Kaasboer 2

Geplaatst door: rick op 23-12-18

De kaasboer stond een week later weer op het plein. Ik was nerveus om weer een kaasje te gaan halen. Ik besloot toch te gaan en stond rustig in de rij te wachten op mijn beurt. Het was al laat en donker. Hij zag me staan en lachte naar me. Ik voelde me heerlijk warm worden en mijn pik zwelde op. Toen ik aan de beurt was zei hij dat hij ging sluiten en ik de laatste was. Ik bestelde wat kaas en rekende af. Wat onwennig wilde ik weer weg lopen toen hij zei even achter de kraam te komen. Het was donker en het regende een beetje. Hij vroeg of hij me een kop koffie kon aanbieden. Direct zei ik natuurlijk ja. We klommen in zijn busje waar hij koffie maakte. We dronken het op en spraken wat. Hij vroeg of ik nog aan de vorige week had gedacht. Uiteraard zei ik en lachte wat verlegen. Hij ook zei hij en ik zag dat hij onrustig ging verzitten. Hij moest opruimen zei hij. Ik bod aan om even te helpen. Na 20 minuten was alles ingeladen waarbij hij tijdens het helpen me steeds aanraakte. Mijn tepels werden steeds stijver en mijn pik harder. Ik wilde sex met hem. Eenmaal alles te hebben ingeladen stonden we bij zijn bus en kuste hij me plotseling. Ik werd week en voelde me geil. Ik vroeg of hij mee wilde met me. Hij vroeg of ik met hem mee ging. Het was 10 minuten rijden. Hij zou me weer thuis brengen. Instemmend ging ik met hem mee en klom in zijn bus. Hij starte de motor en ik zag een flinke bobbel in zijn broek.

Hij voelde mijn blik en streelde over zijn broek om alles goed te laten zien. Ik werd nog geiler. Hij pakte mijn hand en legde die op zijn kruis. Ik streelde hem en wilde zijn pik voelen. Zijn bus begon te rijden en ik haalde zijn pik uit zijn broek en streelde hem. Hij kreunde maar moest ook op de weg letten. Ik leunde voorover en gaf zijn pik een lekkere zuigzoen. Ik voelde wat voorvocht in mijn mond. Heerlijk smaakte dat. We kwamen aan bij zijn huis en lagen zijn spullen in de koeling in een grote schuur. Hij pakte me beet en begon met heerlijk te tongen en mijn tepels te strelen. Ik wilde geneukt worden. Hij bracht me naar een kantoortje waar het heerlijk warm was. Hij liet zijn broek zakken in het donker. Het was er schemerig wat het nog geiler maakte. Ik pijpte hem lekker en voelde weer zijn voorvocht mmmm. We kleden ons uit en waren lekker naakt. Hij legde me op het bureau op mijn rug en begon met heerlijk te pijpen. Ondertussen streelde bij mijn tepels. Ik stond op springen. Hij voelde dat goed aan en stopte de zuigbeurt. Hij pakte een touw en bond mijn benen een mijn polsen vast. Ik was weerloos en vond het heerlijk. Hij stak zijn pik in mijn mond en bewoog zachtjes heen en weer. Ondertussen vingerde hij mijn kontje en met 2 vingers. Ik werd steeds heter en wilde zijn zaad in me. Hij ging tussen mijn benen staan en drukte zijn pik tegen mijn gaatje. Langzaam voelde ik hem in me gaan. Ik kreunde en langzaam neukte hij me harder. Af en toe trok hij Aan mijn pik die knal hard was. Heerlijk bereed hij me en ik voelde dat hij ging komen. Ik vroeg hem mij af te trekken terwijl hij ging me neukte. Hij trok me hard af. Ik spoot heerlijk over mijn buik tot aan mijn kin. Hij gaaf nog een paar harde stoten en spoot me helemaal vol. Ik voelde zijn zaad in me spuiten en klemde zijn pik met mijn kont vast. Zachtjes stoote hij nog door en trok zich uit me. Ik voelde zijn pik er uit gaan en het zaad kwam een beetje mee. Ik lag daar nog vastgebonden weerloos op zijn bureau. Hij liep even weg waarvan ik schrok. Hij kwam terug met een vibrator die hij trillend tegen mijn ballen hield. Ik zei dat hij me zo weer ging neuken en wilde wat vrienden bellen. Hij vroeg of ik dat goed vond. Ondertussen werd mijn pik weer hard. Hij kroop op het bureau en ging op me zitten. Hij reed op me en kneede mijn tepels. Het was heerlijk. Ik spoot in zijn kont en schreeuwde het uit. Hij was ook weer hard.

Ondertussen voelde ik een paar extra handen die mij betaste. Voordat ik het doorhad was een vriend van hem met mij bezig. Ik voelde opeens een nieuwe verse pik in mijn mond. Een heerlijke grote knots reed in mijn mond. Mijn kaasboer was aan het tongen met zijn vriend zag ik in het schemer. De vriend haalde zijn pik uit mijn mond en ging tussen mijn benen staan. Zijn pik was veel dikker en ik wist niet of die kon hebben. Mijn kont was nog nat van het vorige zaad. Zachtjes voelde ik de knots in me gaan. Mijn pik was weer keihard. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Hij bewoog in me en het voelde heerlijk. De kaasboer begeleide het ritme en vingerde zijn vriend zei hij. De vriend hield het niet lang en en ik voelde zijn grote pik opzwellen. Het sperma spoot in me. Het was een enorme lading voelde ik. De kaasboer likte het zaad op en tongde mij er mee. De vriend werd er geil van en wilde ook zaad tongen. Ik vroeg of de vriend geneukt wilde worden. Hij had het nog nooit gedaan maar wilde het wel proberen. Ik werd losgemaakt en voelde het zaad uit me lopen. Ik legde de vriend op bureau met zijn buik op naar voren. Ik stond achter hem en maakte zijn gaatje nat. Hij kreunde en duwde zijn kont naar achteren. Ik duwde mijn pik zachtjes in hem. Hij was heerlijk strak. De kaasboer streelde mijn tepels weer die ondertussen gloeide van alles. De pijn die dat teweegbracht was super. Ik neukte de vriend steeds harder en hij kreunde het uit. De kaasboer masseerde de pik van zijn vriend die steeds harder werd. Ik neukte door en spoor in hem. Hij kreunde het uit en wilde meer. De kaasboer naam het stokje over en neukte zijn vriend ook. Ik trok hard aan de pik van de vriend en stak zijn knots tussen mijn lippen. Ik pijpte hem weer hard en voeld dat hij weer ging spuiten. Ik ving het op in mijn mond en tongde hem er mee. De kaasboer heild het ook niet meer en spoot zijn vriend diep in zijn kont. Het was heerlijk allemaal. Ik bleef daar slapen. We hebben die nacht nog verscheidene keren elkaar geneukt en klaargemaakt. 

De vriend van de kaasboer bleek nog vrij jong te zijn. Die wilde weer afspreken met nog 2 vrienden er bij. Ik ben benieuwd wat dit me gaat brengen. 
Voor nu was het heerlijk geil. 

4234 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.