Even rustig op adem komen

Geplaatst door: iemanddus69 op 05-11-18

Ik ben van nature een rustige jongen, al zeg ik het zelf, en had weinig ervaring met meisjes en jongens, maar wat me kortgeleden is overkomen brengt het voorgaande tot het verleden.

Zondagochtend ga ik altijd heerlijk vroeg joggen in de duinen. Lekker mijn hoofd uitwaaien en of het nou regent of niet, ik ga gewoon. Zo ook deze ochtend. Na lekker een eind gejogd te hebben komt me daar toch een partij donkere wolken aan en dat belooft niet veel goeds. Natuurlijk had ik weer niet op buienradar gekeken en zou ik weer afgestraft worden met een flinke plensbui. Teruggaan had toch geen zin, ik was ongeveer op de helft van mijn rondje, dus ik zou wel zien waar het schip strandt. Met een lekker tempo jogde ik verder en helaas de eerste druppels begonnen te vallen en voordat ik het wist, gutste het water uit de wolken. Er was geen ontkomen meer aan en binnen de kortste keren was ik drijfnat. Nu was dat ook niet zo moeilijk want ik had alleen een luchtig shirt aan en een korte broek. Maar het loopt toch minder lekker met die natte kleren aan en soppende schoenen. Dat kan ik wel zeggen.

Na even doorgelopen te hebben kwam ik voorbij een huisje in de duinrand. Op de veranda zag ik een jongen staan en ik zag dat hij iets naar me riep. Ik had mijn oortjes in dus natuurlijk hoorde ik hem niet. Ik liep naar hem toe en trok mijn oortjes eruit en vroeg wat hij zei. Hij zei dat het toch geen weer was om nu te gaan joggen. Ik lachte naar hem en zei dat het me niet zo veel uitmaakte. Onder de douche word je ook nat. Hij lachte en zei dat dat ook zo was. Voordat ik het wist, was ik in een leuk praatje verzeild geraakt en vertelde hij mij, dat zijn ouders hier wonen, dat hij zelf in Amsterdam woont maar nu op het huis van zijn ouders mocht passen. Uiteindelijk vroeg hij me of ik een bakkie koffie of zoiets wilde en vond dat eigenlijk wel een goed idee. Ik begon het toch wel wat koud te krijgen in die natte kleren. Als je rent, merk je daar niets van. Ik stemde met zijn uitnodiging in en liep met hem mee. Wel even je schoenen en sokken uittrekken hoor, zei hij, we hebben hier vloerbedekking liggen en mijn ouders zijn daar nogal zuinig op. 

Bij de deur trok ik mijn schoenen en sokken uit. Pak deze handdoek maar even aan, en hij gooide zon klein keukenhanddoekje naar me toe, en droogde daar mijn voeten mee af. Eigenlijk was het onbegonnen werk, want het water van mijn kleren liep gewoon over mijn benen over mijn voeten en zei dat ook tegen hem. Tsja, zei hij, dan heb je dus iets groters nodig. Weet je wat, zei hij, als ik je nu even een ochtendjas geef, dan gooi ik snel je kleren in de droger, dan is dat ook weer snel opgelost. Hij zei het met zon vanzelfsprekendheid, dat ik het eigenlijk zonder na te denken beaamde. Hij pakte een ochtendjas en een grotere handdoek en wees me naar een bijkeuken. Trek daar maar even aan. Volgens mij zonder te druppelen stapte ik snel de bijkeuken in en trok mijn zeiknatte kleren uit en droogde me af. Toch wel lekker die natte kleren uit. Gooi die kleren maar in de droger. Ik zet hem zo wel aan, hoorde ik hem roepen. Tegen een wand stonden een wasmachine en een droger en gooide de kleren in de droger. Nu heb ik thuis ook zo'n ding staan, dus weet wel hoe die werkt. Dus ik zette hem aan. In de ochtendjas stapte ik uit de bijkeuken en hoorde hem roepen Door de gang links.

