De kaasboer

In de buurt waar ik woon staat een marktkraam van een kaasboer. Ik haal er elke zaterdag een stukje kaas. De man is vaak wat heumerig. Ik probeer altijd een praatje met hem te maken maar data zit hij nooit op te wachten. Vorige week was ik weer bij hem maar was de kaas die ik altijd bestelde op. Hij wilde het aan het einde van de dag wel even komen brengen als de leverancier was geweest. Ik stemde toe en gaf t adres. Aan het einde van de middag toen het al donder was ging de bel. Ik kwam net onder douche vandaan en was de man helemaal vergeten. Ik deed de deur open in mijn badjas en daar stond de kaasboer. Hij reikte de kaas naar mij en wilde weer gaan, ik mocht volgende week wel betalen. Dat wilde ik niet omdat ik dan weg was. Ik vroeg hem even binnen, het was koud in de deuropening, zodat ik het geld kon pakken. Ik vroeg of hij wat wilde drinken. Koffie had hij weil trek in, hij had het koud en wilde wel even opwarmen. Snel zette ik wat koffie en bood hem die aan. Hij ging aan de eettafel zitten en staarde wat voor zich uit. Plots viel de koffie beker uit zijn handen over zijn broek. Hij schrok en sprong op. Snel pakte ik een theedoek voor hij die hij tegen zijn kruis duwde. Hij stond er een beetje verloren bij. Voor ik het wist zei ik hem zijn broek uitte doen zodat hij wat van mij kon lenen. Hij liet zijn broek zakken.

Hij droeg een mooi strak boxerje die ook nat was geworden. “Doe die ook maar uit hoor, ik heb wel schone” . Hij liet deze ook zakken en ik zag een mooi kaalgeschoren pik die een beetje stijf was van de opwinding. Ik voelde mijn pik ook hard worden onder de badjas. Ik schaamde me en verontschuldigde me een beetje. Hij moest lachen, had ik m nog nooit zien doen, en vond het niet erg. Ik vroeg hem even naar de slaapkamer te komen zodat hij wat kleren aan kon doen. Ik liep voor hem uit. We stonden samen naar de kleren kast te kijken, ik met een harde paal. Hij keek er naar en zei” zo die is hard”. Ja zeker zei ik. Ik ging op t bed zitten zodat hij de kleren kon pakken. Hij ging voor me staan met zijn pik, ik keek omhoog en zag zijn pik voor me, ik pakte deze en gef er een kus op. Hij kreunde en zei dat hij geen ervaring had met mannen maar dit wel heel geil vond. Zachtjes pijpte ik hem en voelde zijn pik groeien in mijn mond. Hij streelde mijn tepels en ik werd helemaal gek. Wat een heerlijke lul had hij. Ik trok hem op bed en kleede hem verder uit. We tongden en streelden onze tepels zacht en dan weer hard. Ik pijpte hem weer en hij mij, een heerlijke 69. Ik kwam heerlijk klaar in zijn mond en kreunde het uit. Hij zoende me met mijn zaad en vingerde me ondertussen. Hij zakte naar beneden en rimde mijn kontje en vingerde me me 2 vingers. Ik kreunde het uit en voelde mijn pik weer hard worden. Ik draaide op mijn borst en richtte mijn kontje omhoog. Hij mocht me neuken. Zachtjes ging hij achter me zitten en duwde zijn eikel tegen mijn gaatje. Ik voelde zijn heerlijke lul zachtjes naar binnen gaan. Het voorvocht liep uit mijn lul.

Hij neukte steeds wat harder totdat er een heerlijk ritme ontstond. Hij genoot van mijn kontje en zei dat hij in me wilde spuiten. Dat wilde ik graag en na een paar stoten voelde ik zijn warme zaad heerlijk diep in me komen. Ik kwam weer klaar van genot. De kaasboer deed zijn pik in mijn mond en ik likte hem heerlijk schoon. Zijn zaad liep heerlijk uit mijn kontje, hij likte er aan en zoende me ermee. Ik zei dat hij alles met me mocht doen. Hij wilde graag pissex. We liepen naar de badkamer waar hij heerlijk over me heen piste. Ik voelde zijn straaal hard op mijn kontje. Ik draaide me om en bing nog net wat op in mijn mond. Wat was dat lekker. Had ik nog mooit gedaan. Hij duwde me voorover en neukte me weer voorzichtig met zijn mooie inmiddels harde pik. Hij neukte me lekker hard en spoot me weer vol. Ik zakte bijna door mijn knieen. Hij ving me op en hielp me naar de slaapkamer. We lagen op bed en tongden nog lang door. Hij moest weg om zijn kaaskar weg te brengen. S,avonds laat stond hij weer voor de deur. Hij wilde ook geneukt worden. Samen spoelde we zijn kontje schoon en vervulde ik zijn wens. Hij was heerlijk strak. Omdat ik al 2x was klaargekomen kon ik hem lekker lang neuken. Hij genoot en kreunde hard. We vielen in slaap en werden steeds wakker van handen, tongen en harde pikken. 

4899 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.