Next Time

De next time  was niet als afgesproken , een week later. Want ik had al bijna 3 weken niks vernomen van Nick.
Net toen ik begon te denken, dit was het dan, ging mijn voordeur open.
Omdat niet iedereen een huissleutel van mijn huis heeft kon dat alleen maar betekenen, Nick was er.

Ongeïnteresseerd bleef ik rustig doorgaan met wat ik bezig was, en het duurde wel   een eeuwigheid (3 minuten) voor ik  hem eindelijk zag.
Ik draaide me naar hem toe  en zei , Oh ook een goede middag, wat is er gebeurt.

Nick had  zijn  rechter voet in het gips, en zei , Ach  als je dom doet dan val je soms he, en begon te lachen.
Na een grondige inspectie van zijn gipscast  en alle namen die er op stonden zei ik , En kom je n de sleutel terug brengen, of  had je wat voor?
Zonder verder maar een woord te zeggen, trok hij zijn short uit, en zag dat hij geen boxer er onder had.
Kleed je uit  Martijn , zei hij, en  binnen een mum van tijd was ik  naakt. zijn shirt  hield hij  aan nog, maar dat vond ik niet erg, want  zijn pik stond  hard en recht vooruit.

Ik heb 2 weken  niks gedaan Martijn  ook niet gerukt dus ik wil nu heerlijk  verwend worden, wil je mij  nog een keer zo rimmen  en  dan pijpen als  de vorige keer  ik beloof je ook dat als ik  moet komen  je  dat zeg.
Ja  ik laat zo een  uitnodiging niet  on opgemerkt voorbij gaan , en ik  drukte hem in de stoel die achter hem stond , onmiddellijk gingen zijn benen weer over de leuning.
Op mijn  hurken zat ik nu tussen zijn benen  en  begon zijn goddelijke  holletje te bewerken met mijn tong,  (reminder  had Nick niet gezegd  het werd tijd voor de volgende stap ?).
Zijn kontje  was heerlijk  strak en  glad, dus  ik was niet bang dat ik  de komende  uren  haar tussen mijn tanden zat te verwijderen.
Mijn tong verwende zijn  holletje  en verdween er zo diep als maar kon in,afgewisseld met  het verwennen van zijn balzakje en  pik.
Nick was * In Heaven* op dat moment, en  ik was  zo een minuut of 15 met hem bezig , toen hij plots riep, Stop.
Geschrokken van dit plotselinge  kreetje  , keek ik hem aan.
Stop heel even  , zei hij weer,  anders kom ik te snel.
Ik schoof zijn shirt naar  boven  en kuste zijn navel buik en tepeltjes.
Ook dat scheen het genot niet echt te laten zakken   en hij duwde mijn hoofd naar zijn heerlijke jongens pik.
Als je nu pijpt  dan spuit ik al voor je  hem echt in je mond hebt Martijn , zei Nick.
Zo gezegd zo gedaan , en inderdaad, ik had amper 30 seconden zijn  pik in mijn mond  en  hij spoot zijn zaad al,  normaal kan ik echt wel  goed iets weg slikken, maar  Nick had zo veel nu, dat  ik best moeite had  het te verwerken.
Het leek wel of hij  alles van de afgelopen weken in een keer  eruit spoot , ik geloof  dat hij wel  8 of 9 stralen  schoot, voor het eindelijk  minder werd, en ik eindelijk zijn nog steeds harde paal   kon bewonderen.
Heb je glijmiddel? was opeens de vraag. en ik zei ja .
Ik liep naar de  slaapkamer en pakte uit de comode  een tube glijmiddel. toen ik me weer omdraaide  stond Nick al achter me.
Ik wil het met je doen, maar dan in bed , zei Nick.
Hij kroop op bed en ging wijdbeens op zijn rug liggen klaar voor  een  massage van zijn holletje. maar  door zijn gips werd dat niet een groot succes, dus  beval ik hem op  handen en knieen  te gaan.
Dit word onze eerste keer Martijn , zei Nick.  Doe je wel rustig want ik wil het wel, maar wil geen  slecht gevoel  of pijn.
Dus tijd voor korte peptalk,  Nick  de eerste keer kan altijd pijnlijk zijn, maar als jij je ontspannen kunt  dan  is die pijn heel snel genot, zei ik.
Dat was voor Nick genoeg en hij draaide van rug naar doggy.
Ik begon weer zijn kontje te likken, en  goed nat te maken.  mijn tong was  tot mijn lippen verdwenen in zijn gaatje, en  na 5 minuten pakte ik  een condoom en wilde het over mijn lul stropen. Wat doe je? zei Nick.  Ik doe een condoom om  schat.
