Vrijdagavond naar de Church in Amsterdam

We waren al een keer eerder geweest op zaterdagavond op het Hoerenbal het was super gezellig maar moesten toen vroeg naar huis. De uitsmijter en 2 vrienden van ons hadden verteld dat we echt een keer op vrijdagavond moest gaan alleen was het thema dan (z)onderbroek en Lea moest haar eigen dan ook wel zo kleden werd ons verteld. We stonden om 22.30 uur op de stoep en van te voren hadden we alle twee een snoepje (xtc) ingenomen, na de intree de kleine kleedruimte in gegaan en heb ik mijn eigen helemaal uit gekleed, enkel dan mijn sokken en schoenen en Lea haar zwarte kleine laarsjes met hoge hakken en een kleine zwarte string met veters. Het viel ons op dat het best al wel druk was en dat terwijl ze nog maar net open waren. We hebben een tijdje aan de bar gestaan en met verschillenden staan kletsen want Lea kreeg veel aandacht, ze was ook de enigste vrouw en dan nog eens zo goed als bijna naakt. De meeste mannen waren ook naakt en de muziek was goed en het werd steeds drukker. Het snoepje sloeg bij ons alle twee goed in en ik zag aan de  blik in haar ogen dat ze het helemaal naar haar zin had. Ze ging even naar de toilet en ik was niet de enigste die naar haar keek, ze zag er ook super lekker uit met haar blote tieten, blote billen en nauwelijks bedekt kaal kutje. Aan haar lopen zag ik ook wel dat ze behoorlijk aan de wap was ze liep niet zo meer en hield haar eigen overal en aan iedereen vast. Ik nam nog een biertje en ondertussen kwam er iemand bij me staan en vertelde me dat we er alle twee goed uitzagen, we hebben een tijdje staan kletsen en ik merkte wel dat Lea lang weg bleef. Toen ze dan eindelijk terug kwam vertelde ze me dat ze naar de toilet was geweest en dat ze langs de kleine hokjes liep waar twee mannen stonden waarvan één van die mannen haar strik van haar string los trok waarop ze tegen hem zei, doe de andere kant ook maar dan moet je ze straks wel weer vast maken. Ze werd het hokje in getrokken en is door die twee mannen geneukt vertelde ze me, maar ze hadden wel haar strikjes weer vast gemaakt.

De kerel naast me had het allemaal een beetje gehoord en zei tegen Lea dat hij ook wel een hokje in wilde waarop Lea tegen hem zei, even een biertje en dan gaan we wel even naar boven en gaf hem een zoen en pakte zijn pik even vast. Ze had het duidelijk naar haar zin en had een super geile blik in haar ogen, af en toe gaf ze me een tongzoen en pakte mijn pik keer vast maar ook die van die kerel naast me. Toen haar biertje op was trok ze ons alle twee mee naar boven waar het best druk was en iedereen met iedereen aan het geilen was, op het grote bed was nog plek ze ging ervoor op haar knieën en begon die kerel te pijpen. Ik ging dichterbij staan en ze ging ons om en om pijpen en even later ging ze op het bed liggen en die kerel trok haar string los die ik in mijn sok stopte. Ik ging op mijn knieën bij haar zitten en terwijl ze me ging pijpen zag ik die kerel zijn pik haar kutje ingaan, ik zag allemaal anderen handen over haar lichaam gaan en toen hij klaar kwam spoot hij alles zo over haar kale kutje. Ik wilde opstaan maar ik moest nog zo blijven zitten en ging ze verder met pijpen, ze lag er lekker bij zo met haar benen ver uit elkaar en het duurde ook niet lang dat er iemand tussen haar benen in kwam. Ze is een aantal keren geneukt en toen we weer beneden waren zei ze tegen me dat ze haar string was vergeten waarop ik zei dat ik hem had maar ze hoefde hem niet meer aan want ze wilde lekker zo blijven lopen. Ik ging op een barkruk zitten en ze kwam lekker met haar blote billen tegen me aan zitten alleen toen kwam er iemand bij ons staan en die tegen Lea zei, volgens mij zit je wel lekker zo en toen kon ik het niet laten om tegen hem te zeggen, ga jij maar even mijn plekje zitten dan kan ik even naar de toilet. Hij ging op de barkruk zitten met zijn benen uit elkaar en Lea ging met haar blote kont tegen hem aan zitten. Ik ging naar de toilet en toen ik terug kwam zat ze nog steeds tegen hem aan maar maakte bewegingen daarom voelde ik even tussen haar benen en voelde zijn stijve pik in haar kutje. Ze was zeiknat en het voelde erg lekker aan haar natte geile kut met daarin die stijve pik, en ineens hoorde ik hem zeggen dat hij ging spuiten en ze bleef zo zitten en even later toen ze rechtop ging staan zag ik de klodders zaad op de grond vallen. We hebben nog even een biertje gedaan en Lea stelde voor om even naar beneden te gaan. We hebben overal even gekeken en bij de darkroom was het niet alleen erg donker maar ook heel erg druk, alle kleine kamertjes waren bezet. Lea trok me mee zo de darkroom in en ik voelde overal gelijk handen maar ze pakte mijn pik vast en gaf me een geile tongzoen, en toen ze voorover bukte om me te pijpen zag ik dat er iemand achter haar stond en haar ging neuken.