Ik wam in een gezellige huiskamer uit en hij had al twee Senseootjes klaar staan. Melk en suiker staan op de tafel. Is niet nodig, zei ik, ik drink zwart. Ik moet zeggen dat zon warme bak koffie best wel lekker smaakt na zo'n nat pak. Ik heb de droger al zelf even aangezet, is niet zo moeilijk hè zo'n ding, lachte ik. Oh das mooi, zei hij. We kletsten lekker verder en zoals dat soms gebeurt, voelde ik dat er een bepaalde spanning aan het opbouwen was. Hij zag er best wel aardig uit en had een vreselijk mooie glimlach met mooie witte tanden achter zijn lippen en als hij lachte kwamen er twee hele leuke kuiltjes in zijn wangen. 

Naarmate het gesprek vorderde merkte ik dat hij me aan het inpakken was. Volgens mij vond hij het wel verleidelijk een vreemde vent met alleen een ochtendjas aan in het huis van zijn ouders. Ik was ondertussen lekker onderuitgezakt in het leren bankstel. Echt zo'n bankstel waar je in kunt verzuipen. De ochtendjas was wat opengevallen, waardoor mijn linkerbeen te zien was. Zo, stevige kuitspieren, zei hij. Ziet de rest van je er ook zo stevig gespierd uit? Ik zei dat ik niet erg ontevreden was over mezelf, maar dat ik zeker geen bodybuilder was. Hij zat me nu echt te bekijken en ik voelde zijn ogen haast door de ochtendjas prikken. Nee, zei hij, dat zou ik ook niet zo zeggen.

Die prikkende ogen en weer die vreselijk mooie glimlach waren voor mij de trigger en ik voelde dat ik lokaal erg begon te groeien. Hij zag dat ook want hij zag de ochtendjas op een bepaalde plaats gaan bewegen. Nou die spier doet het zeker, zei hij weer met die vreselijk mooie glimlach. Terwijl hij dat zei, voelde ik mijn wangen blozen. Het had ook geen zin meer om het te verbergen, dus liet ik hem maar verder groeien met als gevolg dat het nu goed zichtbaar was dat ik daar dus met een flinke stijve zat.

Ben je homo, vroeg hij. Hij verraste me compleet met die vraag en ik stamelde dat ik dat volgens mij niet was. Volgens mij, zei hij en glimlachte. Wil je dat zeker weten, vroeg hij en meteen daar overheen of ik wel eens met een meisje naar bed was geweest. Ja, dat wel. Nou dat klinkt niet erg enthousiast, zei hij. Nu had ik wel ervaring met meisjes, maar dat ging altijd maar erg stroef en eerlijk gezegd was de liefde tussen mensen van hetzelfde geslacht nu niet iets wat bij ons aan de keukentafel besproken mocht worden. Mijn vader had hier een uitgesproken mening over, dus die gedachte stond nou niet vooraan bij mij. Ondertussen was mijn pik alleen nog maar stijver geworden en trok echt weg in de ochtendjas. Zullen we hem dan maar even bevrijden, zei hij en trok zonder pardon mijn ochtendjas open. Zo, dat is een mooie knaap met een mooi stel ballen eronder. Lekker strak in het zakkie. Nog beduusd van deze wending bleef ik half onderuit gezakt zitten met mijn stijve pik vol in het zicht. Mijn voorhuid was al flink naar achter gegaan en uit het pisgaatje kwam al flink wat voorvocht. Nu ben ik niet zo flink geschapen maar ik ben nu ook weer niet onbemiddeld. Hij bleef mijn stijve pik bekijken en dat gaf me een vreemde sensatie. Ik had ook niet de behoefte om te gaan verzitten en vond het eigenlijk best wel geil, dat een jongen naar mijn pik zat te kijken. 

