Chatboy

Er was weer eens niks op tv, dus dan maar es even op de chat van homochat kijken. Al gauw raakte ik in gesprek met iemand uit de stad Groningen. Ik vertelde hem mijn stats en waar ik van hou op sex gebied. Ik vertelde hem dat ik o.a van veel zaad en pis hou, dat ik het heerlijke vind om een pisdouche te krijgen en pissende pikken te pijpen. Hij antwoordde me dat hij dat zelf ook heel erg geil vond maar dat zijn vriend daar helemaal niet voor in was, wat hem zeer speet en dat het al best een tijd geleden was dat hij een pisdate heeft gehad. Al snel wisselden we onze 'msn' uit en gingen daar verder chatten, foto's versturen en ik raakte echt waanzinnig geil op die jongen. Rond middernacht sloot ik mijn pc af en ging met een flinke stijve pik naar bed. Gauw nog ff rukken en daarna slapen.


De volgende dag kom ik thuis van mijn werk, ik pak een pilsje uit de koelkast en start de pc op. Het is heerlijk zomerweer, lekker warm en veel zon. Ik open msn en ik zie meteen allemaal gemiste berichtjes van mijn nieuwe chatvriend. Foto's van zijn heerlijke pik, ik voel mijn ik alweer onmiddellijk hard worden. Het duurde niet lang of hij kwam 'online.' Ik ben zo geil van je geworden vertelde hij me... Ik antwoordde dat dit geheel wederzijds was en het duurde niet lang of we fantaseerden over elkaars pissende pikken. Waarom kom je nu niet bij me, vroeg ik hem. "Hm ja, dat kan ik wel doen, mijn vriend is toch nog niet thuis, die komt pas tegen 21.00 uur thuis," We spraken af dat hij gelijk bij me zou komen, ik gaf hem mijn adres en sloot de computer af. Ik dronk nog een flesje bier en ik wachtte gespannen af of hij ook daadwerkelijk zou komen. Na een dik half uur zie ik een auto aan komen rijden, de chauffeur is zoekende zie ik. Dat zal 'm waarschijnlijk zijn. Ik sta op de inrit hem op te wachten, hij stapt uit en begroet me met een zoen. Ik neem hem mee achter het huis en ik trek hem tegen mij aan en hevig staan we te tongen terwijl onze handen elkaars lichaam en inmiddels flinke bobbel in de broek strelen. Ik knoop zijn broek los en neem zijn harde pik in mijn mond en pijp hem gulzig. Met mijn tong rond zijn eikel schuift mijn mond over zijn heerlijke pik.

"Oooh wacht lieverd, ik ga zo komen en dat wil ik nu nog niet!" Ik ga staan geef hem een tongzoen. Ik voel zijn hand in mijn broek glijden en het duurt niet lang of ik voel zijn warme mond om mijn harde pik. Hij pijpt werkelijk zalig. Ik kreun van genot. Ik voel dat dit niet lang gaat duren of ik kom klaar. "Ik ga zo komen lieverd." Kom maar, spuit in mijn mond..... En met een paar flinke stoten spuit ik mijn zaad in zijn mond, het zaad loopt langs zijn kin. Mijn mond zoekt de zijne en we staan heerlijk te zaadtongen... Oh god wat geil is dit... "Kom mee naar het toilet" fluister ik 'm.. ik wil je pijpen en alles uit je pik proeven. Ik neem hem mee naar het toilet, ik neem plaats op de wc en begin hem geil te pijpen. Het duurt niet lang of hij spuit zijn zaad in mijn mond... gulzig slik ik alles door. Ik blijf zijn pik vasthouden en vraag hem te pissen. Met mijn mond half open wacht ik tot hij gaat pissen. Ik leg zijn eikel op mijn tong en daar komt de eerste voorzichtige straal. Gulzig drink ik het op... ik sluit mijn mond om zijn pik en voel het zilte vocht mijn mond binnen stromen. Oooh wat een lekkere geile vent is het toch ook. Ik zit van boven tot onder onder zijn pis. "Ik wil jouw pis ook" fluistert hij me hees toe. Hij gaat op zijn knieën voor me, pak mijn inmiddels weer harde pik in zijn hand en het duurt niet lang of ik begin te pissen. Met mijn pissende pik voor zijn mond, zie ik mijn pis zijn mond binnen stromen, een aanblik die mij verschrikkelijk opwindt. Ik zie hoe hij werkelijk tot aan de laatste druppel mijn pis opdrinkt. Het laatste beetje bewaart hij in zijn mond. Onze monden vinden elkaar en als afscheid staan we nog een poosje te pistongen. Ik heb 'm helaas maar een keer ontmoet, wel hielden we een tijd lang contact op msn maar hij durfde niet nog eens te komen, bang dat het uit zou komen en zijn vriend er achter zou komen. Dat heb ik gerespecteerd, maar wat ben ik blij dat ik deze jongen ooit heb ontmoet.

9459 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.