Eerste keer als vrouw

Eerste keer als vrouw.

Toen ik nog een jochie was had ik weleens stiekem een bh van mijn moeder gepakt, dat intrigeerde me.

Toen ik een jaar of 35 was ging uiteindelijk verder. Ik wilde me als vrouw (of eigenlijk als slet)  kleden en dan ook zo contact leggen met mannen.


Ik had in de loop der tijd de nodige spulletjes verzameld. Via Marktplaats kocht ik wat kleding, schoenen en een pruik. Ik deed me steeds voor als een vrouw en mailde naar de verkoper dat mijn man het kwam ophalen. Dit was nooit een probleem. Ik deed me voor als een echtgenoot die als boodschappenjongen werd gestuurd.


Uiteindelijk had ik voldoende spullen en ik kleedde me om: een paar netkousen, mijn tijgerpumps, een jurkje, een rode string, een jasje, een bh er onder die ik vulde met wat poetsdoeken en mijn blonde pruik. Daarnaast deed ik een geurtje op en wat lippenstift. Ik bekeek mezelf eens goed voor de spiegel. Ik werd enorm geil. Ik liep door mijn huis en klikte met de hakjes op de vloer…..mmm zo opwindend!!


Het was inmiddels donker buiten en ik stapte in mijn auto. Ik reed naar een parkeerplaats waar homo’s elkaar ontmoeten. 

In mijn auto wachtte ik af, ik vond het reuze spannend: zou ik succes hebben? Na een tijdje liep er een man langs mijn auto. Hij keek naar binnen en keek nog eens: is ze echt of …..? Ik deed mijn raampje een stukje open en groette hem. Hij groette terug en had door dat ik een cross dresser was.


Ik vroeg hem wat hij zocht, hij zei alleen “iets geils”. Ik besloot uit te stappen en draaide mijn kont naar hem toe. Hij legde zijn hand op mijn bil en streelde zachtjes onder mijn rokje. Hij gleed over mijn kousen met zijn hand en voelde ook aan het rode stringetje. Dit was enorm geil!!! Hij drukte zijn onderlijf tegen me aan en ik voelde zijn harde erectie. Wow hij werd geil van mij!!! Ik voelde aan zijn kruis: hij was keihard.


Ik vroeg hem of ik hem mocht pijpen. Hij zei met schorre stem dat hij dat graag wilde. Hij haalde zijn lul uit zijn broek en ik hurkte voor hem. Zachtjes kuste ik zijn lul en likte zijn eikel. Hij pakte mijn hoofd vast en woelde door mijn blonde krullende haar. Ik zoog zijn pik naar binnen en hij drukte mijn hoofd tegen hem aan. Zijn pik kwam best diep, ik zoog harder en likte soms zijn ballen en ik merkte dat hij meer opgewonden raakte.


Na een tijdje begon hij te komen, hij fluisterde hoorbaar aanmoedigingen om harder te zuigen, hij pakte mijn hoofd ook steviger vast. Al snel daarna kwam hij klaar. Een flinke lading warm zaad kwam in mijn mond, het was een enorme sensatie: ik verkleed als stoephoer die deed wat een stoephoer doet!!! Ik slikte alles door, mijn lippen vochtig van de restjes zaad. Hij vroeg me waar “het” was. Ik stond op en zei met schorre stem dat ik alles had doorgeslikt. Hij keek tevreden, zei iets van “bedankt” en vertrok.


Ik bleef achter, ik was enorm geil! Ik had net zo maar een vreemde vent klaargepijpt als een geile straatslet! Ik trok mijn kleding wat recht, gooide mijn haar wat naar achter en stapte in mijn auto. Ik deed het lampje aan en zag dat alle lippenstift was verdwenen: die zat nu op zijn pik! Ik bracht opnieuw lippenstift op mijn lippen, want ik wilde klaar zijn voor de volgende klant. Die kwam al vrij snel.


Er gebeurde ongeveer hetzelfde, ook hem zoog ik leeg en ik slikte alles door. Ook hij ging tevreden naar huis. Daarna besloot ik huiswaarts te gaan. Thuis kleedde ik me langzaam uit. Met mijn kousen nog aan trok ik mezelf af en spoot alles in mijn stringetje.


Dit was voor herhaling vatbaar, dat gebeurde ook meerdere keren!

3123 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.