Nou dat voorhuidje kan wel wat verder naar achter en voegde de daad bij het woord. Hij pakte mijn pik beet en trok de voorhuid verder terug zodat de eikel nu helemaal bloot lag. Met zijn vingers kneep hij zachtjes in mijn pik en zei dat hij lekker hard was. Dat was ook zo want ik had het gevoel dat er niet meer bloed bij kon. Langzaam gleed hij naar beneden en voelde eens aan mijn ballen. Die stonden zo strak tegen mijn pik aan dat hij ze een beetje naar beneden duwde. Ik moest kreunen en deed even mijn ogen dicht. Toen ik ze weer open deed, zag ik hem weer glimlachen. In ieder geval heb je er geen bezwaar tegen, dus. Ik voelde een guts voorvocht zich een weg naar buiten banen en mijn eikel nat maken. Hé, en nou was je net droog, zei hij, en verdeelde het vocht over mijn eikel. Ik kon het niet helpen maar de geilheid had me volledig in beslag genomen. Ga eens even staan, zei hij. Zonder na te denken deed ik het en hij trok de ochtendjas uit. Daar stond ik nu, poedelnaakt tegenover een jongen die ik niet kende in een vreemd huis met een keiharde stijve.

Een rilling van pure geilheid ging er weer door mijn lichaam. Zachtjes legde hij zijn linkerhand op mijn rechterheup. Gevoelsmatig werd de afstand steeds kleiner en kleiner. Ineens de sensatie van zijn rechterhand op mijn linkerheup en hij gleed door, terwijl hij me zachtjes naar zich toetrok, gleed hij naar mijn bil en kneep er zachtjes in. Tergend langzaam ging hij met zijn twee handen van boven mijn billen over mijn rug naar boven. Elk haartje op mijn lichaam leek wel te gaan staan. Ik kon het niet helpen maar mijn adem begon zwaarder te worden. Plots drukte hij me helemaal tegen zich aan. Zijn keiharde paal priemde door zijn broek.

Ik was als was in zijn handen. Met zijn beide handen pakte hij mijn hoofd en gaf me een hele zwoele zoen op mijn mond. Mijn tepels voelde ik tegen zijn kleren aan prikken. Een zachte kreun ontsnapte uit mijn mond. Lekker?, vroeg hij, en ging met zijn handen naar mijn keiharde paal en wreef zachtjes hierover. Zo te voelen is het antwoord ja, zei hij, glimlachend. 

Het gonsde in mijn hoofd. Eén mantra denderde door mijn hoofd Ik wil hem, naakt. Alles in mij wilde hem. Ik begon aan het eerste knoopje in zijn blouse te frummelen. Als antwoord was zijn reactie Nee, je bent nu eerst van mij. Die kuiltjes in zijn wangen lieten me compleet smelten. Zijn twee handen gleden over mijn borst en plagend speelde hij met mijn tepels. Lekker hard, zei hij en kneep er in. Met zijn tong speelde hij zachtjes met één van hen. Cirkelde eromheen. Zoog erop. Heel zachtjes, maar net hard genoeg beet hij er in. Mijn hoofd draaide dol. Oh wat is dit geil denderde er door mijn hoofd. Mijn ballen schreeuwden om verlossing, maar hij wist me heel goed te bespelen. 

Ik voelde zijn rechterhand over mijn strakke buikje gaan, achter mijn rechtopstaande pik en wreef heel zachtjes over mijn bescheiden plukje getrimt schaamhaar. Mijn adem stond op standje stoomlocomotief. Ik kon het niet verborgen houden dat ik 200% stond te genieten van deze nieuwe sensatie. Met zijn wijsvinger speelde hij met mijn navel en terwijl hij dit deed draaide hij me om. Hmmm lekker kontje, hoorde ik hem zeggen. Met zijn tong kietelde hij op het gevoelige plekje net boven mijn bilspleet. Weer slaakte ik een kreun, maar nu echt harder. Oh wat was dat gevoelig. Langs mijn heup gleed zijn hand naar voren en ik voelde een stevige hand in mijn pik knijpen. Man o man ik was nog nooit zo geil geweest. Ik wilde me helemaal aan hem geven. Totaal. Met zijn andere hand drukte hij mijn benen uit elkaar. Ik gehoorzaamde hem. Zijn hand had nu vrij spel voor mijn ballen en dat voelde ik ook. Mijn ballen vonden een ondersteuning in de bal van zijn hand en zijn vingers bespeelde mijn ballen. Een klein kneepje deed mij het echt uitkreunen. Met in zijn ene hand mijn ballen en in zijn andere hand mijn kloppende pik was ik gevangen in zijn greep. 

