Zaterdagavond

Twee jaar geleden naaide hij me voor het laatst. Maar kennelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Het was toen een geile avond waarbij hij me echt diep en hard neukte en me volspoot toen ik smeekte om zijn zaad.  

Nu zijn we dus twee jaar verder. Hij heeft een relatie en is in die relatie degene die genaaid wordt. Hij vertelde me vol passie over zijn vriend en ik ben blij voor hem. Zelf heb ik ook een relatie waarin ik gelukkig ben maar ik toch kriebelt er altijd iets als ik er aan denk om uitgewoond te worden.  

We raakte via Kik weer aan de praat en al snel ging het contact weer over neuken. Hij gaf daarbij aan dat hij me graag nog een keer neukt. We spraken af dat ik na mijn werk een keer bij hem langs zou gaan als zijn vriend niet thuis is.  

De avond in kwestie is aangebroken. Ik bel bij hem aan en hij doet open. Hij draagt een iets te strak shirt waardoor zijn buik goed zichtbaar is, hij is wat aangekomen, maar dat geeft niet dat ben ik ook. Hij draagt een joggingbroek zoals eigenlijk altijd als hij weet dat ik langskom. Hij ziet er goed uit, is net op vakantie geweest zo gebruind is hij. Hij glimlacht en zegt: "Hey, hoe is het?" Ik kijk hem aan en zeg: "Geil net als jij!" 

Ik blijf voor hem staan, ineens gespannen en zenuwachtig, hij stapt dichterbij maar hapt niet toe omdat hij ook gespannen is zo bekend hij. Ik kijk hem glimlachend aan. Hij grijnst terug. Ik kus hem zachtjes op zijn lippen en kijk hem aan. Hij sluit zijn ogen en opent zijn mond. Mijn tong streelt over zijn lippen en hij zoent me terug. Langzaam verkennen onze monden elkaar en beginnen een gevecht. Ik kijk hem aan terwijl ik met hem zoen. Hij grijpt me gretig bij mijn kont en trekt me naar hem toe. Hij steekt zijn hand in mijn broek en kneed mijn billen.  


Ik zoen hem gretiger en druk mijn onderlijf tegen zijn kruis aan en voel zijn pik opzwellen in zijn broek. De pik waar ik zo onwijs naar verlang neemt langzaam maar zeker toe in omvang. Ik streel door zijn haar en via zijn hals naar zijn borst en buik omlaag. Bij zijn broeksband aangekomen steek ik mijn hand aan de voorkant zijn broek in en grijp zijn pik vast. Hij laat mijn mond even met rust en ik zie als ik hem aan kijk een donkere blik in zijn ogen en ik weet dat hij me gaat pakken. Hij draait me om en duwt me tegen de muur. Zijn handen glijden naar de voorkant van mijn broek en hij rukt de knopen open en stroopt mijn broek en mijn boxer in een beweging van mijn billen. Hij graait achterlangs naar mijn kloten en mijn pik en fluistert in mijn oor dat ik een sletje ben. Ik knik alleen maar en hij trekt me met hem mee richting de badkamer. Daar trekt hij de rest van mijn kleren uit en gebaart dat ik in zijn bad moet plaatsnemen. Hij pakt de douchekop en zet de kraan aan. Als het water warm is zegt hij dat ik moet voorover moet bukken. Ik doe wat hij me zegt en ga klaar staan. Hij wast mijn kont met het warme water en zijn handen. Dan voel ik hoe hij met zijn handen mijn kont insmeert met scheerzeep en terwijl ik over mijn schouder kijk zie ik hoe hij een mesje pakt en langzaam begint hij mijn kut te scheren. Mijn pik wipt op en neer en ik voel hoe mijn eikel voorvocht aan het lekken is. Hij trekt mijn billen ver uit elkaar en scheert mijn kut vakkundig helemaal glad. Als hij daarmee klaar is wast hij mijn kontje en streelt zachtjes over mijn kutje met zijn tong om te voelen of ik glad genoeg ben.  


Dan pakt hij de douchekop vast en schroeft deze van de slang. Ik voel hoe hij de slang tegen mijn kut aan zet en druk uit oefent zodat het warme water mijn kontje in stroomt. Langzaam voel ik mijn buik vollopen met warm water en na enige tijd haalt hij de slang van mijn kont af en laat me plaats nemen op zijn toilet. Mijn darmen legen zich vanzelf als ik ga zitten. Hij herhaalt dat nog twee keer tot ik goed schoon en leeg ben vanbinnen en vraagt terwijl hij mijn kontje afdroogt: "zo sletje, ben je er klaar voor?" Ik kijk hem aan en zeg: "Ik wil dat je me neukt!"  

Glimlachend antwoordt hij: "Dat gaat zeker gebeuren! Kom maar mee!"  

Ik stap uit bad en loop naakt achter hem aan naar zijn slaapkamer. Op zijn bed ligt een fles glijmiddel klaar en er ligt ook een dildo bij, eentje die iets kleiner is dan zijn pik. Hij duwt me op bed en valt aan op mijn pik en ballen. Hij likt en zuigt en bijt overal terwijl ondertussen zijn rechterhand zich uit leeft op mijn kut. Hij vingert me diep en wild. Ik voel hoe mijn kutje langzaam ontspant. Het is al zo lang geleden dat ik weer maagd lijk te zijn en hij gromt dat ik een strak slettenkutje heb en dat hij me kapot gaat neuken. Als hij mijn tevreden is met de oprekoefeningen van mijn kut pakt hij het glijmiddel en smeert daarmee de dildo in. Die duwt hij in een vloeiende beweging helemaal in mijn kut en daarna komt hij over mijn borst heen zitten. Hij legt zijn pik op mijn kin en met zijn linkerhand houdt hij achter zich de dildo vast en beweegt die in mijn kont heen en weer. Ik hap naar zijn lul maar hij plaagt me er mee door er mee tegen mijn gezicht te slaan.  

