De verbouwing

Eindelijk had ik (een niet onaantrekkelijke maar wel zeer onervaren met mannen bear) dan een nieuwe woning, een klein oud huisje maar het is wel MIJN huisje. Er moest heel veel aan gebeuren en aangezien ik redelijk handig ben heb ik dan ook het meeste zelf gedaan. Zodra ik de sleutel had ben ik dan ook gelijk begonnen, als allereerste maar de badkamer dan kan ik daarna de woning in trekken en is het smerigste werk vast gedaan. Zo gezegd, zo gedaan, op de eerste (warme) dag in het voorjaar gelijk begonnen met de boel uit te breken. Na een halve dag breekwerk was de badkamer leeg en ik van top to teen onder het vuil. Dus ik eerst maar een korte pauze genomen en een colaatje in de tuin om even bij te komen. De deurbel gaat, ik bezweet en vies van het bouwstof naar de voordeur, staat er een niet onaantrekkelijke oudere zongebruinde slanke man in aan de deur: Hallo ik ben Henk, de buurman en zag dat er eindelijk iemand aan dit huisje was begonnen en wou mij even komen voorstellen en je welkom heten ! Ik zeg kom even binnen, maar het is wel een zooitje. Nou zegt Henk, kom straks als je klaar bent maar even een biertje drinken, kun je voor nu even door. Ik leg hem uit dat ik dan liever naar huis ga, ik kan hier namelijk momenteel niet douchen. Ach, zegt Henk, je mag hier ook even onder de douche springen hoor, kun je fris in de auto stoppen. Klinkt erg sympathiek dus ik zeg dat ik later even langskom.

Na nog een middag (letterlijk) puinruimen en de badkamer verder prepareren voor de opbouw besluit ik maar van het aanbod van Henk gebruik te maken en ga 1 deur verder en bel aan. Henk doet open in alleen een slipje en ik kan zijn heerlijke slanke lijf nu goed bekijken.... Henk zegt: je vind dit toch niet erg he, ik lag te zonnen in de tuin. Natuurlijk niet zeg ik, het is jou tuin en jou lijf. Eerst maar een biertje ? Of wil je iets anders ? Whisky ofzo ? Nou een whisky lijkt me wel wat zeg ik, om mijn nieuwe huisje te vieren ! Nou die whisky sloeg er gelijk wel in na een dag hard werken in die temperatuur. Ik vraag aan Henk of ik maar even gebruik mag maken van zijn douche, dan word ik weer wat helderder hoop ik. Natuurlijk zegt Henk: de trap en dan de linkerdeur, ik kom zo een handdoek brengen.

Ik ga naar boven en ontdek daar een geweldig grote badkamer met een douche zonder douchewanden waar je wel met 4 man tegelijk onder kan staan, heerlijk. Ik ga lekker douchen en begin net met mij in te zepen als Henk binnenkomt met de beloofde handdoek en mij overduidelijk van top tot teen aan het bekijken is. Ik als zeer onervaren bi word erg verlegen en draai mij om: Niks om je voor te schamen hoor, zegt Henk, je bent een lekkere stevige vent ! Ik merk dat ik het heel spannend vind, al jaren fantaseer ik over iets met een man te doen, alleen het bleef altijd bij fantaseren. Ik merk omdat ik een beetje aangeschoten ben van die whisky's dat mn grenzen iets vervagen en draai me weer om. Henk ziet dat er bij mij al iets aan het groeien is en zegt: zal ik anders eens lekker je rug inzepen na zo'n dag hard werken ? Zenuwachtig maar gewillig knik ik ja, Henk laat er geen gras overheen groeien en zegt draai je maar om naar de muur, dan pak ik de zeep. Hij begint met zn beide handen mn rug in te zepen terwijl hij steeds dichterbij komt te staan, zijn handen glijden over mij hele rug, naar beneden, over mijn billen en en ter tussen. Ik merk dat ik echt geil en stijf word en kan een zachte kreun niet tegen houden. Dit is het teken voor Henk dat hij verder kan gaan en zijn handen glijden naar voren terwijl hij tegen mij aan komt staan. Ik voel zn handen naar mijn kruis gaan en zet mijn eigen handen tegen de muur. Zijn inmiddels hard geworden lul voel ik door zn dunne slipje langs mn bilspleet gaan. Henk vraagt:  heb je eigenlijk wel ervaring met mannen  ? Nee zeg ik, alleen geile dromen en fantasieën, meer niet. Dus je bent ook nog nooit gepijpt, vraagt Henk ? Nee zeg ik, het idee maakt me nog geiler zelfs, terwijl Henk door gaat met mijn lul te masseren. Nou zegt Henk, daar gaan we dan maar eens verandering in brengen, een goed welkom in de nieuwe buurt zeg maar!

Henk trekt mij aan mn lul mee uit de badkamer naar zijn slaapkamer, ga maar lekker liggen zei hij. En duwt mij achterover het bed op. Hij gaat tussen mijn benen zitten en mijn langverwachte fantasie komt eindelijk uit: Ik word gepijpt door een lekkere zongebruinde senior. En hij maakt al mijn verwachtingen waar: mannen kunnen dus echt veel beter pijpen dan vrouwen ! Ik merk dat ik al bijna ga komen en wil Henk waarschuwen, die waarschuwing is voor hem het teken nog beter zijn best te gaan doen, damn wat kom ik klaar zeg, Henk gaat door tot dat de allerlaatste druppel uit mn lul is gekomen. Zo, zegt Henk, welkom in de buurt !! Wauw zeg ik, dank je wel. Voor de ervaring en het hete welkom !!

(helaas is dat allemaal een fantasie maar mocht er een geile senior zijn die mij helpen wil ?? Laat maar iets achter)

3602 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.