Henk ontdekt.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 11-03-19

Toen we weg gingen, bleek dat de kok en Henk elkaar wel leuk vonden als zo kan zeggen. Verliefd is te groot woord. Henk genoot van het samen zijn. Begon altijd met elkaar strelen ging vaak verder dan strelen. Henk was nog honden af richter zal anders worden. Natuurlijk wist de meesteres wat gaande was!  Dat gevolgen zou hebben kon op wachten. Henk miste vrijheid al was hij tamelijk vrij. Onder begeleiding naar de markt. Hij was en bleef een slaaf. Zelfs de kok kon dat verlangen niet weg nemen.


Hij genoot wel van het samen zijn met de kok. Ze voerde elkaar kleine hapjes. Streelde elkaar,s behaarde torso. Wisten er zou einde aan komen. Henk genoot als de kok,zijn behaarde ballen tegen zijn kont kwamen. De kok als hij op zijn rug lag en Henk in hem stootte. De kok was dominant in de keuken, nou zekere tederheid in de slaapkamer. De kok wist hoe hij hem moest plezieren.  Nee heb nu over buiten de slaap kamer. Met hem mee naar buiten plaats waar stad kon zien. Dat hij op een dag iets zag wat niet had mogen zien. Ja dat had gevolgen dus .

Henk had al vermoeden dat meesteres een kerel was. Hij kwam er achter en betaalde een prijs ja zijn kok mocht niet meer zien. Henk werd ontboden in prive vertrek van de meesteres. Hoorde gegil en een zweep gaan. De slaaf werd af gevoerd toen hij naar binnen kon gaan. Zag Europees uit had wel vermoeden zij was geen Marokkaans. Henk zag dildo,s liggen maar schrok toen meesteres zich uit kleedde. Was een kerel met middelmatige pik en gladde ballen. Henk moest tonen of hij echt zo potent was? Nou hij liet de meester kreunen en vulde hem. Nu geheim bekend was verwachte Henk dat verkocht zou worden. Nee werd haar rechter hand. Dat hij weg moest bij kok was erg. Maar die had genoeg willige mannen om op de pik te zitten. Henk zijn opvolger was jong en willig dat merkte Henk gelijk. Hij had hem zo op zijn rug en kwam in hem. Dan vergat de meesteres die hem soms sloeg nee zag niks als aan gekleed was. Hij was niet vrijer maar gelukkiger.

2211 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.