Ik word er nog geiler van en probeer zijn pik vast te pakken maar hij commandeert me mijn handen boven mijn hoofd onder het kussen te houden. "je bent van mijn nu, en je doet wat ik je zeg" zegt hij. Ik knik geil en laat hem zijn gang gaan. Ik geef me over aan de lusten van deze man en voel mijn pik kloppend op mijn buik liggen. Ik kijk op naar zijn grote pik boven mijn hoofd en zie hoe hij zichzelf aftrekt terwijl zijn andere hand de neplul in mijn kut heen en weer blijft bewegen. Ik kijk naar de zware kale zak en weet dat hij zich heeft ingehouden de afgelopen tijd zodat hij me veel kan geven. Als ik merk dat hij zichzelf naar een orgasme aan het aftrekken is fluister ik geil: "ga je me onder spuiten?" Hij gromt dat hij zijn sletje gaat belonen en trekt onverstoorbaar door. Ik zie in zijn ogen dat het niet lang meer gaat duren voor hij me onder zijn lading zaad gaat bedekken.  


Als hij begint te grommen zie ik zijn ballen samentrekken en dan komt de eerste straal met kracht in mijn gezicht terecht. Een tweede straal spuit hij in mijn haar, een derde belandt op mijn kin en voor de vierde er uit spuit duwt hij zijn pik in mijn mond en leegt zich daar verder. Als ik de laatste drie stralen zaad heb weggeslikt kijkt ik op naar hem en zie de geile blik in zijn ogen. Ik zuig langzaam en zachtjes aan zijn gevoelige eikel en hij kreunt geil. Hij moedigd me aan om niet te stoppen.  

Verbaasd kijk ik op naar hem, vorige keren moest ik hem altijd met rust laten als hij gekomen was. Hij knipoogd naar me en ik blijf hem pijpen. Zijn pik wordt langzaam slapper en kleiner, maar ook dan blijf ik likken en zuigen aan zijn pik. Na een tijdje wordt hij weer harder. Ik kijk naar hem en voel zijn pik opzwellen in mijn mond en ik pijp gulziger en harder, ook voel ik hoe zijn pik die helemaal in mijn mond zit achter in mijn keel begint te prikken tegen mijn huig aan. Ik kokhals om hem verder toe te laten en hij begint langzaam in me te stoten en hij leunt voorover over mijn hoofd heen. Hij ligt feitelijk op mijn hoofd mijn zijn buik en ontneemt me het zicht. Zijn pik glijdt diep in mijn mond hij begint mijn keel te neuken. Dieper en harder naait hij mijn gezicht. Ik voel hoe mijn heupen worden opgetild en de dildo uit mijn kut gehaald wordt na een paar harde en diepe stoten. Ik kan niets zeggen omdat mijn kreten gesmoord worden door de grote pik in mijn keel. De dildo uit mijn reet zorgt ervoor dat mijn kut open blijft staan.  

Ik gil het uit als ik voel hoe een grote harde pik mijn kut penetreert en verder oprekt. Ik weet dat zijn vriendje een enorme paal heeft maar ik ben te verbaasd en veel te geil om daar op dat moment rekening mee te houden of aan te denken. Ik voel de pik in mijn keel diep door pompen en de pik die mijn kut oprekt begint langzaam maar zeker steeds dieper en harder te bewegen. Er stromen tranen over mijn wangen omdat ik zo ongenadig hard en diep in mijn keel geneukt wordt dat ik soms geen lucht meer krijg. Mijn kut wordt uitgewoond door een enorme pik, eentje die veel groter is dan ik ooit heb gehad. Na een paar minuten zo beestachtig bijna verkracht te zijn voel ik hoe de pik in mijn mond weer begint te schokken en voel ik het zaad in mijn keel spuiten.. Ik proest het uit en het komt via mijn neus eruit zo hard en diep wordt het in me gespoten. Mijn pik staat op springen onder het gepomp in mijn kut en ik kom grommend en schokkend klaar.  


De harde grote pik die in mijn kut zit begint ook te schokken en trekt zich uit me terug, de man die op mijn gezicht zit gaat van me af en zijn vriend spuit zijn zaad in grote dikke klodders over me heen en klimt al spuitend omhoog naar mijn mond en duwt zijn spuitende pik in mijn strot en stoot diep naar binnen terwijl hij klaar blijft komen. Er lijkt geen einde te komen aan de hoeveelheid zaad die ik te verwerken krijg. Mijn kut staat open en ik voel het zaad op mijn lijf omlaag stromen. De vriend kijkt omlaag naar me en knikt goedkeurend en zegt tegen zijn vriend: "we hebben er een leuk speeltje bij vind je niet?" De man met wie ik had afgesproken knikt en kust hem. Ze gaan naast me liggen en dan vraagt hij: ¨En sletje, hoe vond je het?"  

Ik draai me naar hem toe en bij wijze van antwoord kus ik hem op zijn mond en daarna zijn vriend. Ik sta wankelend op en strompel wijdbeens naar de badkamer en was me onder de douche. Als ik me heb afgedroogd en de badkamer uit loop richting mijn kleding stappen beide mannen met een erectie de slaapkamer uit en zeggen: "Waar denk jij heen te gaan?" "Naar huis" zeg ik zachtjes.  

"Nou niet voor wij klaar zijn met je!" zegt de vriend en hij grijpt me bij mijn haar en duwt me omlaag naar mijn knieën.  

5578 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.