Bram, zijn gymleraar en klasgenoot Pascal

Dit verhaal s een vervolg op Bram en zijn gymleraar:

Nadat ik door de twee mannen, mijn gymleraar en de sportmasseur was gepijpt en ik de twee dikke mannen piemels in mijn mondje had gehad kon ik bijna nergens anders meer aan denken. Vooral s avond in bed kreeg ik dan een keiharde pik en trok mezelf heerlijk klaar. In gedachte zag ik de pik van mijn gymleraar weer voor me en hoe hij in mijn gezichtje spoot.

Helaas had ik de leraar niet meer gezien omdat er een vakantie van 2 weken tussen zat, maar daar was dan de dag dat we weer gym hadden, ik was best nerveus. Nu was de les op het einde van de dag, en de hele dag dacht ik er aan en lette niet goed op bij de overige lessen.

In de kleedkamer werd zoals gewoonlijk weer veel gedold en voor de grap bij elkaar de broek naar beneden getrokken. Eén van de stoere jongens trok de mijne naar beneden met de opmerking ‘’zo Brammetje, is je pik nog weer groter geworden in de vakantie, haha?’ Ik wist net hoe snel ik mijn sportbroek weer moest optrekken, want door mijn gedachten aan de gymleraar Marcel had ik al een lichte opzwelling, wat de jongens in de kleedkamer niet ontging…. Wat mij opviel wad dat het leek of vooral Pascal erg aandachtig keek. Ik dacht na over hoe de pik van Pascal eruit zag, maar beste toen dat ik die eigenlijk nooit goed had gezien, elke keer deed hij zijn hand ervoor of een handdoek bij het verplichte douchen. Na de gebruikelijke grappen, Bram met zijn lange slang, gingen we de zaal in en de gymleraar Marcel kwam gelijk naar me toe en wreef over me hoofd…’mooi zo dat je er weer bent knul” en pakte me even beet. Wat opmerkelijk was wat daarna gebeurde: Marcel deed exact hetzelfde bij Pascal. Ik dacht ‘huh zou hij ook….”. Daarna gaf Marcel zowel Pascal als mij tegelijkertijd ene klap tegen onze bolle kontjes “ hup rennen jullie, warming up’’. Ik deed goed mijn best, ik wilde indruk op Marcel maken. De hele klas deed goed mee, alleen Pascal bleef wat achter, maar dat was normaal voor hem. Alle jongens waren goed bezweet op het einde van de les.

Marcel zei: ‘zo allemaal douchen! Ik kom vandaag niet controleren, want ik moet alles nog opruimen…eh Pascal en Bram, jullie helpen mij mee ok?’’

Pascal probeerde nog met een smoes weg te komen, maar Marcel zei ‘ dan kom je ook mooi onder het douchen uit toch? Ik weet dat je daar een hekel aan hebt’ Pascal knikte daarop van ja. Marcel zei wat we moesten doen en na een kwartiertje waren we klaar met opruimen. Pascal zei zachtjes tegen mij: ‘dank je dat we weer meten douchen? Ach voor jou is dat juist leuk, voor mij niet’. “hoezo dan” vroeg ik. ‘nou jij hebt een heel lange, ik maar een mini’ . Maar daar was Marcel weer ‘geen geklets, hup naar de kleedkamer en uitkleden jullie!’ Ik deed gelijk mijn kleding uit en stond helemaal bloot toen Marcel binnenkwam en ging schuin achter mij staan met zijn handen op me schoudertjes en pascal keek ons aan… “kijk, Pascal, zo hoort het, gewoon lekker samen naakt zijn’’. Ik voelde zijn grote handen en mijn pik begon gelijk te groeien, wat Pascal niet ontging, hij keek met grote oogjes.

