Rachid, de Marokkaanse vriend van mijn zus.

Pfff wat een hete zomer was het! Ik zat net in de schaduw in de achtertuin, en dacht na over de afgelopen dagen. Ik had een week geleden mijn moeder en zus verteld dat ik gay ben, en dat was heel goed gegaan. Ze hadden het aan de ene kant niet verwacht, aangezien ik zo sportief ben, en om een of andere rare reden dachten ze dat homo’s niet van sport houden. Aan de andere kant was het ze ook wel opgevallen dat ik nooit inging op alle meisjes die verliefd op me waren. Beiden zeiden dat ik echt wel een hunk ben, met mijn blonde stekels, mijn gladde gespierde lijf en sixpack. En dat ik met 18 jaar toch wel toe zal zijn aan een vriendinnetje, als was het alleen al maar voor ‘eh van-dattum’. Haha! Mijn moeder had vast het idee dat ze over dit soort zaken moest praten sinds mijn vader vele jaren geleden was overleden. Ze moesten eens weten dat ik al door 4 verschillende jongens en mannen was gepijpt en ik hen had gepijpt. Al die 4 waren wat vrouwelijk en bttm, niet gelijk waar ik op voel maar de seks was lekker geweest. Ik had ook het gevoel bottum te zijn, maar had er nog geen echte ervaring mee. Mijn vingers en een kaars deden hun werk ook goed.

Ik zat wat te chillen in me voetbalbroek, T-shirt en slippers toen ik de bel hoorde… wie is dat nu? Ik liep naar de deur en zag door de ruit al wie het was: de vriend van mijn zus, Rachid van 23, een Marokkaan. Groot, breed, stoere kop en gespierd. Ik open de deur en zeg: ‘Hey, Rachid, Anita is naar haar vakantiebaantje, ze is er dus niet’. ‘o ja, shit man, helemaal vergeten, ben ik voor niks dat hele eind komen fietsen”. Toen Rachid dat zei veegde hij het zweet van zijn voorhoofd, wat mij een mooi inkijkje in zijn harige oksels gaf. Hij had namelijk een strak hemdje aan, wat zijn  borstspieren goed deed uitkomen. Boven zijn hemdje waren zijn borstharen goed te zien. ‘heb je wat te drinken voor me, ik zweet me rot’. ‘natuurlijk man’ zei ik zo cool mogelijk. ‘Kom dan gaan we in de tuin zitten’ Ik pakte twee blikje cola en zag dat Rachid al was gaan zitten en gaf hem het blikje. Dat had hij in één teug leeg…. ‘heb je geen bier’’? Vroeg hij toen? ‘oh ik dacht dat je dat misschien niet mocht van je geloof of zo’ antwoordde ik. ‘haha, eigenlijk niet, maar wij moslim-jongens  doen wel meer wat niet mag en niemand doet er moeilijk over hoor”. En Rachid geeft een vette knipoog. “’Proost’’. We zaten tegen over elkaar en Rachid deed zijn handen in zijn nek, wat mij weer een goed zicht gaf op zijn bezwete oksels en goed gespierde armen met flinke biceps. Maar waar ik van schrok was wat ik zag door zijn glanzen strakke sportboekje… dat leek wel een banaan! Rachid zat wijdbeens, zijn stevige zwaar behaarde benen goed uit elkaar. Rachid begon te vertellen over zijn zomers in Marokko, wanneer ze met de hele familie daar de zomervakantie doorbrachten en hij en zijn neefjes en andere jongens uit het dorp de hele dag op pad waren kattenkwaad uithalen.

