De verjaardag deel 2

Geplaatst door: p-v-h op 07-03-19

Als ik uit de douche stap en me uitgebreid heb opgefrist, merk ik dat me kontje dat deze aardig pijn doet. Ik bedenk me dat ondanks dat ik het stiekem erg lekker vond, misschien beter kan gaan. De woorden van Daan dreunen nog na in mijn hoofd… tot zo… kunnen we opnieuw beginnen. Als ik me helemaal heb afgedroogd en me onderbroek gevonden heb, zie ik dat ik me kleren in de andere kamer heb laten liggen. Ik doe voorzichtig de badkamer deur open en kijk in de gang. Ik zie niemand en loop naar de woonkamer waar mijn kleren liggen… hoe ga ik dit doen? Denk ik.

Ik probeer zo nonchalant mogelijk de woonkamer in te lopen en naar mijn kleren te lopen. Als ik ineens Daan hoor vragen, lust je wat te eten? We zitten allemaal in de keuken, wat te eten. Ik heb wat snacks gebakken. Euhhh… ik wil me eigenlijk eerst aankleden. Daan trekt aan me arm mee de keuken in, nee dat hoeft niet joh. Ik loop me en in de keuken, zeg ik. Hoi. Hoi zeggen de meeste terug. Daan zegt, zorg dat je goed eet, ben je zo er weer klaar voor. Ik kijk hem enigszins verschrikt aan, hij lacht en zegt, geen zorgen. Komt goed. Ik eet en drink wat en de meeste jongen vertrekken nu naar de verschillende slaapkamers. Ik blijf achter met Daan en Joep. Joep heeft een flinke pik van 20 centimeter die ik eerder al lekker gepijpt had. Ik word al enigszins opgewonden, maar ik probeer er niets van te laten merken.

Joep komt bij me staan, ik zie in zijn onderbroek zijn pik al groter worden. Dat tussenuit knijpen zal niet lukken? Denk ik nog. Daan zegt, zo gaan we naar de woonkamer. Daar aangekomen, trekt Joep meteen aan mijn onderbroek en voor ik het besef, door een duwtje zit ik ineens op de bank. Hij pakt me bij me enkels en trekt mijn onderbroek uit en komt meteen op me liggen. Shit denk ik, dat is niet de bedoeling. Daan staat bij mijn hoofd en trekt zich al af. Zijn pik is iets kleiner. Ik voel hoe Joep me benen omhoog duwt en zijn dikke eikel tussen me billen duwt. Hij zegt, kom eens hier lekker sletje van me en trekt me naar zich toe. Daan staat bij me hoofd en ik duw me hoofd gewillig iets naar achteren, zodat ik met mij nek aan het einde van de bank lig en ik zijn ballen kan likken. Daan trekt zich langzaam af, terwijl ik zijn ballen liggen en alles lekker nat maak. Joep duwt zijn eikel tegen me aan en hij duwt stevig tegen me aan. Omdat alles droog is, gaat het niet gemakkelijk, dat is schijnbaar de bedoeling als hij even later zegt. Ik neuk je lekker droog, vind ik geil om bij je naar binnen te schuren.

Daan legt nu zijn eikel op mijn lippen en even lik ik zijn eikel. Doe eens open, zegt Daan. Ik doe mijn mond open en tuit me lippen. Hij duwt zijn eikel naar binnen en begin me mondje langzaam te neuken, ik zuig stevig aan zijn pik en hij kreunt van genot. Dat vind ik erg geil. Joep heeft nu een klein stukje terrein verovert en zijn eikel is nu bijna helemaal in me, ik voel dat het pijn doet. Door de afleiding om Daan tegelijk te pijpen, maakt het iets makkelijker om de pijn te verdragen. Joep pakt nu mijn schouders vast en begint zijn pik stevig naar binnen te duwen. Dat doet pijn en het voelt enigszins warm aan. Hij gaat nu helemaal in me, zo diep als hij maar kan… oei… ik voel zijn ballen nu tegen me billen aan. Terwijl hij zo diep in me zit, begint hij me met korte halen te stoten, elke keer zo diep als hij kan, waarbij hij stevig me schouder vast heeft om het maximale in me te komen. Ik voel zijn ballen nu tegen me billen kletsen. Daan duwt ondertussen zijn pik bij me naar binnen. Ik slik, slik en slik, zodat hij helemaal in me keel komt. Ik adem hevig door me neus. Daan pakt nu me keel beet en knijpt erin, terwijl zijn pik open en neer gaat. Dit voelt heel goed, zegt Daan. Mooi uitzicht zegt Joep. Af en toe duwt Daan zijn pik zo diep bij me naar binnen dat ik bijna geen lucht meer krijg en zijn ballen liggen dan op mijn gezicht. Hij neukt me stevig in me keel. Ik vind alles erg geil en heb zelf een stijve pik…

Joep haalt nu zijn pik eruit. Dat is een hele opluchting merk ik, maar niet voor lang. Hij ramt er gewoon weer helemaal in en begint nu me echt stevig te neuken. Hij gaat flink op en neer in me kontje. Ik voel dat hij me lekker vindt en hij kreunt enigszins. Ik voel zijn pik nu kloppen en hij begint te schokken en duw nu opnieuw zijn pik helemaal in me en ik voel zijn warme zaad bij me naar binnen dringen. Hij schokt nog wat na en duwt een paar keer nog op en neer. Als hij klaar is trekt hij zich terug en zegt. Dat was lekker….

Daan duwt nog steeds zijn pik op en neer in me keel en pakt me piemel vast en trekt eraan. Ik sla zijn hand weg en hij trekt even terug en voor ik het weet, lig ik op me buik en houdt me handen vast. Ik lig nu op mijn buik op de bank en houdt me polsen stevig. Ook goed zegt hij en duwt zijn pik in me kontje naar binnen. Het plakt een beetje zegt hij en begint me meteen stevig te neuken en al snel voel ik ook zijn zaad bij me naar binnen dringen… Als hij klaar is, zegt hij. Kom eens hier. Hij draait me om en me pik staat nog steeds overeind. Nu begint hij me te pijpen. Steeds dieper en een van zijn handen glijdt nu over mijn borstkast. Hij pakt stevig me tepel vast en knijpt er hard. Ooohhh roep ik, dat is geil. Hij pijpt zo lekker dat ik al snel kom. Hij vangt alles op in zijn mond en trekt ineens mij hoofd naar achteren en met zijn andere hand mijn wangen vast om mijn mond te openen. Hij laat de sperma uit zijn mond in mijn mond lopen en als hij klaar is, doet hij zijn hand voor mijn mond en zegt, zo slikken… hoer… Ik slik alles door. Lekker? Ja, zeg ik, dat moet wel het is tenslotte van jezelf. Hij zegt kom dan gaan we douchen. Ik pak voor de zekerheid alvast me kleren en schoenen en loop naar de badkamer met hem. Voorlopig heb ik hier nog wel even plezier van, voel ik aan me kontje… die doet een beetje zeer…

Dit verhaal is fictief. Ik wil heb nauwelijks ervaring met mannen en wil meer ervaring opdoen met mannen, voel jij aangesproken stuur me een bericht.

2377 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.