Loopt anders als gepland

Ben sinds mijn jeugd al bezig met mannen liefde,  heb in het verleden hier en daar dates gehad,  nooit kwam het tot neuken, ( op die ene x na dat ik die travo neukte, maar dat is een ander verhaal)

Eigenlijk vond ik het altijd wel prima maar laatste periode kreeg ik steeds meer interesse en het gevoel dat ik graag geneukt zou willen worden. 
Om te kijken of dat zo was heb ik wat anaal toys gekocht welke mijn zeker veel intenser lieten klaar komen dus wist ik ook dat ik geneukt wilde worden. 
Op zoek naar die man die dit kon en wilde doen ben ik naar een gay sauna gegaan,  ik val op oudere mannen  niet op mannen van mijn leeftijd of jonger. 
In de sauna stond een man in de kleedkamer,  iets ouder als ik hij staarde naar mij terwijl ik mij uitkleedde, ik liet hem staren,  en bleef nog even naakt voor hem staan voordat ik mijn handdoek over mijn middel deed.   Ik was al heel geil met de gedachte wat ik daar wilde en ging onder de douche,  ik ben is eerder in die sauna geweest en toen ging ik naar het sauna gedeelte, maar nu was ik zo geil dat ik gelijk naar de dark room liep die ze daar hebben. 
Ik besloot om op de lounge bank te zitten om beetje te ontspannen want ik was best gespannen, ik keek in tussen wat gay porn, al zag ik daar alleen wat jonge jongens met elkaar spelen. En dat boeit me niet zo. 
Ik kon niet veel zien het was best donker,  maar hoorde wel voetstappen achter en voor mij en af en toe kraakte de vloer,  hier en daar hoorde ik wat vage seks geluiden,  ik besloot meer onderuit te gaan zitten, van de hele omgeving werd ik geiler dan ik al was.  En ik besloot mij af te trekken,  mijn handdoek die om mijn middel zat schoot steeds verder weg hoe meer ik met mijzelf speelde. 
Dit bleef niet onopgemerkt en ineens stond er een man voor mij.  Zonder iets te zeggen haalde hij mijn handdoek helemaal weg en pakte mijn pik, hij keek me aan en trok me af,  waarna hij al snel begon met pijpen. 

Zijn handen gingen over mijn lichaam en ik kon er van genieten.  Niet veel later stopte hij en begon me te zoenen, waarna hij recht voor mij ging staan met zijn pik voor mijn gezicht,  zonder aarzeling begon ik hem nu ook te pijpen, ik kneep in zijn tepels, en pakte met 1 hand zijn billen , zo kon ik met zijn kontje spelen,  ik merkte dat hij dit lekker vond.  In mij oor fluisterde hij dat ik hem moest neuken. Hij deed een condoom en glijmiddel bij me om en ging op mijn pik zitten, hij kreunde lekker toen hij zijn billen over mijn pik liet glijden en zachtjes ging hij op en neer over mijn pik. Zijn strakke gaatje was heerlijk om te neuken  intiem waren we aan het zoenen, ik streelde zijn borst en tepels en hij begon sneller en dieper mijn pik te berijden.
Ik kneep in zijn kontje en pakte zijn pik vast, ik begon hem af te trekken hij ging sneller ademen en kwam kreunend klaar,  hij spoot zijn warme zaad over mijn buik heen.  
ik kwam om geneukt te worden en nu neukte deze man mij.  
Door ons intieme moment zo op een lounge bank waar iedereen ons kon zien was het me niet opgevallen dat andere mannen ons ook zagen en mee keken.  Ik lag daar op die lounge bank hij nog op mij , , mijn harde pik nog in zijn kontje met sperma op mijn buik.  

Ik keek naast me en daar stond die man die mij in de kleed ruimte zag.  Hij had zijn pik  in zijn hand en stond naakt.  We keken elkaar aan en wisten het toen.  Hij kwam naast me staan en ik begon hem te pijpen. Zijn pik was iets groter en dikker als van die man die ik net geneukt had. 
Deze man stond langzaam op gleed van mijn pik af en liep weg. 
Ik was nu helemaal gefocust op de pik van die nieuwe man.  
Hij was wat ruwer, stootte zijn pik in mijn mond en begon steeds sneller te stoten en dieper.
 Hij bracht zijn pik al snel terug en spoot zijn sperma over mijn borst heen.
Hierna ben ik weer gaan douchen en toen gaan genieten van de sauna.  Zelf ben ik niet geneukt ook kwam ik niet klaar,  maar ik had toch een super geile avond. 

4089 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.