Hij gebaarde mij naar de bank en drukte mij voorover, zodat ik mijn armen op de rugleuning kon leggen. Ga maar met je knieën op de bank en doe je benen goed uit elkaar zei hij. Ik was een gewillig hondje. Het klopte en bonsde in mijn hoofd en het zelfde ritme voelde ik in mijn pik. Hunkerend naar veel meer wachtte ik op wat zou gaan komen. Ik hoorde hem zijn shirt uitdoen en zijn broek. Ik durfde niet te kijken maar maakte alvast een voorstelling van zijn lichaam. Blijf maar even zo zitten. Kan ik even van je genieten. Ik voelde zijn ogen over mijn rug en kontje gaan. Wat heb jij toch een lekker strak kontje. Wil je meer? Mijn woordenschat stond op nul. Ik kon alleen maar knikken. Eens kijken of je een mooi strak jongenskutje hebt. Een vlaag van vertwijfeling ging er door mij heen. Jongenskutje? Maar al snel wist ik wat hij daarmee bedoelde. Een kletsnatte vinger betastte dus mijn jongenskutje en drukte er tegenaan. Hmm niet slecht zei hij want ik wist al snel te ontspannen waardoor hij zo naar binnen kon glippen. Veelbelovend zei hij. 

Hij dirigeerde mij in de hoek van de hoekbank. Buk maar eens goed naar voren in die hoek zei hij. Gedwee, geil, zwaar ademend voerde ik zijn instructie uit. Doe je benen nog maar wat verder uit elkaar. Hoorde ik hem in een waas zeggen. Met mijn benen uit elkaar voorovergebogen op de bank liet ik alles over mij heenkomen. Ik hoorde een druppel voorvocht op het leer vallen. Hij zag het. Lekker geil hè. Ik kreunde en verving daarmee hele zinnen van opwinding. Zijn tong likte maakte rustige likjes aan mijn ballen. Oooh wat was ik geil en het hield maar niet op. Het leek alsof er nog steeds meer geilheid bij kon. Mijn pik was keihard en ballen deden gewoon pijn van de geilheid. Maar deze pijn was heerlijk. Met zijn handen haalde hij mijn billen uit elkaar en al snel voelde ik zijn tong mijn jongenskutje beroeren. Hij ging er overheen en drukte er tegenaan. Hij dwong zich naar binnen. Ik voelde zijn speeksel over mijn ballen sijpelen en op de bank terechtkomen. Zijn tong bleef maar tekeer gaan. Het tolde en suisde. Oooh wat was dit heerlijk. Zo volgens mij kan ik nu aan jouw ontmaagding beginnen. En zonder tussenpoos drukte hij zijn eikel tegen mijn kutje aan. Kom nu maar iets omhoog. Zei hij en terwijl ik dit deed voelde ik zijn pik in mij glijden. Zachtjes en er leek maar geen einde aan te komen. Deze jongen had ervaring met ontmaagdingen. Hij liet rustig mijn kutje wennen aan zijn nieuwe bewoner. Zijn pik voelde ik kloppen in mijn kutje. Zijn binnentreden had een nieuwe guts van vocht uit mijn pik veroorzaakt en deze druppelde op de bank. Heel langzaam trok hij zich weer wat terug wat in mij een hemelse sensatie veroorzaakte. Heel langzaam begon hij mij te neuken. Dor deze interne beroering werd mijn prostaat tot het uiterste geplaagd. Wat een sensatie. Door mijn verdere ontspanning kon hij sneller bewegen wat goed te merken was. Ik voelde een orgasme opkomen. Het opgespaarde zaad van de afgelopen dagen wilde er echt uit. Ik maakte mij geen zorgen over de bank die zometeen onder mijn zaad zou zitten als hij zo doorging. Ik ga zo komen hoor kwam er bij mij, tussen zwaar gehijg, in horten en stoten uit. Ik ook zei hij. Dat was voor mij het los teken. Na nog een paar goede stoten hield ik het niet meer. Mijn orgasme liet zich helemaal voelen vanuit mijn buik over mijn borst, mijn rug, mijn benen, mijn armen, mijn hoofd. Mijn oerkreun liet geen twijfel over. Ik voelde mijn zaad er met grote kracht uitkomen en recht in mijn gezicht spuiten. Tegelijkertijd liet hij zich ook volledig gaan. Het leek wel alsof er voor ons beiden geen eind aan kwam. Met mijn gezicht onder mijn eigen zaad en mijn kutje vol met zijn zaad werd ik overweldigd door een supertintelend gevoel van opperste ontlading. 

