Canada

Geplaatst door: bemned op 08-03-19

Ik kwam op een dag thuis van mijn werk toen mijn Vader mij vroeg. Geert heb je nog veel vakantie dagen. hoezo vroeg ik. nou zei mijn vader ik wil mijn zus in Canada gaan opzoeken en wil graag dat jij mee gaat omdat ik totaal geen Engels kan en jij mij dan kan helpen als we een keer ergens naar toe gaan. De volgende dag vroeg ik aan mijn baas of ik 4 weken vrij kon krijgen en legde hem uit waarom, hij stemde er mee in en zei je hebt genoeg overuren haal ze daar maar vanaf. 3 weken later vlogen we met KLM naar Toronto mijn vader had de tickets besteld en niet verder gekeken dan Toronto zodat mijn oom ons op kwam halen en wij nog 8 uur in de auto zaten totdat we in Sudburry waren. Naar veel knuffels en vriendelijkheid van mijn tante vroeg mijn oom wat ik wou drinken, een biertje als hebt zei ik. Sorry dat heb ik niet in huis maar dat kunnen we nog wel even halen. Ik ging met mijn oom mee naar de winkel en zag dat ze daar Heineken hadden, ik pakte een sixpack en liep naar de kassa waar een leuke jongen zat en zette het bier op de band. Are 21 vroeg de jonge Yes zei en liet mijn rijbewijs zien o je komt uit Nederland, ja dat klopt en betaalde het bier. het werd een vrolijke eerste avond bij in oom en tante en mijn vader had het zeer naar de zin. De volgende ochtend bij het ontbijt vroeg mijn oom of ik even naar de winkel wou gaan om wat boodschappen te doen en gaf mij een lijstje mee. Toen ik de winkel in kwam stond de jonge van de kassa ook in de winkel. kom je weer biertjes halen vroeg hij. Nee ik moet nu boodschappen voor mijn oom doen. Ben je voor de eerste keer in Canada vroeg de jonge en stelde zichzelf voor als John ja dit is de eerste keer en vroeg hem is er hier nog iets te doen want ik heb geen zin om de hele vakantie bij mijn oom op de bank te zitten. heb je vanavond wat te doen vroeg de John. nee ik heb niks te doen. kom dan om 18.00 uur hier naar de winkel dan gaan we kijken of we iets leuks kunnen doen. oke  zei tot 18.00 uur. John hielp mij nog even met de boodschappen want ik wist natuurlijk niks te vinden. Om 18.00 uur was ik om 18.00 uur bij de winkel toen John eraan kwam. Zullen we wat biertjes meenemen vroeg hij, maar dan moet jij ze halen ik ben 19 en mag ze nog niet kopen. ik haalde 12 flesjes Heineken en stapte weer op de fiets die ik van mijn oom geleend had. heb je zin om te gaan zwemmen vroeg John. het was een warme dag geweest dus ik vond het best we kwamen bij het meer aan en John zei volg mij maar, toen we op de plek aankwamen bleek het een rustig afgelegen plekje te zijn John trok gelijk zijn kleding uit en stond in zijn zwembroek.

Ik zag dat hij een aardige lul in zijn zwembroek had zitten. trek jij de kleren niet uit vroeg John. oeps zei ik, ik wist niet dat we gingen zwemmen en heb dus geen zwembroek aan. ach dan ga je toch in je onderbroek. Ja zei ik dat kan wel maar ik heb een string aan. we zitten hier zodat niemand ons kan zien zei John kom we gaan zwemmen en dook het water in. Ik stond op en trok mijn broek uit en zag dat John vanuit het water zat te kijken. ik nam een aanloop en dook het water in en voelde dat mijn string uit ging. toen ik boven water kwam zag ik dat John de string in zijn hand had en dat hij hem op het strand gooide. hee wat doe je nou. Het is toch veel lekkerder om naakt te zwemmen zei John en gooide ook zijn zwembroek naar de kant. Daarna zwom John op mij af en begon een beetje te ravotte. we duwde elkaar onder water op een gegeven moment duwde ik John weer onder. Toen hij niet gelijk boven kwam voelde ik iets dat mijn lul en zak aanraakte. John kwam boven en hield mijn pik vast. John keek mij aan en zei dit vind je wel lekker of niet. Jazeker zei ik en pakte ook zijn lul vast onder water en hoorde hem kreunen. kom we gaan naar de kant zei John. Ik droogde mij af en ging op de handdoek liggen John kwam vlak naast mij liggen en vroeg ben jij homo, ja ik ben homo. John kwam gelijk op mij liggen en begon mij te kussen. hij bleef op mijn mond zitten zodat ik mijn mond opende en hij zijn tong naar binnen bracht. Ik had nog nooit zo lekker gevrijd. omdat John bovenop lag ging ik met mijn handen zij kontje bevoelen en ging met een vinger over zijn sterretje. Ik merkte dat John dit wel lekker vond en ging nog een paar keer over zijn sterretje vrijven. John stopte met vrijen zodat ik mijn vinger nat kon maken en voor het sterretje plaatste en voorzichtig naar binnen schoof. en zag dat John aan het genieten was. John draaide zichzelf om zodat we in standje 69 kwamen te liggen en nam gelijk mij lul in zijn mond en begon mij heerlijk te pijpen.

