Beroep: Slaaf (Deel 11)

Geplaatst door: senior1957 op 10-03-19

De komende 20 à 30 jaar nog erger???? Meteen wilde ik vragen wat hij bedoelde maar bij het volgende huis hielden we halt en zei Vladimir dat dit het "Hotel" was, hier verbleven altijd rond de 20 man, die zouden helpen met mijn opleiding tot sex-slaaf.
De meesten waren gepensioneerd of aan het rentenieren maar sommigen waren hier als een soort vakantie en zouden mij volgens een wisselend schema in mijn keel of in mijn kont neuken, of andere dingen met mij doen.
Ik dacht bij mezelf: andere dingen?? maar voor ik wat kon vragen waren we bij het volgende huis en begon hij meteen te vertellen dat ik hier een groot deel van mijn opleiding zou verblijven, hier zou ik oa "Sperma en dildo" training krijgen maar ook, met capsules sex-verslaafd gemaakt worden, ik zou daar ALLES leren op sex-gebied, alleen SM/BDSM zou bij Vladimir zijn, net als keukentraining.
Het huis zag er niet echt aantrekkelijk uit, alle ramen waren geblindeerd en Vladimir vertelde dat ik van mijn dag en nacht ritme afgehaald zou worden, ik moest maar slapen als ik niks hoefde te doen en 24/7 beschikbaar voor sex of een opdracht uitvoeren en dat kon van alles zijn.
Op mijn opmerking dat het hier een beetje stonk, zei hij dat de sloot zo stonk, die tussen dat huis en een boerderij lag en die boer loosde nogal eens wat in die sloot, als zijn gierkelder weer eens overliep.
Die boerderij hield naast wat koeien ontzettend veel paarden, het meest hengsten en ik kreeg te horen dat de boerderij bij een fokprogramma hoorde, maar ook hengsten hield die niet meer aan het fokprogramma meededen.
Hij bleef maar doorpraten en ik kreeg geen kans om te vragen wat dit allemaal voor nut had, hij vertelde ook dat wat verder een grasveld was waar ze wel eens ...ehhhh.. activiteiten deden.
We liepen weer terug maar de zij-ingang voorbij en stopten voor een huis, wat er erg vrouwelijk uitzag, roze gordijnen enzovoort en hij vertelde dat ik via hier werd opgeleid als travestiet/dragqueen en serveerster/dienstmeisje/sissy, veel klanten stelden dat op prijs.....

Eenmaal terug in zijn tuin, liepen we terug naar het huis en de kamer waar mijn kleren lagen en moest me weer aankleden, dan zou hij de contracten halen en na tekening, kon ik donderdagavond al met de opleiding beginnen.
Nog voor ik kon zeggen dat ik er even over na wilde denken, was hij al weg en kleedde ik me maar aan.
Tijdens het aankleden kwam de "serveerster" weer binnen en nam me daarna mee naar een kamer en vroeg of ik wat wilde drinken en schonk een biertje in.
Hij boog voorover om het glas neer te zetten en de vullingen vielen bijna uit zijn bh en ik hielp hem om het weer goed te doen en gaf hem tips om te zorgen dat het op zijn plaats bleef, zoals dat hij een iets kleinere bh maat moest nemen.
Hij bedankte me en zei dat hij nummer 26 was en dat ik nummer 43 werd en mijn eigen naam maar moest vergeten en dat als ik verkocht werd, de tijdelijke eigenaar mij een naam zou geven.
Op mijn vraag aan hem of ik moest tekenen, zei hij zonder aarzeling ja en dat de opleiding veel zwaarder was dan wat ik zou meemaken bij mijn "gastheren" en hij vond het meer een vakantie, waar hij als dank wat seksuele diensten verleende.
Hij vertelde ook dat Vladimir erg gesteld op hem geworden was en niet meer verkocht werd, hij deed alleen nog speciale projecten zoals feesten of een soort "Short-Lease" waar ze hem voor een korte tijd inhuurden.
Ik vroeg hem nog of hij altijd in vrouwenkleren rondliep en na zijn ja, vroeg ik of hij niet liever helemaal vrouw wilde zijn, waarop hij zei dat hij zijn pik niet kwijt wilde en op mijn vraag of hij geen "echte" borsten wilde, aarzelde hij en leek ja te willen zeggen maar de deur ging weer open en Vladimir kwam binnen met een soort boekhouder en wat papieren.
Met zijn hypnotiserende stem zei hij dat ik hier, hier en daar moest tekenen en vluchtig las ik dat ik de volledige controle over mijn leven overdroeg aan hem en overal stond dat alles volgens zijn regels gedaan moest worden.
Er stond onder andere: "Lengteduur van contract: Door de meester te bepalen" en echt niks was omschreven, alleen dat het door "De Meester" bepaald werd en dat de regels zonder kennisgeving veranderd konden worden.
Het was niet echt aantrekkelijk, maar door zijn stem kon ik geen weerstand bieden en tekende alles!
Ik kreeg alleen nog een formulier mee waar ik wat persoonlijke dingen moest invullen en moest in het pension vertellen dat ik ver weg ging om helemaal opnieuw te beginnen met mijn leven en moest donderdagavond precies om 20:39 aanbellen bij het hek.

Het was precies 20:39 toen ik met een koffertje met mijn spullen aanbelde en het hek ging meteen open en liep naar de zij-ingang, waar ik even moest wachten en toen door iemand werd binnengelaten.
Ik moet het formulier afgeven en werd naar een kamer gebracht en kreeg de opdracht me helemaal uit te kleden.
Toen ik helemaal naakt was, werd ik meteen meegenomen naar buiten en liepen we naar een tuinhuisje en daar binnen moest ik gaan zitten en werd mijn hoofd helemaal kaal geschoren.
Hierna moest ik in een douche gaan staan en werd er een soort schuim op me gespoten en kreeg een branderig gevoel over mijn hele lijf en toen ik met een flinke waterstraal schoongespoeld werd, wist ik al dat er nooit meer haar op mijn lichaam zou groeien, wat door de "Schoonmaker" bevestigd werd.

Ik mocht even gaan liggen op een bed en kreeg een velletje papier waarop onder andere stond dat ik moest proberen te slapen als ik niks hoefde te doen,ik mocht geen sex weigeren met geen enkele man, ik mocht niet spreken, alleen als er wat gevraagd werd.....
Het lukte me zowaar in slaap te vallen en werd door iemand wakker gemaakt, die bijna meteen zijn harde lul in mijn mond deed en meteen mijn keel neukte en kwam kreunend klaar in mijn keel.
Hierna deed hij mij een halsband om, maakte er een ketting aan vast en nam me mee naar buiten.
Het was intussen donker geworden, maar het tuinpad was zwak verlicht en we liepen naar de zij-uitgang en daarna het pas op, richting het onaantrekkelijke huis.
Daar aangekomen maakte hij me vast aan een paal in de tuin en verdween weer, mij in een zwak verlichte tuin achterlatend en ik wachtte rustig af.....

Wordt vervolgd....

1279 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.