Mijn zwager

Geplaatst door: iemanddus69 op 05-11-18

Soms komen dingen zo onverwacht dat je achteraf denkt. WAUW! We, mijn zwager en ik, hadden al tijden geleden afgesproken dat we eens iets zouden gaan drinken. Het kwam er maar niet van, maar nu dan eindelijk wel. Onze vrouwen gingen een weekendje samen weg. Mijn zwager had bier ingekocht en hij zou koken.

Tijdens het eten hadden we al wat bier weggetikt en op de bank gingen we verder. Ik voelde dat er een bepaalde soort spanning aan het ontstaan was. Het zal het bier wel zijn dacht ik. Mijn zwager was wat aan het zappen en toen kwamen we bij Meiden van Holland uit. Ik zei 'Laat maar even staan joh' Eén of andere gast was driftig bezig om zijn pik stijf te houden. 'Nou daar heb ik minder moeite mee' zei ik. Ik zag dat mijn zwager zo uit zijn ooghoek naar mijn kruis zat te kijken. 'Nu ook?'zei hij. Voordat ik het wist had hij zijn hand in mijn kruis gelegd en hij kneep er even in. 'Ja dus' zei hij en gaf een scheve glimlach. Een scheut van opwinding ging er door mij heen en mijn pik begon nog meer te steigeren en begon het moeilijk te krijgen in mijn wat strakke spijkerbroek. 'Gaat dat goed komen daar' zei mijn zwager. Hij moest ongetwijfeld hebben gezien dat mijn bobbel groter werd.

'En jij dan?' en ik kneep hem ook in zijn kruis. Hij had een trainingsbroek aan en ik kon duidelijk een harde paal voelen. 'Zo hee, die is keihard man' zei ik. Eigenlijk was ik wel een beetje geschrokken van deze wending en ook van de sensatie die er door mij heenging. Voelde eigenlijk best wel lekker om een pik van iemand anders te voelen. Op de TV was die vent nog steeds bezig om met een half slappe pik te stuntelen. 'Moet je niet wat ruimte maken voor die pik van je? vroeg mijn zwager. Voordat ik het wist had hij mijn knoop al losgemaakt en mijn rits open geritst. In ieder geval meer ruimte. Maar omdat hij nu meer ruimte kreeg kwam hij ook nog meer op sterkte. Mijn kale eikel, ik ben besneden, tekende zich duidelijk af in mijn witte onderbroek en had al een vochtige plek gemaakt. Mijn zwager wreef plagerig over mijn eikel. 'Al lekker nat' zei hij. Of het nou de alcohol was, maar ik hield het niet meer. Ik begon steeds geiler en geiler te worden. 'Ik heb wel zin om jouw geile pikkie eens te bekijken. Ga eens staan en kom eens mee?' En eigenlijk zonder dat ik er erg in had deed ik wat hij vroeg. Hij pakte mij bij mijn heupen beet en manoeuvreerde mij naar de tafel, ging op een stoel zitten en draaide mij naar hem toe. Hij pakte mijn spijkerbroek en trok hem langzaam naar beneden. Vast om te kijken hoe ik zou reageren. Maar ik was al te geil om tegen te sputteren. Ook dat hij mijn zwager was,was ik allang vergeten. 'Stap er maar uit' zei hij en ik deed wat hij vroeg. 'Doe je shirt ook maar uit' Daar stond ik dan alleen nog maar in mijn onderbroek voor hem. Het plekje in mijn onderbroek was groter geworden. Ook mijn ballen tekenden zich goed af. Met zijn hand wreef hij plagerig over mijn stam en ik voelde een scheut voorvocht naar buiten schieten. Ik kon het niet laten om zachtjes een kreuntje te geven. Ik denk van de schrik. 'Lekker?' vroeg hij en kneep gelijk even in mijn ballen. Weer een kreun maar nu van geilheid en pijn.. 'Ja dus' zei hij.

