Eerste school week

Zoals beloofd, kwam Nick  in de eerste week dat hij naar school ging bij mij aan.

Veel werd er niet gesproken, ik liet hem binnen   wees hem de woonkamer, en voor hij de kamer binnen was lagen zijn kleding stukken al door de gang.

Hij wachtte tot ik naast hem stond, en begon mij te ontkleden, toen we beiden helemaal naakt tegen over elkaar stonden, drukte hij een dikke zoen op me lippen, en ja ik beantwoorde die ook.

Ik vroeg hem hoe laat hij naar huis moest, en hij zei   vandaag heb ik slechts een uurtje tijd, maar de volgende keer beloof ik je de hele middag.

Dus ja een uur is zo om, en hij liet er dan ook geen gras over groeien en ging op de knietjes om mij heerlijk hard te pijpen.

Toen ik zei dat hij rustig moest doen anders zou ik te snel komen, keek hij me aan, lachte en ging verder.

Na ongeveer 15 minuten hield ik het niet meer en moest hem echt bij zijn koppie pakken zodat hij stopte, ik wilde nog niet spuiten. Maar Nick dacht daar wel anders over.

 

Dus een paar tellen later kreeg hij een lading van ongeveer 2 weken in zijn keel.

Toen was het uiteraard mijn beurt om hem te pijpen, dus ik legde hem op de bank en hij gooide zijn benen omhoog, zodat ik zijn kontje ook kon likken.

Het eerst rimmen en dan zijn jongens pik te verwennen vond hij iet ultieme genot.

Maar toen ik hem vroeg of ik in zijn kontje mocht antwoordde hij meteen met.   Ik wil dat wel, maar alles op zijn tijd:

Ja, alles op zijn tijd, en dat deden we ook.  Dus ging ik verder met zijn strakke jongenskontje verwennen en merkte dat hij er al bijna door kwam.

Ik zag zijn balzakje   opzwellen en zijn pik begon te kloppen als een   gek.

Inmiddels waren we zo al een 30 40 minuten bezig, toen plots zijn pik een lading jongens sap over mijn hoofd spoot.

Daar ging zijn zaad over mijn hoofd, en ik dacht wat een sukkel je zag toch dat hij ging komen, en ik was al bijna bang dat Nick zou zeggen   zo dat was het, maar niks was minder waar.

Na een minuut of 10 te hebben gezoend en geknuffeld werd zijn paal weer hard en zei hij nu alleen pijpen hoor.

De versteken tijd was al meer dan het uurtje wat hij zei, en ik wilde hem niet teleurstellen. Dus ik zakte af naar zijn kruis en begon hem te pijpen   nam zijn zak in de mond en zoog bijna zijn eieren uit de buidel, weer was zijn pik hard as rock.

Om weer niet alles in de lucht te laten vliegen, concentreerde ik me de komende 20 minuten alleen nog op zijn heerlijke pik.

Ik had geen idee ervan of hij Multi komend was toen, maar het was het wel waard.

 

Hij was heet en stond op springen, ik werd ook weer hard en op het moment dat Nick zijn tweede lading losliet in mijn keel, spoot ik mijn lading op zijn benen.

Met zijn zaad in mijn mond ging ik naar zijn hoofd, en we tongden net zolang tot zijn sperma zo dun en verdeeld was dat we er alle twee een slok van hadden.

Nick vroeg of hij snel mocht douchen, want hij wilde niet met sperma lucht thuiskomen, ik zei ga je gang.

Maar samen onder de douche wilde hij niet   want hij wist dat hij dan weer wilde, en na 4 minuten kwam hij dan ook in zijn blote lijf weer de kamer in. Na nog een paar minuten samen knuffelen zei Nick, ik moet nu echt gaan, maar woensdag kom ik wel langer en dan mag je misschien in me spuiten ook.

 

Nick kleedde zich aan met het naar de voordeur gaan wat eigenlijk wel grappig bleek te zijn een omgekeerde striptease zeg maar.

Bij de deur nog een snelle kus en ik gaf hem de huissleutel. 

Hij keek heel even naar de sleutel, pakte zijn etui uit zijn rugzak en stopte de sleutel erin, met een brede grijns op zijn gezicht.  Ja toen ging de deur echt achter hem dicht.

 

Next time?

3199 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.