De thuishulp

Geplaatst door: bemned op 01-12-18

Ik was 2 toen mijn moeder het huis verliet en nooit meer terug kwam, en omdat mijn vader werkte kregen wij thuis gezinshulp in huis tot mijn zestienede was dat een vrouw die ging verhuizen en kon dus niet langer bij ons blijven. Zij werd opgevolgd door Mark die kwam 3 dagen in de week voor hulp in huis. Op dat moment had ik een vriendin waar ik de eerste stapjes in seks ontdekte toen ik 18 was ging de verkering met de vriendin uit. Om toch aan mijn trekken te komen had ik wat porno boekjes gekocht (internet bestond nog niet) in 1 van die boekjes stonden wat foto's van 2 mannen die seks met elkaar hadden, terwijl ik dat verhaal las en de foto's bekeek werd mijn lul elke keer hard en kwam ik heerlijk klaar. Het was een Woensdag middag en ik was alleen thuis toen ik op mijn slaapkamer naakt op bed lag en lekker met mijn lul aan het spelen toen de deur open ging en Mark kwam binnen lopen. Oeps sorry zij hij ik wist niet dat je bezig was en ik zag dat hij naar het boekje keek dat open op bed lag met de foto's van 2 mannen in standje 69. Vind je dat mooi vroeg Mark aan mij. weet het eigenlijk niet ik krijg er wel elke keer een harde van maar ik heb het nog nooit gedaan met een man. Heb je nog nooit een blote man gezien? ja tijdens het douchen bij het voetbal. Heb je nooit gekeken naar de lul van een ander? Ik moest bekennen dat ik dat wel eens had gedaan. Zou je het leuk vinden om mijn lul te zien vroeg Mark. Nou dat weet ik niet hoor. Oke ik kleed mij tor mijn onderbroek uit en dan zien we wel verder. Ben jij homo vroeg ik aan Mark. Ja zei die dat ben ik al zins mijn veertiende toen een vriendje mijn lul wou zien en vastpakte en ik die van hem. Ondertussen stond Mark in zijn onderbroek naast mijn bed, en ik zag dat die goed gevuld was. Mag ik verder gaan vroeg mark Ja laat maar zien zij ik en Mark stroopte langzaam zijn onderbroek naar beneden. Ik zag dat alles bij hem kaal was de lul en de balzak.

Mark zag mij kijken en zij zou jij dat ook willen ik had nog geen volgroeide balzak maar de eerste haartjes waren er wel. Ja dat wil ik wel, nou wacht even zij Mark en liep de kamer uit en kwam terug met het scheerapparaat van mijn vader. Als ik je ga scheren moet ik wel je lul vast houden zij Mark dat is toch niet erg. Dat moet dan maar. Toen Mark mijn lul vastpakte werd hij gelijk hard. Rustig maar ik heb hem nu alleen nog maar vast hij begon mijn zak te scheren mm  dat voelt lekker zij ik tegen hem. Toen hij klaar was vroeg hij wil je mijn lul ook even vasthouden, dus pakte ik zijn lul vast. Nu heen en weer gaan met je hand trek mij maar lekker af. dus ik begon hem aan zijn lul te trekken dat vond hij wel lekker kon ik merken. Heb je nog iets in dat boekje gezien wat jou aandacht heeft. Nou zou je jij mij willen pijpen vroeg ik aan Mark. Mark haalde gelijk mijn hand van zijn lul en kwam naast mijn bed zitten en begon aan min ballen en lul te kriebelen. Dus jij wil  dat ik jou pijp heb je dat al eens meegemaakt. Ja mijn vriendin had mij 1 keer gepijpt maar dat waas geen succes want ik kwam gelijk klaar. Nou dan moet je nu iets langer mee wachten want ik wil die lul van jou wel wat langer in mijn mond hebben en gelijk nam hij mijn lul in zijn mond Jezus wat was dit lekkerhij gleed met zij tong over mij eikel en nam daarna de hele lul in zij mond. Ik wist dat ik dit niet lang vol kon houden en zij dat tegen Mark maar die pijpte mij gewoon door. Toen ik klaar kwam dacht ik dit is het lekkerste wat ik ooit heb meegemaakt ik spoot alles bij Mark in zijn mond. ik viel voldaan terug op mij matras toen mark over mij heen kwam en mij mijn eigen sperma in mijn mond lied vallen. vind je dat lekker vroeg Mark. niet speciaal zij ik. Misschien vind je die van mij lekkerder zei Mark. Ik keek hem verbaasd aan.

Ja zij nu ga jij mij pijpen. Maar ik heb dat nog nooit gedaan zij ik. als je wilt leer ik het je wel. Nou ik wil het wel proberen. Pak mijn lul maar vast dan word die al wat harder en geef maar wat kusjes op mijn eikel. Van zo dichtbij had ik een lul nog nooit gezien heel voorzichtig kuste ik de eikel. Door de geur die er rond zijn lul hing werd mijn lul ook weer hard. Ga nu maar met je lippen over de eikel heen zij Mark. Dus opende ik mijn mond en gleed met mijn lippen over zijn eikel wat een geil gevoel was dat. ga nu maar met je mond heen en weer dat is pijpen. dus ik ging rustig zijn lul pijpen. Dat was volgens mij niet precies wat Mark wou want die nam de regie over. Hij pakte mijn hoofd vast en begon zijn lul in mijn mond te stampen. ik moest bijna kokhalzen dus nam Mark wat gas terug en nam ik het weer over maar nu met meer passie. Ik hoorde dat Mark genoot en hij zij ik hou het niet lang meer terwijl hij dit zij voelde ik zij lul opzwellen en spoot hij mijn mond vol. ik kon niet alles in mond houden en mark veegde dat met zijn vinger af en stak zijn vinger in zijn mond hmmm lekker zij die en jij hoe vind jij mijn sperma smaken. beter als die van mij zij ik terwijl ik mijn lippen aflikte. Ik moet mij nu weer gaan aankleden zij Mark want je vader komt zo thuis maar als je wilt kunnen we volgende keer wel kijken of je nog meer wil ontdekken. Ja dat is goed zij ik

maar dat volgt in deel 2

4850 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 35)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.