Ondertussen voelde ik het tintelen over heel mijn lichaam. Maar mijn zwager was nog niet klaar. 'Zullen we dat plekje nog wat natter maken?' Hij wachtte mijn antwoord niet af en likte met zijn tong op de nu echt grote plek in mijn onderbroek. Ooh wat was dat heerlijk. 'Lekker zilt' zei mijn zwager. Met zijn tong ging hij over mijn stam naar beneden en likte aan mijn ballen die echt op oorlogssterkte tegen mijn pik stonden. Ook al zat er een onderbroek tussen de sensatie was er niet minder om.

Weer voelde ik een scheutje voorvocht ontsnappen toen hij met zijn vinger van beneden naar boven over mijn stam over mijn pisbuis wreef. 'Zonde hè als dat allemaal in die onderbroek verdwijnt. Eerst even aflikken.' En weer likte hij met zijn tong op de punt van mijn eikel. Maar deze keer zoog hij er ook aan. Weer een kreun en nu duidelijk hoorbaar. Hij vloog eruit voordat ik het wist. 'Lekker geil zwagertje van me.' Mijn tepels waren stijf en ik tintelde over heel mijn lichaam. 'Maar we gaan nu al niet klaarkomen hè' Het is duidelijk waar hij naartoe wil en ik ga mee in die gedachte. 'Zo nu even de totale bevrijding' zegt mijn zwager en trekt mijn onderbroek wat naar beneden. De rand blijft achter mijn keiharde pik hangen en mijn heupen worden al zichtbaar.Hij legt zijn warme handen op mijn heupen en wrijft er langzaam over. Hij weet echt wat hij aan het doen is. Ooh wat is dit heerlijk. Ik voel mijn hart bonzen. Met zijn twee duimen ontdoet hij de rand van mijn onderbroek van mijn eikel, zodat hij vrij komt en trekt mijn onderbroek naar beneden. Mijn keistijve pik wordt nu goed voor hem zichtbaar. Hij laat de onderbroek bij mijn ballen hangen en bekijkt aandachtig mijn pik en de adertjes die erover heen lopen en gaat er met zijn vinger over. 'Mooi pikkie man!' en met zijn vinger verdeeld hij weer wat vrijgekomen voorvocht over mijn eikel. Met mijn keistijve pik stond ik voor het gezicht van mijn zwager.

Als ik nog remmingen had dan waren ze als sneeuw voor de zon verdwenen. Hij pakte mijn pik nu stevig beet en kneep er flink in. "Lekker keihard man!" Met zijn tong ging hij plagerig van het randje van mijn onderbroek, die nog steeds aan mijn ballen hing zigzaggend naar boven. Ik sloot min ogen en liet het gevoel van geilheid helemaal in mij landen. Ondertussen was zijn tong op mijn eikel geland en likte hij met cirkelende beweging hierover. Af en toe drukte hij zijn tong in mijn pisspleetje en dat was best wel gevoelig, waardoor er wel een scheut door mijn pik ging. Maar eigenlijk was het ook best wel weer lekker. Ik voelde dat hij aan mijn onderbroek trok en ik wist dat ik zo meteen helemaal poedelnaakt voor mijn zwager zou staan. Met een stijve natte pik, in de woonkamer. Ik liet hem begaan en stapte uit mijn onderbroek. Zijn hand wreef nu over mijn onderbuik en speelde met de kleine korte haartjes. "Geschoren, zwagertje? Ben benieuwd waar nog meer." Zijn hand verhuisde naar mijn ballen en liet ze door zijn vingers rollen. Zover dat lukte, want ze stonden van geilheid redelijk strak. "Lekker glad, zwagertje/" En zijn tong maakte een verkenningstocht over mijn ballen. Onwillekeurig deed ik mijn benen wat uit elkaar en hij maakte gelijk hiervan gebruik door meer naar achter te gaan. Dat moet toch een bijzonder gezicht zijn geweest als iemand naar binnen had gekeken.

