de thuishulp 2

Geplaatst door: bemned op 22-12-18

Hier het vervolg op de thuishulp

Het was 2 weken later, ik die 2 weken heb ik heel veel gedroomd van Mark vervolg odol of een heerlijke natte droom.

Maar na die 2 weken waren Mark en ik weer een keer alleen thuis Mark was wat vroeger gekomen om wat meer tijd met mij te hebben. Ik lag weer op mijn bed toen Mark weer mijn kamer binnen kwam. En heb je spijt van wat er is gebeurt of wil je kijken wat we verder nog kunnen verzinnen. Nee totaal geen spijt zij ik en pakte gelijk zijn kruis vast die gelijk wat harder werd. Nou jij heb er ook wel weer zin in of niet. Natuurlijk en vooral nu je mijn kruis zo lekker vast hebt maar wacht even dan doe ik de broek uit dan word het nog lekkerder. Mark stond al snel in zijn broek aan de grond.  hee geen onderbroek vroeg ik. Nee dit zit lekkerder. Ik kwam wat omhoog en nam gelijk zijn heerlijke pik in mijn mond. ooo wat was dat weer lekker. Kleed jij je ook even uit zij Mark. En zo gezegd kleed ik mij ook uit. Laten we weer even in standje 69 gaan liggen zij Mark zodat we elkaar heerlijk kunnen pijpen maar nog niet klaar komen. We pijpte  elkaars lul hard  toen Mark  zij ga maar even op je buik liggen. Terwijl ik op mijn buik lag voelde ik dat Mark mijn kontje iets uit elkaar trok. Wat er daarna gebeurde wow hij ging met zijn tong mijn kontje likken dit had ik nog nooit mee gemaakt wat was dat heerlijk mmmm ga door kreunde ik. En Mark stak het puntje van zij tong in mijn mannen kutje. mijn lul begon te protesteren want die wou graag gaan spuiten. niet doen zij Mark. zou je mij ook willen likken? ja dat wil ik wel een keer proberen dus ging Mark op zijn buik liggen. Ik trok ook zijn billen uit elkaar en begon rustig vanaf zijn zak naar boven te likken tot ik bij zijn kutje kwam en ik voor de eerste keer een kontje likte mmm dat doe je  goed zij Mark. Maak hen maar goed nat dat is beter voor dadelijk. hoe bedoel je. maak maar nat dan kom je er wel achter. Na een tijdje zij Mark hij is nu wel  nat genoeg kom eens hier met je lul dan pijp  ik die weer even op volle sterkte. oo Mark wat doe je dat lekker. Ja maar nu stop ik er mee want nu ga ik op de rand van het bed in hondjes positie zitten dan moet jij achter mij komen staan. zo gezegd zo gedaan. Zet nu je pik tegen mijn kontje. Ik plaatste mij  pik precies voor zijn gat. duw hem nu maar mijn kontje in. Ik duwde mijn pik bij Mark naar binnen en wist niet wat er met mij gebeurde oo Mark wat is dat een lekker gevoel. ga nu maar heen en weer zodat je mij lekker neukt. ja maar dat hou ik niet lang vol mij lul wil nu al klaarkomen. Nou spuit maar in mijn kontje zij Mark dat was de druppel ik begon te spuiteen zoals ik het nog nooit had gedaan.

Oooo wat is dit heerlijk klaarkomen toen ik was uitgespoten trok ik mijn lul  uit Mark zijn kont samen met het sperma dat ik net had gespoten. Lik mijn kontje maar even schoon zij Mark. En ik begon gelijk aan zijn kontje te zuigen zodat ik mijn eigen sperma opzoog mmm wat is dit lekker geil Mark. Zou jij dat ook een keer willen meemaken vroeg Mark ja ik wil dat jij mij nu neukt ik heb er zo van genoten dat ik jou ook wil laten genieten. Nou maak mijn lul maar weer even hard dan Ik nam hem gelijk weer in mijn mond en pijpte hem hard. Ga er maar net zo voorzitten als ik net deed zij Mark. En ik nam plaats. Mark begon weer met zijn tong te likken aan mijn kontje zodat die ook weer nat werd. Ik ga nu mijn lul voor je gaatje plaatsen en omdat dit voor jou de eerste keer is zal het in het begin nogal pijn doen dus als het te erg word moet je het zeggen. En ineens voelde ik de pik van Mark tegen mijn kutje duwen. Ontspan je zei Mark dan duw ik nu mijn eikel naar binnen. En plots had ik een eikel in mijn kont. Maar om te zeggen mm nee nog niet Mark deed rustig aan en liet de  lul op zij plaats. Als je gewend ben gaan we verder Ja doe maar zei ik en Mark duwde wat verder de pijn werd al gauw wat minder dus zij ik tegen Mark neuk mij maar rustig zodat ik er rustig aan kan wennen. Mark ging heel voorzichtig mij kontje neuken zodat de pijn verdween. OO Mark wat is dit lekker toe neuk me neuk mij hard. nou dat was niet in dovemans oren gezegd. Mark begon geljik als een gek te stoten en ik dacht dat dit toch wel het  lekkerste was wat ik ooit had meegemaakt. Mark bleef mij maar door neuken totdat ik voelde dat zijn lul zich spande. En Mark brulde ik kom en spoot mij kanaal vol met zijn heerlijke sperma ooo wat was ik gelukkig op dat moment. Mark zette ook zijn mond tegen mijn kont om het sperma op te zuigen en kwam naar mij toe om mij te kussen en het sperma heerlijk te verdelen. En hoe vond je dat zij Mark. Ik heb echt genoten en weet het zeker ik ben homo. Nou welkom in onze club zij Mark. Heb jij eigenlijk een vriend vroeg ik aan Mark. Ja ik woon samen met mij vriend. O en weet hij wat jij nu doet met mij0 Ja ik heb hem alles over de vorige keer verteld en vandaag gezegd als jij het wou we verder zouden gaan. En dat vertel ik hem vanavond weer. Vind hij dat niet erg? Nee hij zij laat die jongen maar lekker genieten en dat hebben we beide gedaan. Dat was zeker zo. Zou je dit vaker willen vroeg Mark.

Ja dit bevalt mij uitstekend. dan wil ik je nu wat vragen als het je niet bevalt moet je het zeggen. oke. Wat zou je er van vinden om een keer bij mij en mijn vriend thuis te komen. En dan met elkaar heerlijke seks gaan beleven een trio dus. Vind je vriend dat niet erg dat ik er bij kom. Nee hij heeft mij zelfs gevraagd om het aan jou te vragen want hij werd al bloedgeil van het vorige verhaal zodat hij mij heerlijk ging neuken. wat denk je wat er gebeurt als ik hem vertel wat er vandaag is gebeurt en ik hem vertel dat jij ook wel een keer met ons mee wil doen. Dan word het vanavond een dolle seks avond. Nou dan komt dat goed zeg mar dat ik een keertje bij jullie langs kom. Zo nu moet ik wat werk gaan doen anders denk je vader dat ik niks doe en gaf mij nog een heerlijke kus.

Hoe het bij Mark thuis verliep komt in deel 3

3419 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.