Terwijl hij zijn pik uit mij trok liet ik mij opzij vallen. Ik voelde zijn zaad uit mijn kutje sijpelen. Totaal tintelend bleef ik daar liggen verder hijgend, bonzend in mijn hoofd. Ik voelde hem mij opzij draaien zodat ik uiteindelijk recht uitgestrekt op de bank lag. Mijn pik was van driekwart stijf weer op volle sterkte. Hij nam hem in zijn hand en begon er op te zuigen. Hij wist echt van wanten. Grote halen, likken over mijn eikel. Zachtjes knijpend in mijn pik, masserend, spelend met mijn ballen, weer zuigend. Ik hoorde het vacuum als hij zoog. Vanuit onderin weer een tintelend gevoel. Ooh mijn ballen waren nog lang niet leeg. Dat voelde ik wel. Een vinger gleed mijn kutje in en masseerde mijn prostaat. Dit was niet meer te houden en voor de tweede keer een ontlading. Nu nog heftiger, intenser. Mijn zaad spoot in zijn mond, straal na straal. Ik schreeuwde het uit van opperste genot. En het ging maar door. Deze kerel wist hoe hij een orgasme kon rekken. Uiteindelijk voelde ik hem zijn vinger uit mijn kutje halen en bezegelde hij met zijn mond op mijn mond en mijn zaad deze opperste vorm van overgave.

Ooh wat was dat heerlijk. Mijn lichaam tintelde helemaal van top tot teen. Een orgasme van dit formaat had ik nog nooit gehad. Dat ik mijn intiemste moment aan een man had overgegeven, dat had ik nooit durven denken. Ik lag daar met mijn ogen dicht heerlijk na te genieten. Naakt, kwetsbaar op de bank. Uit mijn pik voelde ik nog zaad komen. Een tong die het weglikte deed mij sidderen. Hmmm wat heb jij toch heerlijk zaad man, zei hij en drukte nog meer uit mijn halfslappe pik die toch weer begon te reageren. Jij weet echt niet van stoppen hè, zei hij, terwijl hij plagerig in mijn stijf wordende pik kneep.

Kom, ik maak een senseootje voor je, dat heb je wel verdiend na al die inspanningen. Hij liep naar de keuken en al snel hoorde ik het gebrom van het apparaat en het geluid van twee trillende kopjes tegen elkaar. Toen het apparaat was uitgesist, kwam hij al snel de kamer binnen. Voor het eerst kon ik hem eens bekijken. Wat een lekkere body had die vent zeg. Je kon zien dat hij sportief was. Een mooie torso, strak buikje, glad, een paar mooie armen en een heerlijke onbesneden pik, die vrolijk heen en weer danste terwijl hij naar me toe kwam lopen. Natuurlijk zag hij dat ik hem zat te bekijken. En, vroeg hij, kan ik er mee door? Natuurlijk wist hij het antwoord al. Dat verraadde die heerlijke glimlach van hem al weer. Euh ja, stotterde ik, verrast door zijn zelfverzekerdheid, bevangen door het mooie uitzicht. Hij ging bij me zitten en wreef heel plagerig over mijn been omhoog naar mijn ballen. Jij mag er ook best zijn hoor en wreef over mijn buik op zo\\\'n manier dat al mijn haartjes overeind gingen staan. Een kneepje in mijn tepel maakte het af. Nou kom overeind en drink je senseo op. Ik merkte dat ik hem meteen gehoorzaamde. Iets wat ik ook niet van mezelf gewend was. Stilzwijgend zaten we naast elkaar onze senseo op te drinken. Mijn hoofd was nog steeds vol van de heerlijke minuten van zonet. Hoe laat was het eigenlijk? Een klok aan de muur verraadde dat ik al twee uur hier was. Buiten begon de schemering al aardig in te vallen en ik moest nog terug. Hij merkte dat ik wat ontdaan was en vroeg wat er was. IK vertelde hem dat ik nog helemaal terug moest. Heb je morgenvroeg wat te doen, vroeg hij. Niet dat ik wist. Nou dan blijf je toch lekker slapen. Ruimte zat hier. En als je lief bent mag je bij mij slapen. Voordat ik naar hem keek wist ik al dat hij weer die heerlijke glimlach op zijn gezicht had, wat bevestigd werd toen ik naar hem keek.