"We moeten maar eens gaan verkassen. Ga maar mee naar boven." Ik wist dat we nu echt door zouden gaan en wilde ook meer. Met stijve, kloppende pik ging ik hem voor op de trap. Ik voelde zijn hand plagerig met mijn ballen spelen. Ik liep zijn slaapkamer binnen, maar hij zei, "nee zwagertje, nog 1 verdieping hoger." Op zolder aangekomen was daar inderdaad nog een bed. "Ga hier maar eens met je handen tegen de muur staan en je benen wat uit elkaar. "Je hebt een lekker lichaam zwagertje." Ik merkte dat ik dieper begon te ademen. Zijn handen betasten mijn tepels en hij kneep er in. Ik moest kreunen. Hij hing helemaal tegen mij aan en ik moest opletten dat ik niet tegen de muur geplet zou worden. Hij betaste mijn borstkas en mijn buik. Natuurlijk kwam hij bij mijn nog steeds keistijve pik terecht. Over mijn pik naar beneden naar mijn ballen en weer terug. Hij pakte stevig mijn pik in zijn hand en begon mij heel zachtjes af te trekken. "We gaan niet spuiten hè. Je houdt je in." Maar hij trok wel rustig door. Plagerig trok hij af en toe mijn pikhuid wat verder naar beneden waardoor het riempje strak kwam te staan. Natuurlijk voelde ik dat en hij ook want ik reageerde daarop. "Pijn?" Ik schudde nee, veel te bang dat hij zou stoppen. Maar hij moest niet veel langer doorgaan anders zou ik echt de muur gaan versieren met mijn klodders. Maar natuurlijk wist hij wanneer hij moest stoppen. Mijn zwaardere gehijg verried mij.

Plots was mijn zwager verdwenen en voelde ik kort daarna iets kouds tussen mijn billen. "Ik ben nieuwsgierig of jij een beetje soepel bent. Kom maar mee en ga maar eens gebukt voorover staan met je handen op het bed. Ik voelde al wat kouds over mijn been lopen en hij smeerde het glijmiddel, want dat was het, terug, over mijn anus  Hij begon wat masserende bewegingen te maken. Zijn palm lag op mijn billen en zijn vinger drukte tegen mijn gaatje. Deze glipte eigenlijk vrij makkelijk naar binnen. "En dat is 1" Zijn hele vinger gleed naar binnen en hij maakte masserende bewegingen op iets in mij wat best wel een reactie veroorzaakte. Dat moest dus mijn prostaat zijn. Een tweede vinger ging er makkelijk bij en hij ging zo lekker door. De man die naast me stond was in de verste verte mijn zwager niet meer, maar iemand die mij ontzettend aan het opgeilen was en mij ongetwijfeld ergens deze avond tot een gigantisch hoogtepunt zou laten komen. Ik ken mijzelf, als ik supergeil ben en dan uiteindelijk klaarkom dan spuit het er dan ook met volle kracht uit. Maar zover was het echt nog niet. "lekker warm holletje, zwagertje. Ik schat in 36,8 graden." Als daar ooit nog eens een thermometer in zou gaan, wist ik vanaf dat moment dat ik altijd hieraan zou terugdenken.

Terwijl ik voorover gebukt stond voelde ik mijn pik kloppen. Zo geil was ik echt nog niet geweest. Mijn zwager wreef met zijn linkerhand plagerig over mijn billen terwijl hij nog steeds zijn vingers in mijn anus had en heel zachtjes over mijn prostaat heen en weer aan het gaan was. "Je hebt echt een lekker kontje, lekker zwagertje van me.". Ik deed mijn benen wat meer uit elkaar. Gelijk speelde hij met zijn vrije hand met mijn ballen. Zachtjes kneep hij er in. "Zijn ze lekker vol zwagertje?" en hij kneep er iets harder in zodat een lichte pijnscheut voelbaar was. Door mij gevolgd door het aantrekken van mijn anusspier. "Niet lekker zwagertje?" en hij kneep nog eens. Ik kon niets anders dan een kreun geven. "lekkere balletjes" zachtjes wreef hij erover en ging verder door naar mijn keiharde pik die tegen mijn buik aan stond. Zachtjes kneep hij in de stam.

