Over een andere boeg

Geplaatst door: iemanddus69 op 05-11-18

Als vakantie had ik het idee opgevat om alleen met tent op stap te gaan. Zeeland is vaak mooi weer dus daar kwam ik terecht op een camping. Tent opgezet, je weet wel zo’n ding met voorgedeelte. Was wel een uitdaging, want ik was daar niet zo handig in. Het voordeel van een camping is dat er altijd wel hulpvaardige handen zijn. Waarschijnlijk had de overbuurman al gezien dat ik niet zo handig was, want al na het uitpakken bood hij mij aan mij te helpen. Het was een 60-er, grijzend haar met veel ruimte aan de bovenkant zeg maar. In de zomer krijg je ook snel te zien hoe iemand er onder zijn kleren uitziet. Zijn blote bast was flink behaard en een redelijk buikje. Frank, zo heette hij, nam het heft al snel in handen en binnen de kortste keren begon het op de tent te lijken, die ik ook in de showroom had zien staan. Ik probeerde goed op te letten, maar Frank ging als een razende Roeland en ik volgde gedwee zijn instructies op. Na enige tijd stond mijn tent en na het helemaal strak zetten met alle haringen, kon ik trots zijn.

Zo lekker werken in de zon maakte het wel dat ik erge dorst had gekregen en Frank bood mij aan bij hem een biertje te komen drinken. Hij vertelde mij dat hij gescheiden was en nu al voor de vijfde keer hier op de camping stond. Zijn zoon en een vriend van zijn zoon waren ook dit jaar nog mee, maar dat zou waarschijnlijk voor de laatste keer zijn. Hij was al 26, maar vond het wel lekker makkelijk. We kletsten wat verder over ons werk en over onze hobby’s. Het bleek dat Frank een boot in de haven had liggen waar nu zijn zoon en vriend mee aan het varen waren. Dat was waarschijnlijk de andere reden dat ze met Frank mee gingen.

Na nog wat verder gepraat te hebben, begon ik honger te krijgen en besloot mij op mijn eerste dag te trakteren op een een kleffe hap. In de cafetaria op de camping was het druk en klam van de vetlucht. Gelukkig wisten de twee mannen van aanpakken. Overigens mooie kerels allebei met een ontwapenende lach. Iets waar ik altijd wel warm van word overigens. Gelukkig lag mijn pik goed opgeborgen.

Toen ik terugkwam bij mijn tent waren de zoon van Frank en zijn vriend ook weer terug. Zij zaten voor hun caravan macaroni te eten. Korte broek en ontbloot bovenlijf. Frank riep me en stelde mij aan zijn zoon Bram en zijn vriend Thijs voor. Bram had duidelijk nog niet de looks van zijn vader. Een mooi strak lijf en gespierde borstkas. Nu sta ik erom bekend dat ik er wel eens dingen uitflap, dus flapte ik er uit dat Bram duidelijk wat strakker in het pak zat. Dat was duidelijk in de roos want Bram had de grootste lol maar kleurde ook wel een beetje rood. Thijs was duidelijk verlegen. Tenminste nu wel en werkte stug de macaroni naar binnen. Dat deed hij terwijl hij mij wel duidelijk zat te bewonderen. Zijn ogen kietelden als het ware over mijn lichaam. Ik liet ze verder eten en ging lekker met een biertje voor mijn tent zitten. De koning te rijk. Nog even de laatste zonnestralen meepakken. Ik had wel in de gaten dat Bram en Thijs mij zaten te bespieden, maar ik deed net alsof ik dat niet zag. Nadeel wel van dat gespied is dat je je moet bedwingen om geen stijve pik te krijgen, wat dan duidelijk te zien zou zijn geweest.

De volgende dag stond Frank al vroeg bij de tent. Of ik zin had om mee te gaan om een rondje te varen. Mijn agenda was leeg dus ja dat had ik wel. Bij de boot aangekomen kreeg Frank een telefoontje en hij verontschuldigde zich. Hij moest terug naar de camping en voor zijn baas iets gaan oplossen. Dus nu zat ik opgescheept met Bram en Thijs, die er duidelijk geen moeite mee hadden. De boot werd losgegooid en we kozen het ruime sop. Het was best wel warm dus al snel zaten we met ontbloot bovenlijf. “Biertje” vroeg Bram. Ik keek hem verbaasd aan. “Hij had aan alles gedacht” zei hij. Het biertje ging er goed in, zowel bij mij als bij Bram en Thijs. Een tweede ook. Ik had niet zoveel gegeten en dan is bier drinken niet zo’n goed idee, maar ik wilde mij niet laten kennen. Dus de derde ging er ook in. Mijn hoofd begon al wat lichter te worden en dat in combinatie met het op en neer deinende bootje gaf wel een bijzonder gevoel. 