Ik merkte dat ik ineens door een ander gepijpt werd terwijl Lea haar eigen een beetje draaide en over een soort bank/bok leunde en terwijl ze geneukt werd kwam er iemand voor haar staan die ze gretig ging pijpen. Ik voelde dat er terwijl ik gepijpt werd iemand aan mijn kont zat, hij duwde mij een beetje voorover en ik voelde wat vingers langs mijn kont gaan en een paar tellen later voelde ik een pik mijn kont ingaan. Die kerel die me aan het pijpen was kreeg niet echt de ruimte dus ging hij opzei en ik kon ook zo tegen de soort bank/bok aan leunen. Lea had het door dat ik naast haar ook geneukt werd en trok me een beetje zodat we samen aan het pijpen waren, die toen hij ging spuiten bij ons zo zijn zaad op onze tong spoot. We hebben zo best een behoorlijk tijdje doorgebracht in de darkroom en Lea vertelde me later dat ze ook een aantal keren anaal was geneukt. Toen we weer bij de bar waren was er geen plek om te zitten en toen zijn we naar boven gegaan en net tegenover de trap op de bank was nog plek, we zijn daar gaan zitten met een biertje om even bij te komen. Naast Lea kwam iemand zitten wat ze helemaal niet erg vond, ik ging weer even naar de toilet en Lea bleef bij die kerel zitten. Na de toilet ben ik nog heel even de darkroom ingegaan waar het nog steeds erg druk was en gelijk weer aan alle kanten de handen voelde, bij de bank/bok stond iemand voorover gebukt en was iemand aan het pijpen, hij stond er zo uitnodigen voor met zijn benen iets uit elkaar en ik kon het niet laten om mijn pik in zijn kont te duwen en hem even lekker te neuken. Niet te lang want het spuiten bewaar ik toch voor thuis, en met die xtc op duurt het toch erg lang voordat ik ga spuiten. Ik ben de darkroom weer uit gegaan naar boven langs de dansvloer en weer de trap op waar Lea nog steeds naast die kerel zat keek ik zo recht tegen haar geile kut aan waar hij met zijn vingers langs ging terwijl Lea zijn pik vast had. Iedereen die de trap op kwam keek zo recht tegen haar geile neuk gat aan die er uit zag om geil te gebruiken. Ik ben naast haar gaan zitten maar ze vertelde me dat ze even de sling op wilde, verderop achter een soort camouflage net kroop ze de sling op waarop die kerel gelijk tussen haar benen ging staan en haar heeft geneukt daarna zijn er nog een heel aantal kerels geweest. Toen er even niemand was heb ik haar zeiknatte kutje waar wel erg veel in zat afgelikt en toen zijn we naar huis gegaan. Thuis hebben we nog even samen flink aan het geilen geweest en na het heftige klaar komen hebben we besloten om binnenkort weer te gaan en zijn we voldoen gaan slapen.

4275 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.