Ik vond de situatie verwarrend maar Marcel zei ‘wat je niet weet Bram, is dat Pascal mij heeft verteld dat ie graag een keer aan de piemel van een klasgenootje wil zuigen, en niet altijd aan alleen maar aan de mijne! Ja Bram, dat doet Bram best vaak, om een voldoende te scoren voor gym, anders krijgt hij een onvoldoende”. Pascal kreeg een knalrode kop toen hij dat hoorde, maar Marcel lachte alleen maar. “zo ga maar op het bankje zitten Bram, pascal zal je pik hard zuigen en je ballen likken’. ‘moet ik eerst niet douchen dan meneer?” vroeg ik. “ Nee,  nergens voor nodig, Pascal likt je puberzweet wel van je ballen hoor’’. Ik ging zitten en Pascal ging tussen mijn benen zitten en begon gelijk mijn opzwellende pik te likken. Ik zag Marcel kijken en hem aanmoedigen…’dieper dieper’. Pascal nam  mijn pik in de mond en zoog er zalig aan het was duidelijk dat hij veel ervaring had. Intussen stond Marcel achter hem en begon hem uit te kleden en zijn jongenslijfje overal te betasten. Intussen gaf hij mij een knipoog, wat ene gevoel van saamhorigheid gaf. Na enige tijd was pascal helemaal bloot, ik zag dat zijn kleine pikkie keihard was, maar wel mini. Hij had ook  nog bijna geen haartjes. Ook zag ik dat Marcel zich uitkleedde en zijn enorme pik sprong weer uit zijn trainingsbroek…wow wat had ik daar naar verlangd! Ik droomde ervan om deze pik weer te mogen likken en zuigen, maar wat gebeurde er? Marcel trok het kontje van Pascal omhoog, Pascal bleef mij wel doorzuigen.  Ik zag dat Marcel het de billen van Pascal uit elkaar trok even het gaatje inspecteerde, weer ging staan en toen zo zijn dikke pik erin duwde. Ik merkte dat Pascal even haperde in zijn zuigwerk, maar dat hij daar door ging en ook weer mijn ballen likte.

Hij schokte wel heel en weer doordat ie geneukt werd en kreunde er lief bij. Ik vond het zalig maar was ook wel een beetje jaloers; waarom mocht Pascal wel de mooie dikke ik van de leraar in zijn gaatje en ik niet? Waarschijnlijk zag Marcel dat en hij zei ‘wil jij soms ook Bram?’. Ik knikt van ja. ‘vooruit dan maar omdat je zo n lieve jongen bent’, ga maar net zo staan als Pascal’. Ik stond op en ging naast pascal gebogen staan. Marcel ging eerst op zijn knieën achter me zitten, inspecteerde ook mijn nog roze sterretje en begon eraan te likken. Een rilling van genot ging door me heen…. ‘zo dit is je eerste keer he? Lekker gaatje hoor, en ook lekker dat puberzweet in je bilspleet’ zei Marcel. Het rimmen ging over in vingeren en Marcel stond weer op. Pascal keek aandachtig toe. Marcel duwde zijn dikke natte eikel tegen mij gaatje en hield met twee handen me schoudertjes vast. Ik voelde zijn 21 cm langzaam naar binnen worden gedrukt, en beet op me lipje van de pijn. Mijn pik werd zelfs een beetje slap. Maar ook voelde ik genot. Pascal zat naast mij en aaide over me hoofd en zei “’goed zo goed zo’’. Ik werd verkracht en diep geneukt maar vond het na enige tijd heerlijk en mijn pik werd weer keihard. Ik voelde Marcel steeds harder rammen ne zijn pik werd nog dikker en hij hijgde hard. Ik voelde dat ik bijna klaar zou gaan komen, wat Marcel blijkbaar ook doorhad. Hij zei tegen Pascal ‘je weet wat je met doen he? Anders word het hier zo n kliederzooi, dat kunnen we niet hebben natuurlijk’. Pascal stond gelijk mop en wurmde zich onder  min en nam gelijk mijn lekkende piemel in zijn mondje. Dat was voor mij teveel en ik spoot een flinke lading in het mondje van mijn klasgenootje. Op het zelfde moment spoot Marcel al zijn zaad in mijn nauwe gaatje en brulde het uit. Ik ontplofte zowat en zakte uitgeput in elkaar. ‘’pfff wat lekker’ was alles wat ik kon uitbrengen. ‘ Zo en nu douchen jullie twee!’ zie Marcel. ‘En ik dan meneer? moet ik niet spuiten?’ vroeg Pascal. “nee, jij heb zo’n kleintje, dat hoef ik niet te zien. Jij bent meer geschikt als zuigsletje en neukkontje voor echte pikken, zoals Bram heeft haha’ . Trots ging ik weer staan en met zijn 3en hebben we gedoucht, het zaad liep uit mijn gaatje zo het afvoerputje in.

Hoe vind je dit verhaal? Wil je meer weten over de belevenissen van Bram en zijn leraar en schoolvrienden? Laat mij het weten!

4411 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 34)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.