Mijn senseo was op en ik zakte wat terug in de bank. Hij zat wat naar voren en was nog steeds aan het lurken aan zijn senseootje. Omdat ik wat naar achteren zat, kon ik zijn rug bekijken. Bij elke beweging zag ik een mooi spierenpakket bewegen. Hij was mooi. God wat was hij mooi. Heel rustig legde ik mijn hand op zijn rug. Hij sidderde even van de sensatie maar liet me mijn gang gaan. Ik wilde zijn spieren voelen en wreef over zijn rug naar zijn rechter schouder. Hmmmm wat voelde hij lekker. Natuurlijk had ik in de douche ook wel mannenlichamen gezien, maar deze extra dimensie erbij van het aanraken en eraan toegeven dat ik een mannenlichaam wilde aanraken was super. Hij had zijn senseo op en zette zijn kopje op de tafel. Kom, we gaan verkassen, zei hij en pakte mijn hand en ik volgde hem naar zijn kamer. Een eenvoudige kamer met niet veel spullen erin, duidelijk nu een logeerkamer met wel een tweepersoons bed erin. Hij draaide zich naar mij om en kwam heel dicht bij mij staan. Mijn alweer half stijve pik kwam tegen zijn pik aan. Hij gaf mij een hele zachte zoen op mijn mond en toen nog één. Hij pakte mijn handen en legde die op zijn kont en drukte zich tegen mij aan. Mijn pik die nu echt schuin omhoog stond, pakte hij beet en dirigeerde hem omhoog. Ook zijn pik voelde ik tegen mijn buik omhoog staan. Zo stonden we even. Van elkaar en onze lichamen en onze geile geur te genieten. 

Kom, zei hij, na wat wel een heerlijke eeuwigheid leek geduurd te hebben, we gaan er lekker bij liggen. Hij sloeg het dekbed terug en dirigeerde mij op het bed. Ik kon mijn ogen niet uit zijn ogen houden. God wat had hij ook mooie ogen. Ik was helemaal vervuld van hem. Hij kwam naast mij liggen en begon mij nu wat heftiger te zoenen, maar nu wilde ik het hem naar zijn zin maken en liet hem op zijn rug gaan liggen. Mijn uitzicht was mooi. Een mooie pik prijkte naar mij toe. Hij had echt een flinke paal en lag mooi recht en stijf op zijn buik. Zijn eikel bloot en het puntje kwam bij zijn navel in de buurt. Uit zijn pisspleetje sijpelde duidelijk voorvocht. Dat wil ik proeven, dacht ik en nam zijn eikel in mijn mond. Een lekkere ziltige smaak vulde mijn mond. Met mijn vinger drukte ik de rest van zijn voorvocht uit zijn pisbuis en likte het uit zijn pisgaatje. Met mijn tong ging ik over zijn mooie stijve paal en likte zijn mooie stevige ballen, die mooi glad geschoren waren, zo ook trouwens zijn pik. Ondertussen was mijn pik ook weer lekker stijf geworden. Mag ik je neuken, vroeg ik hem. Het kwam er haast smekend uit? Nou je weet wel van wanten kerel, zei hij. Hij deed zijn benen uit elkaar. Ik had mijn antwoord. Wel eerst even alles goed insoppen en hij gooide een tube glijmiddel naar me toe. Ik kneep wat uit op mijn vingers en ging er mee naar zijn kutje en wreef het wat uit erover. Heel zachtjes drukte ik mijn vinger ertegen en merkte dat hij zich snel kon ontspannen en mijn vinger glipte er zo in. Wat was het er warm daar. Heel rustig bewoog ik wat heen en weer en voelde het weefsel aan zijn binnenkant. Ik gang wat dieper en volgens mij beroerde ik zijn prostaat. In ieder geval liet hij merken dat hij wat voelde. Ga door zei hij. Steek er gerust nog een vinger bij. Met twee vingers in zijn mannenkutje maakte ik wat in en uitgaande bewegingen. Hij kon het duidelijk waarderen wat ik kon horen aan zijn kleine kreuntjes. Dit voelde lekker. Een guts voorvocht kwam uit zijn pisgaatje en ook uit mijn pik voelde ik wat komen. 

