Hij en ik

Dit is een tijdje terug geweest.  Het was mooi weer en ik ging naar het strand ik had vrij genomen en was ontzettend geil die dag.  Op het strand was het Eigenlijk te druk waardoor ik besloot om maar een stuk te lopen door de duinen. Na een stukje gewandeld te hebben besloot ik op een bankje te gaan liggen.  Er was niemand om me heen dus kon prima.  Ik at en dronk wat deed beetje zonnecrème op m'n gezicht en armen en ging even rusten. 

Toen ik na denk ik zo'n half uurtje weer recht op ging zitten fietste er een man langs.  Ik keek hem aan hij mij en we begroetten elkaar vriendelijk.  Hij had een intense blik en toen hij voorbij fietste keek hij nog even achterom naar mij en ik naar hem en weg was hij.  Ik besloot ook maar terug te lopen naar m'n auto.  Op de terug weg door de duinen zag ik de fiets van die man tegen een paaltje aanstaan maar hem zag ik niet.  Tot dat ik in de verte keek van het wandel pad af zag ik hem naakt liggen in de duinen. Hij was ouder dan ik zo'n eind 40 schat ik hem hij was beetje gezet helemaal glad en goed gebruind van de zon.

Ik was best geil en ik probeerde iets beter te zien hoe hij eruit zag vooral zijn pik wilde ik zien.  Ik besloot wat door de bosjes te lopen hij lag er net achter op een open stuk gras.  Maar net toen ik probeerde om meer naakt te zien keek hij mij recht aan.  Beetje beschaamd wist ik even niet wat te doen en bleef stil staan.  Hij stond op en liep op me af.  Enige wat ik zag was een mooie pik die op me af kwam.  Hij stond voor me en begon me te betasten. Al snel gleed zijn hand over mijn kruis hij voelde al snel dat ik stijf stond en met een kleine glim lach keek hij me aan en gaf me een zoen.  Gretig zoende ik hem teug en al snel stonden we heerlik te tong zoenen. 
Kort hierna liepen we naar de plek waar hij lag te zonnen. Ik kon gelijk zijn stijfe pik goed zien. Eenmaal terug maakte hij mijn broek los ging zitten en begon mij Te pijpen. Hij streelde mijn lichaam met zijn handen terwijl hij mij heerlijk aan het pijp en was.   Daarna draaide hij me om en begon met m'n billen te spelen waar hij me ging vingeren en al snel te rimmen.

Daarbij trok hij me af totdat ik heerlijk klaar kwam.  Hierna begon hij zichzelf af te trekken. Maar dat kon ik niet aanzien.  Ik besloot hem snel te helpen en nam zijn pik in m'n hand begon hem af te trekken waarna ik zijn ballen aan het zuigen en likken was om hierna hem heerlijk lang te pijpen. Aan zijn ademhaling hoorde ik dat hij snel klaar ging komen hij trok zich terug draaide me om en spoot zijn zaad over m'n billen heen.  We hebben hierna nog even heerlijk staan zoenen kleedden ons aan waarna ik richting huis ben gegaan.  Het was een spannend fijn avontuur

3664 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.