Henk,s zaken reis?

Geplaatst door: snoepjevanweek op 08-03-19

Ja Henk een al wat oudere grijzende Nederlander was ontsnapt aan Rashid,s slaven tocht. Hoe dan vraag je af was op zaken reis en zat in Casablanca op dat moment.Hij was niet knap en niet sterk dus zou , niet in nacht club of in bouw gekomen zijn. Ja hij was geen Marokkaan sprak wel paar talen. Dus toen hij naar slaven markt gebracht werd had hij meer waarde.


We slaan al het onderhandelen over werd gekocht  om naar huishouden gestuurd worden. Nee dat hij intelligenter als rest was en Marokkaans sprak. Dat had slaven meester niet vertelt daarom was in keuken terecht gekomen. De meesteres welk mannen harem had zag hij nog niet. Maar de  dominante kok wel die heerste over de keuken. Had geen zweep zijn tong was scherp genoeg. En zijn pollepel hard als die je hard raakte. Henk  toeval of niet viel bij de kok in de smaak. Men had Henk,s zakelijk koffer mee gegeven. En die zat vol nieuwste keuken messen. Henk toonde wat ze deden. Natuurlijk  viel op dat intelligent was. De kok pakte hem beet en drukte hem tegen zijn behaarde buik. Henk schrok eerst van. Maar zag ook voordeel een bond genoot.

Het nieuws over de nieuwe slaaf in keuken welk Marokkaans sprak bereikte de meesteres. Ze stuurde een slaaf welk alleen Spaans sprak. Die dacht Henk even les te lezen maar Henk gaf in Spaans antwoord. De man kreeg klap met pollepel de kok voelde dat zijn nieuwe vriend bedreigd werd Niet eigenlijk. Snel legde Henk in Marokkaans uit wat aan hand was. Het was okay de slaaf ging weg was tijd voor dutje. Ja de kok wilde niet dat Henk naar grote zaal ging waar nieuwe slaven sliepen op de vloer. Nee kok pakte zijn hand nam hem mee naar zijn eenvoudige kamer. Henk kleedde de kok uit en deed toen zijn soort jak uit . Beiden gingen liggen op het bed en begonnen te knuffelen. Henk streelde kok behaarde boven lichaam raakte zijn tepels aan. De kok kronkelde van geilheid hij genoot. Ze vielen in elkaar,s armen in slaap. Hoe ging verder lees mee ?

Na middag dutje kwam  de Spaanse slaaf terug met een bevel. Henk was te waardevol om in keuken te werken. Hij werd ontboden bij de meesteres. Ja de kok hield zich groot maar Henk zag zijn verdriet. Henk ging niet direct naar de meesteres. Nee hij werd gebaad en de Spaanse slaaf pijpte hem. Met nieuwe kleren aan ging hij naar de meesteres kon ook meester zijn? Zag meer als kerel uit maakt niet uit. Toen gebeurde het de twee honden wilde aan vallen, een blik van Henk en ze liepen naar hem toe likte zijn handen. De meesteres zag dit vroeg of hij honden kon af richten Henk zei op gepaste manier ja. Zo zou hij baantje krijgen welk hem goed beviel. Voor romantische zielen hij bezocht de kok soms en hij ontmaagde de kok.

1832 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.