijn pik in een hand. Onze eikels schuren tegen elkaar als ik beide aftrek. Even later voel ik hoe zijn pik zich aanspant zijn billen strak worden en het zaad zijn pik verlaat en half over mijn hand en pik heen spuit. Ikzelf kom niet veel later en zo sta ik met twee natte pikken in mijn hand. Dan stop ik. Hij pakt mijn hand brengt hem naar zijn mond en likt mijn hand af. Zodra het meeste eraf is, draai je je om dankt me trekt je broek omhoog en loopt terug. Ikzelf doe hetzelfde, gelukkig heb ik wat tissues dus ik kan mij een beetje opfrissen.
Dit doet een man goed denk ik en loop vrolijk terug. Onderweg kom ik nog een verdwaalde man tegen op zoek naar wat ik zojuist heb ondergaan. Mijn oog valt ook op een vrouw die geknield haar vriend (of niet) aan het pijpen is. Als biman laat mij dat nooit onberoerd. Ik geniet van de wijze waarop zij met lange halen zijn pik zuigt. Haar borsten hangen los en veren leuk op en neer in het ritme van haar mond. Een stijve krijg ik niet, ben net klaargekomen, maar een gezonde kriebel gaat door de buik. Ik ben goedgemustst als ik bij de auto kom.
Kijk nog even om mij heen, pak een fles water achter uit de auto en stap in. Onderweg naar huis. Zal ik hem vertellen denk ik terwijl ik de snelweg opdraai.
Ach we zien wel. En ik geef gas en rijd de avond in.

2660 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.