Een sensatie ging er door mijn lichaam die ik nog nooit eerder zo had gevoeld. Ik merkte dat ik onbewust zachtjes aan het hijgen van geiligheid was. Door de interne massage voelde ik een scheut voorvocht uit mijn ontblote eikel lopen. Met een vinger ving mijn zwager het op en stak deze in mijn mond. Ik moest hem aflikken. Oh wat was ik geil. Plots trok mijn zwager zijn vingers uit mijn anus en zei hij "Genoeg gemasseerd. Nu voor het echte werk." Wat dat ook was. Ik wilde het. "Ga maar eens op je rug liggen zwagertje." Als een hondje volgde ik zijn opdrachten op. "Ga maar met je benen goed uit elkaar met je knieën goed opgetrokken zodat ik goed zicht heb op je kontje en je pik terwijl ik mij uitkleed."Ik deed wat hij vroeg. Mijn zwager begon zich uit te kleden. En ik moet zeggen, hij zag er best lekker uit. Best atletisch gebouwd. Mooie borstkas, strak buikje en een flinke bobbel in zijn slip. Die hield hij aan. Nog. Mijn zwager kroop tussen mijn benen en begon mijn ballen te likken. Een scheut van geiligheid door mijn lichaam en een stoot bloed naar mijn pik die meteen weer keihard werd. Weer een scheutje voorvocht. Met zijn tong likte hij het van mijn eikel.

Een 'aaah' van mijn kant kon ik niet onderdrukken. Met zijn tong verdeelde hij het vocht over mijn eikel. Zo gevoelig. Mijn hoofd begon te tollen en mijn ballen begonnen gewoon pijn te doen van de geiligheid. Ze stonden echt geplakt tegen mijn stam. Met zijn tong wreef hij ze nog extra omhoog. Hij wist echt wat hij aan het doen was. Plagerig omhoog naar mijn tepels welke hij één voor één tussen zijn tanden nam en afzoog. Ik voelde zijn bobbel tegen mijn pik toen hij bij mijn gezicht was. "Ogen dicht zwagertje." Nadat ik dit gedaan had volgde een zoen op mijn mond. Zijn tong dwong mijn mond open en drong zich naar binnen. Onze tongen raakten elkaar, onze lippen en tongen begonnen een geile dans. Met zijn bobbel die alles verried van de harde inhoud wreef hij over mijn pik. Jezus wat was dit geil en zo onverwacht. Na deze wilde dans begon zijn tocht langs mijn nek weer terug naar beneden om te eindigen op mijn eikel die hij volledig in zijn mond nam. Met zijn tong danste hij over mijn eikel en langzaam liet hij zijn mond met mijn stam vullen totdat ik achterin zijn keel was. Wat was deze vent goed. Met zijn hand pakte hij mijn ballen en masseerde deze nu zachtjes terwijl hij over mijn stam heen en weer ging. Langzaam af en toe poppende geluiden van de ontsnappende lucht. "Nee zwagertje die ballen mogen nog niet leeg." Hij moet aan mijn adem gehoord hebben dat ik onderweg was naar een orgasme. Hij nam mijn pik uit zijn mond. Ik voelde zijn kwijl op mijn buik terecht komen. Ik lag gewoon te stuiteren van de geilheid. 