Nee  doe af, ik wil  dat je in me spuit.
Enigszins  verwonderd  liet ik het  condoom voor wat het was , en  spoot een flinke  dot glijmiddel  tussen zijn billen, masseerde het goed in en rond zijn  holletje  en  ging  met mijn pik in positie.
Bij het  naar binnen proberen gaan, merkte ik dat Nick er moeite mee had, en ik vroeg  . Wil je het echt?.  Ja  het is nu of nooit  , zei Nick.
Nog snel wat meer glijmiddel   op pik en gaatje  , en de 2 e poging begon. Wederom   toen de eikel bijna binnen was  krampte zijn  hol samen  drukte mijn pik er  uit.
Zo lukt het echt niet Nick  je moet ontspannen, zei ik.
Pik werd 1 vinger, die kon er na wat  moeite  helemaal in, dus op naar vinger nummer 2, en  weer begon zijn bil te verkrampen.  Maar dit keer  duwde ik door , en Nick  sloeg een kreet , of dat de pijn of al genot was  , was me niet duidelijk, maar na vingers 1 en 2  kwam ook  nummer 3  er al in.
Nick zijn paal hing  stijf onder zijn buik, en ik  ging verder met  zijn kontje open te maken, en met mijn andere hand bewerte ik zijn pik .
Martijn stoooop  niet door  rukken  ik  moet komen,   niet verder gaan  alsjeblieft.
Vingers werde verwijderd  en  poging 3 kwam.  Dit keer  was r allen een aaaahhhhhh  te horen  en  ik schoot van  alleen mijn eikel, naar de volle lengte  door, ik wachtte  heel even, om  hem te laten wennen aan dat gevoel.
Langzaam begon ik in zijn maagden kontje  te bewegen, soms erg langzaam  dan een paar hardere stoten.  Op een bepaald moment  ging Nick bij de hardere stoten  tegen druk geven, dus als ik voor uit stote ging zijn kont  naar achter, het ultime genot voor beiden.
Bij elke hardere stoot gaf hij een klein kermend geluid van zich af, en  begon ook bij de zachtere stoten al  mee te drukken , om maar zo diep mogenlijk mijn paal in zijn kont te voelen.
Het zal  een minuut of 10 hebben geduurd voor ik  zijn heupen  strak tegen mijn  buik drukte  en mijn eerste straal zaad in zijn  kontje loosde.
Gevolgd  door nog een stuk  of 4 ladingen.  ik  hield zijn   lichaam strak tegen mij aan gedrukt , en toen de druk van  mijn ballen  wegzakte , ging ik weer   verder met  neuken.
Nou blijf ik normaal na een zaadlozing niet al te lang hard, maar   dit keer  leek het wel of ik niet slap werd, en ging door en door.
Met mijn rechter hand  aan zijn pik  en mijn  nog harde paal in zijn kont,  begonnen mijn ballen weer  te zwellen  en ik merkte  dat  ik weer  ging komen, twee keer in een beurt, dit had ik nog niet eerder gehad.
En jaaaaaa  daar kwam lading  twee ook al , en gelijk met mijn  eerste klots   ging bij Nick ook de zaadkraan open  en spoot hij zijn jongens zaad over MIJN bed.
Nu werd mijn pik wel direct weer een hangertje   en  ging  dan ook maar  naast hem liggen , en we zoenden zeker   een half uur, langste tongzoen  met Nick tot  dan .
We lagen  nog naast elkaar , en  nick bekeek mij van top tot  teen, en zei dan. Nu  ben je voor altijd in mijn  lichaam.  en hij begon te lachen.
Toen ik  hem vroeg of hij mij ook een keer wilde neuken  zei hij, Nee,  ik heb liever dat jij  je moe maakt, en het in mij doet.
Duidelijke taal zei ik  en  gaf hem een zoen .
We liepen samen naar de badkamer, en ik bond een plastic zak om zijn voet, en stapten samen onder de douche.
Wassen was niet echt wat we deden , maar het ging zich erom  weer fris te worden he.
Na het douchen  hielp ik hem  aankleden  en Nick gaf me  nof een  kus en  kneep  in mijn pik , en zei toen snel .
Ik weet niet of ik  volgende week kan  , maar  deze  pik , mag nergens anders meer  in  beloof je dat aan mij?
Ik knikte ja, en  hij  ging naar de voordeur.
 mijn gedachten waren nog steeds bij mijn  2 lozingen in een  beurt. Was het de geilheid, of lag het echt aan MIJN Nick ?????????????

kleine woorden wisseling  deed bijna een einde maken aan  ons geluk.......

3378 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.