Kom op me liggen, zei hij, en smeer je eigen pik ook lekker in, wat ik dan ook deed. Ik drukte mijn pik tegen zijn mannenkutje en heel langzaam voelde ik hem naar binnen glijden, terwijl hij mij steeds meer ruimte gaf. Dit voelde fantastisch. Echt anders dan met een meisje. Strakker. Zijn kontje was wat omhoog door een handdoek die hij onder zijn kontje had opgerold. Ik voelde dat mijn pik nu helemaal in hem zat. Het bloed voelde ik kloppen in mijn pik. Ik keek hem aan. Neuk me nu, zei hij. En weer als automatisch gehoorzaamde ik hem. Langzaam trok ik terug en merkte dat het best wel makkelijk ging. Een ervaren mannenkutje. Ik verbaasde mij erover dat ik toch weer een stijve had weten te kweken. Bij een meisje was dit echt niet gelukt wist ik uit de weinige ervaring die ik hiermee had. Terwijl ik rustige neukbewegingen begon te maken, zoende ik hem op zijn mond. Eigenlijk wilde ik hem niet meer loslaten. Ik voelde een geilheid van mij meester maken en merkte dat ik steeds wat sneller begon te neuken. Onze tongen vonden elkaar en leken elkaar voorgoed te willen verstrengelen. Hij werd wilder, ik werd wilder. Onze neuzen verplaatsten liters lucht terwijl we steeds sneller beginnen in en uit te ademen. Als ik al niet eerder was klaargekomen had ik nu al lang mijn lading in hem gespoten maar nu kon ik het goed volhouden. Hij zette zijn nagels in mijn rug, ik kreunde, hij kreunde. Ooh wat was dit lekker. Ik keek in zijn ogen hij in de mijne. Mijn mond weer op zijn mond, onze lippen nat van het vocht van genot. God wat kon die vent heerlijk zoenen. Ga door, kermde hij uit. En dan toch is het niet meer te houden. Je wilt doorgaan maar je zenuwen verplichten je anders. Ik ga komen, riep ik. Doe maar. Ik schreeuwde het uit. Hemels. Wat - is - dit - lekker, gierde het door mijn hoofd. Mijn hele lijf stond op hoogspanning. Bijna als een beest stootte ik mezelf helemaal leeg in zijn kutje. Mijn lippen op de zijne. Bij elke straal een kreun. Helemaal leeg en vol van verrukking en emotie bleef ik op hem liggen. Mijn pik in hem. Mijn hoofd naast zijn hoofd. Een bonzend hart en een ademhaling als op dubbele snelheid. Nog een kreun van genot als ik een siddering voel in mijn buik. Ooh.

Nou ben jij nog niet klaargekomen, zei ik toen ik weer een beetje terug was gekomen op aarde.

Als je dit een geil verhaal vond, laat het mij dan gerust weten.

2198 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 34)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.