Zelf nam ik zijn lul ook in mijn mond en stopte nu 2 vingers in zijn kontje en hoorde John goedkeurend kreunen. Ik wil dat je neukt zei John tegen mij. Nou daar zei ik geen nee tegen en zei hem als je me eerst klaar pijpt kan ik je langer neuken. Hij begon gelijk om mij weer heerlijk te pijpen zelf nam ik zijn lul ook weer in mijn monden voelde dat het bij hem niet lang meer zou duren dat hij klaar kwam. En dus stopte ik weer een vinger in zijn kontje. het duurde nog geen minuut of ik voelde zijn lul dikker worden en hij spoot mijn bek vol met sperma ikzelf hield het ook niet meer en spoot ook zijn bek vol met sperma. beide slikte we het door waarna we elkaar weer heer lijk kuste. ik duik nog even het water in zei ik tegen John en ben zo terug. John bleef met een grijns op zijn gezicht liggen. Toen ik uit het water kwam vroeg John ga je me nu neuken? ja draai je maar om dan lik ik je eerst jou kontje nat John draaide zich gelijk om. Ik ging achter hem liggen en begon lekker aan zijn sterretje te likken en stak de punt van mijn tong zijn kontje in. Ik wist dat hij het lekker vond waan hij kroelde van genot na een tijdje gelikt te hebben zette ik mijn lul voor zin kont en drukte rustig tegen zijn sterretje en voelde dat mijn lul naar binnen gleed ik deed het rustig aan zodat ik zeker wist dat hij geen pijn had. na een tijdje was ik lekker bezig om hem lekker te neuken toen John vroeg zullen we een ander standje doen. best zei ik zeg maar wat je wilt. Ga maar op de rug liggen zei John Dan kom ik op jou lul zitten zodat ik hem helemaal binnen heb. John ging met zijn gezicht naar mij toe op mijn lul zitten en begon heen en weer te gaan. en ik zag dat hij genoot zelf vond ik het ook heerlijk want  mijn lul  zat in een strak kontje. Toen hij op mijn lul aan het dansen was zag ik zijn lul voor mijn gezicht heen en weer springen. Ik kwam met mijn hoofd omhoog om te kijken of ik die lul in mijn mond kon krijgen ik pakte hem vast en hield hem stil. ik kon net het einde van zijn lul likken en deed dit dus ook ooo zei John wat lekker ik word geneukt en mijn lul word gelikt. Ik zei tegen John dat ik het niet lang meer zou volhouden en of ik in zijn kontje mocht spuiten. Ja spuit je heerlijke sperma  in mijn kont. hij had het nog niet gezegd of ik spoot al wat was dit heerlijk klaar komen. langzaam zag ik mijn lul uit zijn kont glijden waarna er gelijk het sperma volgde.

Ik zei tegen John kom hier dan laat ik jou ook voor de tweede keer komen en nam zijn lul weer in mijn mond en begon hem intens te pijpen zodat hij ook weer klaar kwam en zijn sperma over zijn buik spoot en wij beide met onze vingers het sperma op likte dit was heerlijk zei John Ja zei ik heb echt genoten hoe lang blijf je nog hier op  vakantie vroeg John. Nog 3 en halve week zei ik. Mooi zei John dan gaan we dit vaker doen en misschien met nog meer. nog meer vroeg ik

Maar dat volgt in deel 2

3793 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 37)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.