Bomen klimmen, appels jatten, hutten bouwen en zo. Meisjes mochten niet meedoen, die zaten thuis bij de tantes en moeders in de keuken. Terwijl Rachid enthousiast zat te vertellen bekeek ik zijn lijf aandachtig…’wow wat een gespierde hunk’ dacht ik en voelde een geile spanning. Vooral toen ie begon te vertellen dat ze ‘ook vaak ging zwemmen, lekker zonder kleding, gewoon iedereen in ze blote kont haha’. Ik stelde me Rachid als jong ventje voor, in zijn blootje.. zou ie ook al zo n lange dikke pik hebben gehad? Ik voelde me pik ietwat opzwellen, maar die ging helemaal in de erect-stand toen Rachid door ging… ‘en na het zwemmen werd er dan ook geoefend met neuken he? Meisjes zagen we nooit en we moesten toch leren hoe het gaat? Dus dan maar met elkaar haha… ach er was altijd wel eentje zoals jij erbij’ Ik droomde weg van zijn verhalen over blote Marokkaanse jongens en zijn zware stem maar werd weer alert toen hij dat laatste zei. ‘’Eh watte? Zoals ik ben? Wat bedoel je, Rachid?. Hij antwoordde ‘nou je zus vertelde dat jij een flikker bent toch? Dan heb je toch graag een pik in je hol?’. ‘Eh zoals jij het zegt klinkt het wel grof…’ stamelde ik terug. ‘ Ach je bent dan wel een flikker, maar ook een kerel toch? Geen mietje toch? In ons dorp vonden we Amir altijd een mietje, dat was een half wijf maar hij kon niet eens een pik in je hol hebben dat deed hem te zeer. Dan was Faik een stuk beter: elke knul mocht bij hem oefenen in neuken, zelfs ik. En na de tijd likte hij alles ook nog schoon bij iedereen’’ Ik werd rood door schaamteloze deze geile praat van de stoere vriend van mijn zus, en vroeg : ‘ eh wat bedoel je dat zelfs jij hem mocht neuken?’ Rachid antwoordde: ‘nou omdat ik de dikste van het hele dorp heb, van meer dan 20 jongens die meededen met Faik… maar dat had je vast al gezien toch?” Rachid kneep opzichtig in zijn pik en gaf me weer een knipoog. Shit, hij had dus door dat ik de hele tijd zat te kijken. ‘Hier dan zie je alles beter” zei Rachid en gelijk trok ie zijn glanzende broekje naar beneden… ‘als je um hard maakt wil ik hem er ook wel bij jou van achter in rammen hoor, dat vind je vast zalig’. Ik werd nog geiler dan ik al was en kwam gelijk tussen zijn benen zitten, intussen had Rachid zijn broekje uitgedaan, er bleek niks onder te zitten. Weer ging hij wijdbeens zitten, alleen nog met een hemdje aan en zijn voeten in hoge nikes met witte sokken. Ik begon zijn pik te likken, deze smaakte heerlijk naar pis en zweet, en la snel kwam ze pik overeind en stond zo n 22 cm recht omhoog. Zijn eikel was erg dik, en paste bijna niet in me mond.

Ik zag een dikke druppel slijm uit zijn pisbuis en likte dat gulzig weg. ‘mmm zalig man’ kreunde Rachid ‘’ dat doe je veel beter dan die zus van je’. ‘O ja mijn zus…helemaal net meer aan gedacht, maar wel een geil idee dat we dezelfde dikke piemel likken en verwennen’ dacht ik. Ik nam ook de 2 ballen van Rachid één voor één in me mond en sabbelde er even op. Wat een dikke ballen, zo groot als kippeneieren. “zo hard genoeg, ventje, waar kan ik je neuken?’ Rachid zei het achteloos, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ach ja, natuurlijk, dat doet ie in Marokko ook vaak, gewoon effe een jongen neuken, gewoon voor de fun. “eh kom maar naar binnen’ zei ik, en ik durfde niet te vertellen dat ik nog maagd was op dat gebied. Ik wilde stoer zijn en ook doen alsof ik ook al vaak door vrienden was geneukt. We gingen naar mijn slaapkamer en ik ging op mijn buik liggen en trok me broekje wat naar beneden….. ‘nee, nee eerst andersom knul’’ en Rachid draaide me hardhandig om, mijn hoofd over de bedrand zodat mijn hoofd naar achter boog. Rachid ging voor me staan en duwde gelijk zijn 22 cm mijn keeltje in, en duwde gelijk door. Ik kokhalsde toen ik zijn dikke eikel tot achter mijn huig voelde gaan, maar liet hem zijn gang gaan. Ik had al snel zijn eikel in me keel en voelde zijn dikke bezwete ballen tegen mijn neus en oogkassen beuken. Maar dat duurde helaas niet lang, Rachid trok ze pik eruit en duwde me zonder wat te zeggen weer om en wel zo dat mijn bovenlijf op het bed lag op mijn buik en mijn kont over de bedrand. Hij trok mijn broekje een stukje naar beneden, en ramde zonder voorbereiding zijn enorm dikke pik zo mijn maagdelijke gaatje in. Ik had het gevoel dat ik uitscheurde en het deed vreselijk pijn, maar toch genoot ik ook en voelde een golf van genot en rilling door me lijf. Rachid pakte mijn schouders beet en ramde en neukt e als een wild beest, wel 10 minuten lang. Tot hij me nog steviger beet hield en plots mijn darmen helemaal vol spoot met een flinke schreeuw…. Ik had ook een harde maar dure mezelf niet te rukken. Rachid trok zijn pik eruit en zei alleen maar ‘zo dat was dat, groeten aan je zus he? Maar mondje dicht he? Als je toch wat verteld krijg je weer een beurt, oh nee, haha, als je wat verteld krijg je juist geen beurt weer’ en hij deed zijn kleding weer aan en liep weg. Ik wist wel wat te doen, mondje houden dus, want zo n beurt wilde ik natuurlijk wel vaker. Dat Rachid alleen aan zichzelf dacht en dat zijn grote pik moest neuken en spuiten vond ik geen probleem.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het weten! Graag reacties

13586 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 43)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.