Prins wil prins.

Ja is soort sprookje maar met twist lees  gewoon.


Sneeuwwitje is lelijk arrogante prinses. Wacht even dat is echt geen prinses dat is echt kerel. Maar waarom de jurk en de mauw het algemene probleem Ja. Een prinses uit nabije koninkrijk is hem belooft.Nou daar heb hij geen zin in dus is om gekomen bij jacht ongeluk. De koning heeft zoveel dochters dat niet op viel. Ja sneeuwwitje domme oen  prikt zich aan roos en valt in slaap. Dan maar op bed leggen !Er is maar een oplossing sneeuwwitje goede beurt geven. Dan zou ze(hij) wakker worden. Elke prins uit buurt is langs geweest maar vinden haar lelijk. Dan maar de prins welk verwijfd is. Die kan geen vrouw krijgen dan maar sneeuwwitje. Hij begint haar van onder uit te kleden. Wat schok komt grote leuter met ballen te voor schijn. Zal het hem stoppen haar/ja hem te neuken ? ( maup heb verkeerd geschreven)

Ja hij weet wat de opdracht is. Dus steek zijn leuter in sneeuwwitje. En begint in haar te pompen. Sneeuwwitje wordt wakker er van. En begint gelukkig zacht te kreunen !De prins hoort wel gaat gewoon door hem maakt niet uit dat kerel is. Hij staat al tijd droog dus maakt hem niet uit waar leuter in steekt. Sneeuwwitje voelt dat stijf is en klaar komt. Hij spuit tegen de buik van de prins.Die stopt en tongt sneeuwwitje. Hij komt klaar als sneeuwwitje hem klaar pijpt. Sneeuwwitje slaap kamer deur gaat open.

Ja de koning komt binnen. Heeft net een minister goede beurt gegeven. Nee meer om dat koningin geen zin had. Hij komt kijken of sneeuwwitje wakker is. Is geschokt in bed ligt zijn enigste zoon. Ja die om gekomen zou zijn. Hij wilde de prins dus als gelukt was sneeuwwitje als vrouw aan bieden ! De prins heeft wel oren naar als sneeuwwitje soms zich als vrouw verkleed. De koning ja is geil haalt zijn minister en met ze vieren gaan even nog los.   ja de koning is net zo geil als zijn zoon. Na feest gaan de geliefden naar het paleis van de prins.

Komt er een vervolg mogelijk wel de verwijfde prins moet weer aan en zijn echt genoot verveelt zich.

1318 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.