De HaarlemmerHout .

Zoals beloofd wat verhalen uit de tijd dat ik als jongen in de Haarlemmerhout kwam.

Ik had dus via een bevriende leraar gehoord dat de hout een plek was waar veel gay mannen en jongens contact met elkaar zochten. Ik moest ook altijd door de hout als ik naar school ging dus op een middag fietste ik door de hout en ging wat van de vaste paden af. Ik zag inderdaad veel mannen daar rondlopen en op bankjes zitten. En vaak keken zij mij na. Ik droeg zomers vaak strakke korte sportbroekjes en ik had half lang blond haar en een beetje vrouwelijk gezicht. Na een kwartier geil te hebben rondgereden zag ik in het gedeelte van het bos wat ze de donkere hout noemen een oudere man (Cor) de bosjes in gaan. K was erg geil en nieuwsgierig. Ik kon via een bankje de man goed zien en hij ritste zijn broek open en haalde zijn mooie grote pik tevoorschijn. En hij begon lekker te rukken tot ie flink stijf was.af en toe wenkte cor dat ik moest komen. Ik vond het eng en spannend te gelijk. Via een paadje ging ik er heen maar bleef op 2 meter afstand.

 

Cor had een hele mooie grote eikel en flinke ballen. Ik zelf was flink stijf in mijn broekje. Cor kwam naast mij staan en duwde zijn pik tegen mijn hand. Ik voelde een druppel uit zijn lul komen en Cor zei dat ie mij een mooie jongen vond en dat als ik wilde zijn pik mocht aanraken en aftrekken. Cor had een dikke pik en mijn hand paste er maar net omheen. Cor aaide mij over mijn hoofd en over mijn billen en stijve pik in mijn broekje. En plots ging Cor op zijn knieën zitten en in een beweging trok hij mijn broekje en onderbroek naar beneden. Mij pikkie stond stijf vooruit. En voor ik het doorhad nam Cor mijn lul en ballen in zijn mond en begon mij bezetten te pijpen. Ik viel zowat om en kon mij vasthouden aan een tak het was zo heerlijk zijn warme mond en natte tong dat ik klaarkwam in zijn mond man wat was dat geil. Cor was best wel dominant en zonder het te vragen drukt hij mij op mijn knieën en nu moest ik Cor pijpen. Ik was zo geil dat ik eerst zijn lul ging likken, tijdens het likken kwamen er steeds druppels geil uit zijn eikel en ik vond het heerlijk.

 

Ik nam zijn grote pik in mijn mond en Cor begon te rukken. Na 5 minuten hoor ik Cor kreunen en voel ik de eerste 3 stralen mijn keel in schieten. Man ik stikte zowat, Cor had erg dik sperma wat en mijn keel bleef zitten. Ik trok mijn hoofd eeg en er volgde nog 6 stralen warm dik sperma in mijn gezicht in mijn haar het zat echt overal. Ik ging er zo in op dat ik niet had gezien dat er een man achter mij stond met een pik van wel 21 cm en die stond zich af te trekken. Cor doet een stap na achter en de man pakt mijn hoofd en ik werd eigenlijk gedwongen hem ook te pijpen ik stond voorovergebogen de man te pijpen en Cor begint tussen mijn billen te likken en soms pijpte Cor ook de man. ik had moeite om de grote pik te pijpen maar ik was in een soort van wazige droom. Ik was mega geil en ik voel de vingers van Cor in mijn kont gaan het deed pijn en was fijn tegelijk. Cor probeerde mij te neuken. Maar ik was nog te nauw. Tijdens het pijpen was er nog een oudere man bij komen staan en ook hij trok zich af en kwam snel klaar.

 

De man met de grote pik zei niks maar plots spoot ook hij zijn ballen leeg in mijn keel en hij hield mijn hoofd vast en ik moest alles doorslikken. Cor gaf mij een flinke tongzoen en likte alle klodders van mijn gezicht.de mannen gingen weg en ik heb nog een tijdje moeten bijkomen. Cor was een bekende in de Haarlemmerhout en vertelde aan iedereen wat ik een geil en gewillig jochie ik was. Dus naast Cor waar ik jaren sex mee had. Stond ik bekend als het pijpsletje van de hout. Nu ben ik zelf 52 en zou nu zelf wel is een jonge jongen van 16 wegwijs willen maken in het gay cruising wereldje.

 

Groetjes pijpsletjehaarlem 

4664 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.