Surf les

In de jaren 80 was ik zomers  vrijwillige surfleraar.  ik gaf surfles aan tieners en oudere die eens op een plank wilden proberen te staan.
 in een van die zomers  was een een vrij jonge tiener jongen die  ergens op een camping verbleef met zijn ouders, meestal kwam hij op de fiets naar les, maar de laatste  weken werd hij door zijn moeder gebracht.
op een van de laatste dagen van  de schoolvakanties  werd hij weer afgezet door zijn moeder  en ik hoorde nog dat hij riep  niet vergeten he  , over  2 uurtjes  weer ophalen hier.
de lessen duurden meestal 1 uur, dus vroeg me al af  hoezo hij 2 uur zei.
hoe dan ook  de les zat erop,  en zou nog  een les  volgen met  ouderen, maar   moest die afzeggen wegens dreigend onweer, dus  poort van de    zwem en surfplaats dicht, en toen zag ik Nick

Het was  behoorlijk donker  en in de verte rolde het onweer al, ik dacht snel inpakken   en de auto in naar huis, maar  het liep anders.
Nick kwam op me af stappen, en vroeg   of hij nog  even een plank mocht hebben . daar de  beheerder al weg was  en ik geen sleutels van het hok mee had   ging dat niet, maar  ik had mijn eigen plank wel  buiten staan, want  de volgende dag zou ik naar zee gaan   surfen met vrienden. Nick vroeg of hij een paar dingen mocht proberen   op mijn plank  en ik stemde toe.
Na 10 minuten  gesurft te hebben barstte het onweer los  en moest ik  het water in  hem er uit halen . eenmaal aan de kant  en niks verder dan een bankje  voor het materiaal hok zijn we daar maar gaan schuilen.
Nick zei opeens  dat hij het koud had kreeg  en ik hielp hem uit zijn wetsuite. daar stond hij dan   jong en in zijn adams kostuum.   hij kroop dicht tegen me aan  en ik sloeg mijn badlaken om ons twee. 
ik begon hem warm te wrijven  en hij  drukte zich helemaal tegen me aan,  voor ik er erg in had ging zijn hoofd richting mijn kruis haalde met een hand mijn pik eruit  en begon te pijpen.

Het tegen elkaar aan hangen werd al snel een ander standje (69).
na een  aantal heerlijke minuten elkaars pik verwent te hebben , begon Nick te hijgen als een  paard  en mocht ik zijn jongens sap  in mijn keel voelen spuiten.
toen hij  de laatste druppen in me mond spoot  schoot ik mijn lading ook  en hij had wel moeite met  het te verwerken, maar  wat ernaast ging likte hij netjes op. toen ik op mijn horloge keek zag ik dat zijn moeder  er met een minuut of tien zou aankomen, dus  hebben ons snel weer aangekleed  en liepen naar mijn auto.    het duurde even goed nog een half uur voor ze er was, maar in dat half uurtje  hadden we de volgende afspraak al door genomen,  hij zou  na school  op woensdagen  naar mijn huis komen  .
het scheelde dat hij  op school zat  waar ik woonde dus  afspraak stond voor   de eerste schoolweek, wat  2 weken na zijn  eerste keer was.

Willen julle  weten hoe het verder gaat? 

3822 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.