Mijn buurman

Zaterdagnacht rond twee uur. Ik loop door de parkeergarage naar de centrale hal voor de lift, als ik voetstappen hoor. Ik houd de deur open en kijk achterom. Het is mijn buurman. “Bedankt, ben je wezen stappen?”, vraagt hij. “Nee, ik heb gewerkt. Dat moet soms in het weekend. Jij wel wezen stappen?” “Nee, nou ja, eigenlijk wel.” Ik trek een wenkbrauw op. We staan inmiddels in de lift. “Ga je mee wat drinken, als je het hele verhaal wil horen.“ Ik sla de uitnodiging af, maar hij houdt aan. Ik ben na een suffe avond en nacht werken weer helemaal wakker geworden door de frisse lucht. Nou goed, eentje dan, zeg ik. “Haha, dacht je dat je er meer zou krijgen?”


Ik krijg een biertje en hij neemt een witte wijn. Ik maak een compliment over de inrichting van zijn appartement. Het is zo aders dan het mijne, dat nogal zakelijk is ingericht. “Dank je, ik vind het leuk om met inrichting, stoffen en kleuren bezig te zijn. Ik maak veel dingen zelf, die gordijnen bijvoorbeeld, maar ook kleding.” “Creatief van je, wat voor kleding dan?” Hij loopt naar de slaapkamer en komt terug met een stapeltje kleding over zijn arm. Het bovenste is een donkerblauw colbertje met een glinstertje in de stof. Hij legt de rest van de kleding op de bank en trekt het korte en getailleerde colbertje aan. “Hoe vind je het?” vraagt hij en draait zich met een pirouette om. “Mooi” zeg ik, “maar ik zou het niet naar mijn werk kunnen dragen.” “Dan dit ook niet” zegt hij en laat een rok en een jurkje zien. “Haha, nee. Voor wie maak je die kleding?” “Voor mezelf. Wil je me in een rokje zien?” Geschrokken en overdonderd zeg ik nee. Maar hij stroopt al zijn spijkerbroek naar beneden. Hij draagt een piepklein rood satijnen boxertje en zwarte nylonkousen met een brede geborduurde band. Hij schopt zijn gympen uit en trekt nu zijn spijkerbroek helemaal uit. “Welke wil je?” Hij houdt een kort geruit rokje op, laat het vallen en pakt een langere zwarte rok. Hij houdt het voor zijn lichaam. Ik krijg een stijve lul en probeer in paniek aan iets anders te denken. Hij komt naast me zitten en legt zijn handen op mijn linker been. Eén hand blijft op mijn knie en de andere gaat naar mijn lul. “Je bent in de stemming, schatje. Kom ga mee.”


Hij duwt me op bed in de slaapkamer en trekt handig mijn broek en boxer uit. Hij bedenkt zich geen seconde en neemt mijn lul in zijn mond. Hij zuigt heerlijk sabbelend en laat mijn lul af en toe tussen zijn lippen naar buiten glippen. Na een paar minuten staat hij op en trekt zijn shirt uit. Hij is mooi slank en onbehaard. “Je hebt wel eventjes hè?” Hij rommelt in een la en pakt een bhtje in dezelfde kleur als zijn broekje. Snel gaan er vullingen in. “Cup B, kan je daar wat mee?” Hij wacht het antwoord niet af en trek een zwart latex rokje en een parelgrijze blouse aan. Hij bukt zich uitdagend voorover om schoenen te pakken. Zwart met een rode hak. Hoge naaldhak. Nu nog de asblonde pruik en vuurrode lippenstift. “Hoe vind je me nu?” Hij neemt allerlei poses aan, bukt zich om in zijn blouse te laten kijken. “Je bent echt een lekker wijf, heerlijk.” Ik ben opgestaan en sta met mijn stijve lul tegen hem aan met mijn handen op zijn kont. Hij gaat op zijn knieën zitten en begint me weer te pijpen. Ik streel daarbij zijn nek en schouders in de satijnen blouse. “Wacht even, ik kom bijna.” “Toe maar, spuit alles in mijn mondje, mmm.” Ik duw hem toch van me af en trek hem omhoog. Het lukt me niet om het latex rokje omhoog te krijgen. Hij moet lachen en trekt heupwiegend het rokje omhoog. Ik pak zijn nog zachte lul en vraag wat hij nu graag zou willen. Hij pakt zwijgend een condoom uit de la van het nachtkastje en zegt dan dat hij geneukt wil worden. 


Het slipje is uit en het rokje zit opgestroopt tot bovenaan zijn glanzende bilnaad. “Eerst eventjes met je vingers, eerst één en dan nog één.” De eerste gaat makkelijk, bij de tweede voel ik wat meer weerstand. Hij zucht en kreunt. Mijn lul is nu echt hard. Ik zet mijn eikel tegen het gaatje en duw. Een klein stukje, nog een klein stukje, weer terug en opnieuw. Opeens zit ik in hem. Het voelt als een kutje, maar dan heel erg strak, maar ook weer erg glibberig door de gel. Ik neuk hem rustig terwijl mijn handen over zijn buik gaan, zijn nepborsten kneden en tenslotte mijn rechterhand zijn lul vindt. Hij is helemaal glad en wordt al wat stijver. Ik zou het heel lang willen volhouden, maar het is te lekker. Ik zeg hem dat ik ga klaarkomen en hij duwt zijn kont nog verder omhoog. Ik kom heerlijk klaar. Door de druk en de gladheid wordt mijn lul langzaam naar buiten geduwd. Hij begint zwaar te ademen en zegt dat ik moet doorgaan met trekken. Dan komt hij ook klaar.


“Blijf je vannacht bij me slapen?” vraagt hij.

6160 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.