Bram stelde voor om ergens aan te meren. Ze bleken daar wel vaker te komen. Het was een mooi beschut plekje. Uitstappen bleek toch wel wat lastig te zijn en ik struikelde er half uit met als gevolg dat ik er een natte broek aan over hield. “Oh dat is geen probleem” zei Bram, we lopen hier vaak naakt rond. Geen kip die het ziet. Voordat ik het wist had Bram al behendig mijn broek naar beneden getrokken en stond ik in mijn blote tokus voor die twee knullen. Bram en Thijs bewonderden mijn lichaam en mijn tokus, die toch wel wat was gegroeid. “Lekkere body” zei Thijs en eigenlijk schrok ik van zijn stem, want ik had hem nog niet eerder gehoord. Hij was een beetje hees, erg sexy en ik werd meteen bevangen door een grote vlaag van geilheid door zijn stem.

Ik kon het niet tegenhouden en mijn pik begon zich toch langzaamaan op te richten. “Ik geloof dat we tot actie moeten overgaan” zei Bram tegen Thijs en ze trokken ook hun broek uit. Twee mooie mannenlichamen openbaarden zich voor mijn ogen. Mooie piemels met bescheiden dosjes schaamhaar. Mooie ballen, die strak tegen hun pikken stonden. Ondertussen was van al dat visuele geweld mijn pik volledig stijf geworden en ik zag dat dat Bram en Thijs ook niet onberoerd liet. Hun pikken kwamen omhoog en wat een mooi gezicht was dat! Thijs liep naar mij toe en zoende mij op mijn mond. Zachtjes maar oh zo supergeil. Hij had ondertussen zijn hand al op mijn pik gelegd en trok mij heel zachtjes af. Bram kwam achter mij staan en drukte zijn stijve paal in mijn bilnaad en begon mij over mijn ribbenkast te strelen en kneep zachtjes met beide handen in mijn tepels.

De geilheid was overmeesterend. Bram die heerlijk met zijn stijve paal zich genesteld had in mijn bilnaad en Thijs, die de ene na de andere tongsalvo op mij losliet. Ondertussen had Bram Thijs bij mijn pik afgelost en trok hij mij zachtjes af. Mijn velletje floepte over mijn eikelrand heen en weer, het voorvocht had mijn eikel lekker nat gemaakt. Bram zoende mij in mijn nek, waardoor een rilling van genot over heel mijn lijf liep. "Zullen we er even bij gaan liggen"zei Bram. Van mij hoefde het niet, maar Bram dirigeerde mij al naar een grasveldje. Een deken was snel gepakt en Bram dirigeerde mij op mijn rug. "We gaan jou eens helemaal nemen"zei Bram en keek daarbij ook veelbetekenend Thijs aan. Mijn pik klopte van geilheid en ik was eigenlijk benieuwd wat Bram in gedachten had.

Bram en Thijs gingen zijdelings naast mij zitten en begonnen mij te zoenen vanaf mijn nek naar beneden. Ik legde mijn hoofd neer en liet het allemaal over mij heen komen. Met mijn handen streelde ik de beide mannen. Al zoenend en likkend gingen ze van mijn borstkas naar mijn buik, gaven elkaar een lange tongzoen en belandden ieder aan 1 zijde van mijn pik en begonnen van mijn eikel af mijn pik te likken, zoenen en zuigen. Langzaam naar beneden en uitkomend bij mijn ballen nam elk 1 bal voor zijn tekening. Mijn pik stond zo stijf als hij maar kon en mijn ballen schreeuwden het uit van de geilheid. "Dat klaarkomen kun je nog wel even uit je hoofd zetten"zei Thijs met zijn zwoele stem. Ondertussen kreunde ik het uit van genot. Mijn eikel werd door Thijs vakkundig onderhanden genomen met zijn mond, terwijl Bram bezig was met mijn ballen. Bram plaatste zich tussen mijn benen en duwde ze uit elkaar zodat mijn anus goed zichtbaar werd. Hij zette zijn tong aan mijn ballen en likte zo naar beneden naar mijn anus. Volleerd bewerkte hij mijn anus. Ik voelde hem meerdere malen zijn tong ertegen aan zetten wat een hemels gevoel gaf. Ook de kleine likjes tussen mijn ballen en anus in waren hemels. Thijs had ondertussen zijn pik weer stijf getrokken en ging boven mijn hoofd zitten. Ik wist wat me te doen stond en opende mijn mond. Meteen stak hij zijn pik erin en begon mij rustig te neuken. Af en toe wat dieper zodat ik hem achterin mijn keel voelde. Ik werd heerlijk door deze twee jonge mannen gebruikt, ik liet me graag gebruiken. Ondertussen had Bram mijn anus zo nat gemaakt dat hij het tijd vond om de binnen kant te gaan verkennen. Na twee vingers erin gestopt te hebben, begon hij mij zachtjes te vingeren. Mijn prostaat kreeg een goede beurt en er gutste al wat vocht uit wat door Bram werd afgelikt. 

