Mijn eerste ervaring

Geplaatst door: trucker-bi op 14-11-18

Ik stond op een rustige parking had een paar biertjes op en moest plassen.

Buiten was het redelijk donker en ik liep naar de rand van de parking waar bomen stonden.
Rustig knoop ik me broek open en begin met plassen, op dat moment zegt een stem achter mij geile reet chauffeur en je pist geil ga er mee door.
Een beetje pissig draai ik me hoofd de kant van de stem om er wat van te zeggen.
Er staat een man, ouder dan mij met een buik en zijn pik uit zijn broek, met het moment dat ik dat zag voelde ik me week worden een onbekende geilheid stroomde door mij heen.
Ik voelde een enorme drang om zijn pik aan te raken om hem te pijpen.
Pis door chauffeur zegt ie terwijl hij zijn handen op mijn billen legt.
Plassen lukt mij niet meer en draai me om zak op me knieën en pak zijn pik vast, ik speel er wat mee voel eraan en geef er kusjes op.
Ik voel hem groeien, stop hem in je keel chauffeur zegt de man terwijl hij mij bij de haren pakt en zijn pik in me mond  duwt zover dat ik bijna moet kotsen hij wordt er harder van een duwt zijn pik steeds sneller in mijn mond, ik sta te trillen van geilheid.
Plots trekt hij me overeind ik zie ze harde stijve pik en pak die meteen vast, wat voelt dat heerlijk.

Niks doen en vasthouden chauffeur.
Zo staan we even ik voel hem wat slapper worden en plots komt er een straal uit, ik voel de straal door zijn pik lopen en wordt nog geiler, hij plast terwijl ik zijn staaf vasthoud.
Nadat hij klaar is trek ik zachtjes aan zijn pik die meteen keihard is, hij zit aan en vooral tussen me billen met zijn handen, soms voelt het fijn soms wat minder.
We gaan naar je truck chauffeur zegt hij, Oke mompel ik.
Kleed je helemaal uit chauffeur, hij zit op bed en kijkt en voelt toe.
Zijn handen voel ik overal.
Bukken chauffeur terwijl ik met me kont naar zijn gezicht sta.
Hij trekt mijn billen uit elkaar en begint me daar te likken ik smelt van geilheid wat is dit lekker, na mijn idee veel te snel stop hij ermee en komt hij achter me staan ik voel zijn stijve pik tegen me kont duwen, hij wil me neuken hij duwt tot het pijn doet, hij legt me op verschillende manieren neer hij likt en vingert me laat zijn pik zuigen waarbij hij zegt lekker nat chauffeur dan glijdt ik zo naar binnen.

Ik voel zijn pik tussen me billen glijden soms hard drukken tegen me gaatje tot het pijn doet en dan glijdt hij weer verder tussen mijn billen.
Ik lig op mijn buik hij bovenop me hij rijdt heerlijk tegen me aan en ik voel hem harder worden en tegelijk voel ik wat warms tussen mijn billen lopen naar mijn ballen, overal voel ik zijn zaad en pak het met me hand en smeer het uit over me pik terwijl ik mezelf aftrek.
Hij kleedt zich ondertussen aan en zegt volgende keer neuk ik je chauffeur en hij was weg.
Ik heb heerlijk gespoten en voelde me goedkoop en vies na afloop maar nooit spijt van deze ervaring gehad

5500 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.