De mastrubante

De Mastrubante,

Verveeld zat Jos de krant door te kijken, met zijn 18 jaar was hij wat verlegen en maakte moeilijk contacten. Hij was niet onknap, geen  atleet maar toch flink. Afgezien dat hij vrijwel altijd geil was, had hij op sexgebied geen ervaring. Hij trok zichzelf veel af, soms wel drie keer op een dag.

Zoals gewoonlijk keek hij naar de sex advertenties.Het bleef bij kijken, hij durfde niet iets te ondernemen maar vond het altijd geil die advertenties te lezen en te fantaseren wat er allemaal gebeuren kon. Opeens  viel hem een advertentie op die hij nooid eerder had gezien.”Mastrubanten, ben jij de jongeman die wat verlegen is en toch sexervaring wil opdoen, Dan ben je bij mij op het goede adres, Ik help je op een speelse en leuke manier over je  verlegenheid heen, Je kunt een afspraak maken over E-mail

Dit sprak hem aan, zou hij het er op wagen, hij kon allicht een mailtje sturen en afwachten,dan kon hij nog beslissen om het wel of niet te doen.Gelijk ging hij achter zijn PC zitten en begon te typen.Ik ben 18 heb met sex geen ervaring. Ik zou graag van uw diensten gebruik maken om ervaring op te doen.Ik zou graag zo snel mogelijk een afspraak maken, met vriendelijke groeten Jos Gelijk drukte hij op verzenden bang dat hij het overlas niet meer durfde te verzenden. Nu maar afwachten.

Om het uur bekeek hij zijn postbox. Hij was vol spanning. Tegen de avond zag hij een antwoord. Voor een introductie gesprek kunt je mij morgen om 10 uur bellen. Dit is eenmalig het tarief dat ik bereken is 60 euro per uur. Na een afspraak word je ontvangen in een schone zuivere  ruimte. De locatie is een vrijstaand huis met een beschermde ingang.Over het tarief valt niet te praten en geld enkel voor 3 sessies. Verder kun je morgen aanvullende informatie krijgen, de Mastrubante.  Die avond kon hij van de zenuwen bijna niet in slaap komen en had een onrustige nacht.Tegen de ochtend werd hij vroeg wakker.Nu maar wachten tot 10 uur. Hij had een stevige ochtend erectie en wilde niets liever dan zich aftrekken maar hij beheerste zich, misschien kon hij vandaag nog terecht.

Stipt 10 belde hij het opgegeven nummer.De toon ging over, het hart klopte hem in zijn keel van spanning, er werd opgenomen, hallo jos klonk het door de telefoon.Je mag mij meesteres noemen omdat ik van dit moment aan de leiding neem. We gaan zo meteen een afspraak maken ,maar eerst zal ik je vertellen hoe het in zijn werk zal gaan. Per e-mail krijg je het adres door en het tijdstip van de afspraak.Zorg dat je op tijd bent,ben je te laat dan heb je geen toegang meer. Op het opgegeven adres ga je het pad op rechts van het huis.Aan de linkerzijde zie je een deur. Daar ga je naar binnen en komt in een gang met een aantal genummerde deuren.Je gaat de deur in met het opgegeven nummer en legt het afgesproken bedrag op het tafeltje daarna kleed je geheel uit, daar na wacht je op de zoemtonen, dan ga je de deur door recht tegenover de deur waar je naar binnen bent gekomen. Daar wacht je en volg de instructies af.Zover begrepen? Met zijn hart in zijn keel antwoord hij ja meesteres. Deze week is volgeboekt. Je kunt een  afspraak maken voor de volgende week. Is het echt niet mogelijk eerder een afspraak te  maken, vroeg Jos. Wacht ik kijk of er een mogelijkheid is. Jos zweet als een otter en zijn  lul is steenhard van de geile spanning. Je  krijgt over een uur een e-mail betreffende de mogelijkheid. Dank u ,hij hoort een klik en de verbinding is verbroken. Gespannen zit hij stil het gesprek te overdenken. Hij voelt zijn lul kloppen en voelt het voorvocht naar buiten komen. Hij moet zich inhouden  om niet gelijk zichzelf af te trekken. De tijd kruipt en heeft al enkele keren zijn mailbox geopend, niets.Weer wacht hij af. Dan na het schijnt een eeuwigheid de verwachte mail.

“ De enige mogelijkheid vandaag is om vanmiddag om 2 uur, het is eigenlijk een sessie die meestal pas na het derde bezoek plaats vind maar ik wil voor jou een uitzondering maken om je niet langer in spanning te laten verkeren. Als je er op in gaat zal het plaats vinden met een tweede persoon, zoals ik al zij het was volgeboekt. Om prive reden zal in het kleedhokje een hoofdmasker klaar liggen, zet dit op voor je naar binnen gaat. Het adres is dorpstraat 16, ben op tijd.

Dit is een wending die Jos niet voorzien had. Wat moet ik nu doen? De strijd met zijn verlegenheid en zijn geilheid is begonnen en natuurlijk zijn geilheid wint. Ik ga het doen besluit hij.

3111 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.