Mijn gekreun en gehijg was vor hen een aanmoediging om er nog een tandje bij te doen. Er verdween een deken onder mijn kont en Bram maakte aanstalten om mij te nemen. Mijn hoofd was zo in de wolken dat ik er niet bij dacht dat hij geen condoom om zijn pikkie had. Zijn eikel voelde ik tegen mijn anus drukken en rustig drukte hij zijn pik naar binnen. Hij was gelukkig niet zo dik, maar wel lang. Nadat hij een stuk naar binnen was gegaan trok hij wat terug en begon zo langzaam mijn anus wat op te rekken. Steeds iets verder. Thijs was ondertussen Bram hartstochtelijk aan het zoenen en Bram trok Thijs rustig aan zijn pik. Dit moet toch een supergeil tafereel zijn geweest. Ik voelde dat Bram zich helemaal in mijn anus thuisvoelde. Hij was ondertussen zover dat ik zijn ballen tegen mijn billen aan voelde. Nu hij volledig binnen was begon hij mij wat vlugger te neuken. Mijn prostaat deed gezellig mee en gaf af en toe wat protesterende signalen af. Ondertussen had Thijs zich op mijn pik gestort en was deze flink aan het zuigen. Dat kon echt niet lang zo meer duren. Alles in mijn lendenen liet weten dat een orgasme eraan zat te komen.

Thijs stopte gelukkig op tijd maar Bram ging door en hij kon het niet meer houden en kwam luidruchtig klaar in mij. Ik denk zeker drie of vier flinke stralen. Nadat hij was gekomen trok hij zijn pik eruit om gelijk plaats te maken voor Thijs. Ik werd echt flink genomen. Zo hees als zijn stem was zo hard was zijn pik. Groter en ook dikker dan die van Bram. Na enige gewenning en dankzij de volle lading van Bram begon Thijs aan zijn neukbeurt. Thijs maakte kortere slagen en zat mijn prostaat duidelijk te activeren. Terwijl Thijs mijn binnenste verkende had Bram ondertussen zijn halfslappe pik in mijn mond gestopt en ik moest hem volledig schoonlikken. Er kwam nog wat sperma uit wat ik dan ook lekker aflikte en opzoog. Zijn pik begon weer te steigeren en door mijn gelik en gezuig was het niet moeilijk voor Bram om weer tot een hoogtepunt te komen. Hij kwam flink klaar in mijn mond. Zijn sperma smaakte ziltig lekker. Ik mocht het niet doorslikken. Bram stak zijn tong in mijn mond en likte wat van zijn eigen sperma op. Thijs was nu zo ver dat hij het niet meer houden kon. En ik eerlijk gezegd ook niet. Ook hij kwam met een gigantische kreun klaar. Keihard beukte hij bij elke straal in mijn kont. Ik stond ook op het punt van klaarkomen. Ze hadden dat in de gaten en om de beurt pijpten ze mij naar mijn hoogtepunt toe. Terwijl ik mijn witte vocht eruit spoot, ver voorbij mijn buik, voelde ik het sperma van Bram en Thijs uit mij lopen. 

Ik was echt helemaal leeg en tegelijkertijd vol van geilheid over die twee mannen. Beiden likte mijn sperma op en gaven mij met mijn sperma een diepe warme en natte zoen. Heerlijk!

Als je dit een geil verhaal vind, laat het mij gerust weten.

2572 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 41)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.