De Roze Flat 5

Geplaatst door: senior1957 op 03-11-18

Die avond zat ik op de bank na te denken en besloot dat ik deze avond sex met een man ging hebben en zette mijn laptop aan en logde in.
Het was druk, maar de meeste hadden geen profiel en ik was al gewaarschuwd door die aardige man dat ik moest uitkijken, niet iedereen was wie hij voordeed en zeg nu zelf, "kontneuker24" klinkt dat betrouwbaar?
Ik zat te wachten op die aardige man en zou mijn excuses aanbieden voor de vorige keer, toen ik uiteindelijk bang werd en niet kwam opdagen op de afspraak.
Hij kwam niet op de chat en verder had ik geen succes, ik had zelf geen profiel en sprak waarschijnlijk niet de juiste taal, was waarschijnlijk te direct.
Ik werd aangesproken door iemand zonder profiel en had meteen een klik met hem en we zaten gezellig te chatten, pas na een half uur zag ik dat hij uit België kwam, maar toen ik erover begon, zei hij dat hij Nederlander was maar in België woonde.
Hij kwam bij mij uit de buurt en kende de buurt wel een beetje.
Langzaam kreeg hij wat persoonlijke dingen uit me, ik vertelde van mijn aanstaande scheiding en mijn nieuwe baan als huismeester, zonder te vertellen waar dat was.
Om middernacht vroeg hij of ik geen zin had langs te komen maar ik vond het te ver, maar wimpelde het af door te zeggen dat ik te moe was, wie weet later nog eens en ik zei gedag en was meteen weg.

De weken gingen voorbij en vertelde mijn Belgische vriend iedere keer wat me bezig hield, ook dat ik Hugo wel zag zitten en een trio met hem en zijn partner ook, eigenlijk wilde ik mijn maagdelijkheid verliezen aan Hugo, mijn Belgische vriend en die aardige man, die ik had laten zitten.
Ik zei dat ik zin had om nu wel te komen maar hij kon nu niet en was meteen weg.
Balend zat ik nog wat op de chat en zag die aardige man weer online komen en maakte mijn excuses, omdat ik niet kwam opdagen.
Hij vergaf me het en na een half uurtje spraken we weer af op dezelfde plek en ik ging snel naar beneden en op het bankje in het park zitten.
Om 21:40 was hij er nog niet en begon het zachtjes te regenen en wilde terug gaan maar zag een man aankomen en toen hij dichterbij kwam, zag ik dat het Hugo was!!!
We begroette elkaar en ik vroeg of hij ook zomaar een blokje om was maar hij zei: "hou maar op met die onzin, je hebt hier toch met een man afgesproken?"
Ik aarzelde even en gaf het toen toe en hij zei dat we maar naar zijn huis moesten gaan en eerst met elkaar praten.
Het begon hard te regenen en werden drijfnat en bij hem kreeg ik een badjas en trok mijn kleren uit, hij ook en zaten met een drankje op de bank.

Hij vertelde dat hij en Lex op zoek waren naar "Een mannetje erbij" en aangezien ze beiden mij wel leuk vonden en ik hun ook, wilde hij het wel eens met mij proberen, Lex mocht het niet weten, ik zou zijn verjaardag's cadeau worden.
Hij zei dat we rustig aan moesten beginnen en zouden eerst zoenen en later meer, Lex was ook veeleisend aan zijn sex-partners, tot nu toe had hij niemand gevonden die bij hun wilde blijven.
We begonnen voorzichtig te zoenen en al snel werd het hartstochtelijk en ik voelde me geweldig, voelde me helemaal warm worden van binnen.
Als vanzelf belandden we op zijn bed, hoewel het niet de bedoeling was en de badjassen waren onderweg uitgegaan.
Hugo draaide me op mijn rug en kroop op me, ik dacht dat hij wilde neuken en vroeg me af of hij hem er zo in kreeg of dat ik mijn benen moest optrekken maar besloot het af te wachten.
Hij kuste me heel liefdevol en ik werd helemaal ontspannen en wilde alles van de mannenliefde leren.
Hugo zakte naar beneden en beet op mijn tepels en via mijn navel nam hij mijn pik in zijn mond, mijn eikel verdween in één keer in zijn keel en begon me te pijpen zoals ik nog nooit gepijpt was en al snel spoot ik mijn sperma diep in zijn keel.
Hij kwam naast me liggen met de woorden dat ik nu hem mocht pijpen en ik raakte in paniek...... ik pijpen? ... net door een man gepijpt? ... was ik nu homo....
Ik sprong uit bed en rende in paniek de deur uit en pas thuis merkte ik dat ik nog naakt was, keek in de spiegel en zag dat er niet op mijn voorhoofd geschreven stond dat ik door een man gepijpt was.

Na een whiskey, kalmeerde ik wat en schaamde me voor mijn gedrag en besloot weer op de chat te kijken en zag mijn Belgische vriend even later online komen en ik sprak lang met hem over wat er gebeurd was en hij gaf me het advies om een app'je te sturen met excuses en stuurde dat meteen maar, helaas las hij het niet en kreeg dus ook geen antwoord.
Bij het ontwaken zag ik een berichtje, mijn kleren zaten in een tas, die aan de deurknop hing en wenste me een prettige dag, hij was een paar dagen afwezig en zag me volgende week wel weer.

De week erop was hij er weer en op dinsdagavond lagen we weer in bed en zei hij dat hij me wel van mijn vluchtgedrag af kon helpen en begon me te pijpen, al was ik wel een beetje bang dat ik daarna weer weg wilde.
Luid kreunend kwam ik klaar en wilde weer weg maar hij kwam snel op me liggen en hield me op het bed vast.
Hij kuste me wel zo ontzettend hartstochtelijk dat ik het verzet na een paar minuten opgaf en me helemaal aan hem overgaf, net zoals vroeger in films, waar de held het tegenstribbelend meisje veroverd door haar te kussen.

Wordt vervolgd....

1370 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.