Mijn zwager ging staan en trok nu zijn slip uit. Wat een mooie paal! En een heerlijke ballen. "Ga maar zitten zwagertje." Ik wist wat hij wilde en wat ik wilde. Ik nam zijn paal in mijn mond en begon er heerlijk op te zuigen en aan te likken. Zijn vocht smaakte lekker. "Maak hem maar goed nat." Mijn zwager was echt goed. Hij neukte mijn mond terwijl ik hem zoog. "Zo en nu op je knieën op het bed. Ik twijfelde. Ik wist wat hij wilde maar dit was wel echt 'whole the way'. Een zachte duw tegen mijn schouder deed me automatisch doen wat hij had bevolen. "Benen wat uit elkaar." Weer voelde ik een koude klodder tegen mijn anus en twee vingers die er achteraan gingen. "Mooi. Ontspan je maar." Zijn eikel was in no time onderweg naar binnen. "Ontspannen." Ik liet hem begaan en ontspande mij. Hij merkte dat en stootte plots verder naar binnen. Een kreun van mijn kant verried de pijn. "Dat gaat zo over zwagertje." Langzaam begon hij mijn kontje te neuken. Het ging steeds makkelijker merkte ik en de pijn was ook aardig weg. Met steeds langere halen begon hij goed mijn prostaat ook op te wrijven. Ik voelde nu echt een klodder uit mijn pik komen die op het bed viel. Elke keer als hij heen en weer ging werd mijn pik even stijver. De sensatie die bij mij opkwam was onvoorstelbaar. Het gehijg van mijn zwager was nu ook duidelijk hoorbaar.

Zijn handen op mijn ribben voelden warm en vochtig. Zijn neukbewegingen waren steeds vuriger. Zijn gehijg werd gekreun dat van mij ook. Luid kwam hij klaar en ik voelde dat mijn ballen zich ook leegden. Ik spoot met krachtige stralen op het bed. Mijn zwager bleef in mij zitten. Hij was nog keihard. Langzaam begon hij weer opnieuw. Zijn sperma voelde ik langs mijn ballen druipen met stevigere stoten als ervoor kwam hij nog een keer klaar in mij. Zeker drie stralen aan zijn schokken te voelen. Terwijl hij zijn pik uit mijn anus trok voelde ik zijn sperma uit mijn kontje lopen. Over mijn ballen op het bed. Allebei hijgend van genot. "Jij wil vast nog een keer komen zwagertje" Ja dat wilde ik. Ik had het gevoel dat er nog liters uit moesten. Gewillig bood hij zijn kontje aan. "Smeer er maar wat glijmiddel op." Ik deed dat en drukte mijn eikel tegen zijn gaatje aan. Met wat zachte druk gleed deze naar binnen. Het voelde lekker en warm en toch best wel strak aan. Langzaam begon nu ik hem te neuken. "Niet te snel zwagertje anders ben je zo leeg." Ik voelde inderdaad dat ik zou gaan komen. Maar ik wilde ook komen. Ik wilde mij helemaal leegspuiten. Oh wat wilde ik hem vol spuiten. Mijn hele lichaam maakte zich klaar voor mijn orgasme.

Alles tintelde. Onze beide lichamen waren vochtig van het zweet. Ik wreef met mijn handen over zijn rug. Ik voelde dat ik ging komen. Een luide kreun en ik stootte mij helemaal leeg wel vier vijf keer. Mijn hoofd tolde. Ik hijgde gigantisch en mijn lichaam tintelde helemaal. Ik kon niet meer. Ik trok me terug en zakte op mijn rug. Mijn ogen dicht. Nog steeds hijgend. Mijn hart in mijn borstkas ging tekeer. Ooooh wat was dit lekker! Wat was dit lekker!!! Een zoen, heel zacht en teder op mijn mond. "Was het lekker zwagertje? "Ik kon alleen maar knikken en verder hijgen. "Zullen we die jongen dan maar even schoonmaken?" Vanaf mijn ballen begon hij mij te likken. Zijn en mijn sperma waren daar één geworden. Mijn pik kon niet slap blijven en richtte zich weer op. "Zo. Geil zwagertje." Langzaam begon hij mij af te trekken. Ik wilde nog een keer komen. Ik spande mijn beenspieren wat aan. Met steeds snellere bewegingen voelde ik mijn hoogtepunt weer komen en met twee stralen veel minder heftig maar wel intens kwam ik weer klaar. Met gesloten ogen voelde ik dat mijn zwager mijn sperma van mijn buik likte. Een zoen met mijn sperma en onze tongen.

Als je dit een geil verhaal vond laat het me gerust weten via je beoordeling. Contact is ook leuk!

2477 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 40)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.