De Roze Flat 6

Geplaatst door: senior1957 op 06-11-18

We kusten elkaar nog een aantal minuten en vervolgens fluisterde hij in mijn oor: "Laat maar eens zien wat jij kan, dan kan je eens sperma proeven"
Ik vertelde dat mijn vrouw mij wel eens pijpte, maar dat ik nooit in haar mond klaar mocht komen en toen dat "per ongeluk" toch een keer gebeurde, pakte ze mij beet, trok mijn mond open en spuugde het in mijn mond, waarna ik het moest doorslikken van haar.
Hij lachte en ging op zijn rug liggen, een teken voor mij dat ik hem moest pijpen.
Na hem nog even gekust te hebben, zakte ik af naar beneden, nam zijn pik in mijn mond en toen dat meeviel, nam ik hem ook meteen tot achter in mijn keel.
Toen het kokhalzen weer over was, leerde hij me deepthroaten, hij zei me dat als de eikel bij mijn huig was, ik hem moest proberen door te slikken en na diverse pogingen, zat hij er helemaal in.
Rustig pijpte ik hem en ging steeds sneller, net als hij bij mij deed en na een aantal minuten kreunde hij luid en kreeg ik een flinke lading sperma in mijn keel.
Na hem helemaal leeg gezogen te hebben, kroop ik ook op hem en kuste hem ook hartstochtelijk, wat hem deed opmerken dat hij niet weg wilde lopen :)

We zaten in de kamer na te praten en ik vroeg nieuwsgierig wat hij van me verlangde als derde man in hun relatie, waarop hij zei dat het uiteindelijke doel was dat ik volledig deel uitmaakte van hun leven, maar kon nu nog niks vertellen, eerst moest hij kijken of ik wel geschikt was voor hun, maar het einddoel zou buiten mijn voorstellingsvermogen liggen.
Guus en Bas zouden mij geheel inwijden in de mannenliefde, Hugo kon niet zoveel omdat Lex vaak thuis werkte en Lex zat natuurlijk niet op een tweede Hugo te wachten, ik zou wel wat toe moeten voegen.
Het kwam erop neer dat ik van 08:00 tot 12:00 normaal werkte en me na het douchen en omkleden, bij Guus moest melden, met hem en eventueel anderen, ging ik lunchen en zou mijn middagprogramma beginnen.

De volgende morgen kwam Guus om 10:00 even langs en had een fles bij zich, in die fles zat een drankje wat mijn libido fors zou verhogen, het werkte 11 tot 12 uur lang en ik moest het om 10:00 innemen en deed het meteen.
Om 12:15 was ik heel geil en belde bij Guus aan, hij deed open en werd meteen zeer hartelijk gekust door hem en hij zei: "Welkom lieverd, fijn dat je er bent" en kuste me weer.
Omdat ik lekker geil was zei ik: "Hi Guus, ik ben al lekker geil, wat gaan we daar aan doen?"
Dat was hartstikke fout, zoiets mocht ik nooit tegen Lex of Hugo zeggen, ze wilden altijd alleen maar vanuit liefde voor elkaar vrijen met elkaar of met een derde.
We deden het over en nu zei ik: "Hallo schat, ik heb je gemist en ik wilde je gewoon even zien"
Dat was al een stuk beter en we zouden er verder aan gaan werken, maar eerst zou hij vertellen wat de komende weken de bedoeling was.
Iedere werkdag zou ik lunchen bij Guus, waarna we een half uur zouden vrijen en om 16:30 werd ik verwacht bij Bas, voor weer een vrijpartij en daarna bij hem dineren, ik zou bij beiden alle etiquette enzovoort en "onderhoudend converseren" leren.
Voor de avond kreeg ik dan nog een adres op en op vrijdag was ik vrij na de vrijbeurt bij Guus, tot 20:00 dan.
Ik werd lid gemaakt van een Whatsapp groep en kon vanaf vrijdag 20:00 tot zondag 20:00 verzoekjes krijgen om te vrijen of alleen te pijpen, het kon dus ook om 03:00 's nachts, wel bij mij thuis, ik moest dan 2x per dag dat drankje nemen.
Ook tussen de afspraken bij Guus en Bas kon ik opgeroepen worden om te pijpen..

Na de lunch gingen we naar zijn slaapkamer en Guus zou vrijen zoals Lex meestal deed en hij pakte me wat harder aan, zijn kussen waren net zo liefdevol, maar hij was wat dominanter en hij maakte uit wat er gebeurde.
Na 20 minuten werd ik door hem klaar gepijpt en weer flitste door me heen dat ik hier weg moest, maar mijn verstand zei me dat ik moest blijven.
Guus dook ook op me en kuste me net zo heerlijk als Hugo toen deed en zei: "Ik zag in je ogen dat je weg wilde, maar je verstand zei je dat je het niet kon maken dat je weg liep?"
Ik gaf het toe en hij zei dat ik dat de komende weken wel kwijt zou raken, hij hoopte over anderhalve week want dan was Lex weer weg en Zou ik bij Hugo dineren en kon hij mijn vorderingen zien en zou hij besluiten of ik dan ook geneukt kon worden.
Nu pijpte ik Guus ook lekker klaar en lagen we nog een tijdje te zoenen en strelen, waarna ik me aankleedde en om 14:00 kreeg ik het eerste verzoekje van iemand die wilde vrijen en wilde zijn zaad in mijn keel spuiten.
Die middag nog 2 mannen op bezoek gehad en om 16:30 meldde ik me bij Bas en werd hetzelfde ontvangen als bij Guus, maar kreeg meteen het verwijt dat ik de mannen van vanmiddag niet zo had begroet als Guus en hij deed.....

De rest van de week verliep hetzelfde en langzaam verdween het gevoel dat ik weg moest na een orgasme, ik wilde daarna nu juist zoenen of een lekkere pik in mijn mond!
Het weekend was wel zwaar, ze kwamen op de gekste momenten, ik probeerde maar te slapen tussendoor en vreemd genoeg kwamen er nooit 2 tegelijk, er was dus wel ergens een schema of zo....
En zo kwam de dag dat ik bij Hugo ging dineren en belde bij hem aan, hij deed open en we begroetten elkaar zoals ik het geleerd had en dineerde heerlijk bij hem, koken kon hij zeker!
Om 22:00 gingen we naar bed en nadat hij me klaar gepijpt had en ik verlangend om meer uit mijn ogen gekeken had, vond hij het tijd dat ik voor het eerst (en zeker niet voor het laatst) geneukt zou worden.
Hij kwam op me liggen en we zoenden hevig en zakte toen af naar beneden, duwde mijn benen omhoog en voelde zijn tong over mijn gaatje ronddraaien....

Wordt vervolgd....

1373 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.