De broek van Marktplaats

Regelmatig neus ik even op Marktplaats naar legerkleding, dit omdat ik dat mooi spul vind. Mijn oog viel op een advertentie in Oosterbeek; "Nieuwe Woodland legerbroek". De foto's waren veel belovend, dus ik deed een reëel bod. 

Tot mijn verbazing kreeg ik binnen de 5 minuten een akkoord en de verkoper gaf aan dat ik hem op mocht halen. 
Omdat ik zelf heel dicht bij Oosterbeek woon, besloot ik om te besparen op de verzendkosten en hem inderdaad maar op te halen.
Ik kreeg een adres en ik sprong enthousiast in de auto. Hopelijk past de broek, dacht ik onderweg.

Aangekomen bij het huis, een mooi oud boerderij-achtig optrekje, parkeerde ik mijn auto. Ik moest een stukje via de oprijlaan, naar de deur toe lopen. Ik belde aan en de deur ging vrij vlot open. In de deuropening stond een wat oudere stevige man met een grote snor, hij liet me vrolijk binnen. 

"Zo, jij bent er snel" zei hij en dat klopte inderdaad want ik was er binnen 20 minuten. We liepen de huiskamer in en daar zaten allemaal mannen, met elkaar te kletsen. Toen ik binnen stond, werd het opeens stil en iedereen keek me aan... ik schrok er een beetje van. Toen viel me pas op dat alle mannen een badjas aanhadden en blote voeten er onder uit staken. Met grote ogen keek ik rond. 

De mannen stonden op en liepen allemaal naar me toe, ik was zo verbaasd dat ik stokstijf bleef staan, zonder een woord te zeggen. Opeens voelde ik overal handen, mijn kleren werden binnen enkele seconden uitgetrokken. En daar stond ik dan, naakt midden in de kamer, zelfs mijn schoenen en sokken waren uit. 
Opeens gingen alle badjassen uit en ik zag allemaal blote lichamen, die stuk voor stuk een enorme stijve lul hadden.

Ik werd opeens naar beneden gedrukt en moest op mijn knieën gaan zitten. Opeens werd er een grote dikke lul tegen mijn lippen aangedrukt en uit verbazing ging spontaan mijn mond wijd open. De kerel maakte direct gebruik van de opening en drukte zijn lul in mijn mond. Waarom ik niks zei of niet tegenstribbelde, weet ik nog steeds niet. Ik begon ontzettend opgewonden te raken en zoog en likte gulzig aan die harde pik in mijn mond.
In no time werd er gewisseld en kreeg ik de volgende lul aangeboden. Stuk voor stuk pijpte ik de mannen, ik telde er in totaal acht, acht geile oudere mannen.

Ik ben zelf maar 168cm en was de kleinste man in het gezelschap. Een grote gespierde kerel, ongeveer geschat 200cm tilde me op en gooide me over zijn schouder. Ik kreeg een flinke pets voor me kont. Hij droeg me naar de aangrenzende kamer en deed de deur open. Daar stond een heel bouwwerk en er lag zwart plastic op de grond. Het bouwwerk bleek een sling te zijn en voordat ik er erg in had, lag ik er in. Mijn handen werden vastgeketend achter mij en mijn benen werden wijdbeens eveneens vastgemaakt met mijn blote voeten in de lucht. 

Ik kreeg een blinddoek om en opeens werd het dus donker en ik schrok...waar was ik in hemelsnaam in beland? 
op mijn tepels werden opeens twee klemmen gezet en ik voelde de pijn. Iemand trok aan de kettingen die er aan vast zaten. 
Plotseling voelde ik hoe iemand mijn anus begon in te smeren met iets nats, waarschijnlijk een glijmiddel. Ik merkte hoe vingers mijn anus masseerden van binnen. De hand ging weg en opeens drukte iemand zijn eikel tegen mijn gaatje aan en drukte hem zonder pardon naar binnen. Ik gaf een kleine gil. De kerel neukte me hard en wild, maar ondanks dat voelde het wel erg lekker. Opeens kreeg ik ook een stijve lul. De man in mij begon te schokken en kwam klaar diep in me. Hopelijk had hij wel een condoom om, maar ik kon het helaas niet zien. 

De volgende was aan de beurt, hij greep mijn inmiddels harde ballen en lul beet en neukte me ook net zo hard en wild, totdat ook hij klaar kwam in me. Zo ging dat die middag verder, totdat alle acht de mannen in me klaar gekomen waren. De blinddoek werd afgetrokken en ik zag allemaal kerels staan met rode wangen en zweet op de kop van de inspanning. 

Tot slot werd ik door de man die de deur had open gedaan, afgetrokken...mijn sperma spoot tot ver over mijn borst heen, zo geil was ik inmiddels geworden. Ik werd los gemaakt en werd op mijn benen gezet, maar ik zakte spontaan door de knieën heen van uitputting. Zitten op handen en voeten als een hond, voelde ik opeens hoe er een boel vocht uit mijn kontje liep en langs mijn benen naar beneden droop... ik was Bare geneukt. Oh mijn god, ik schrok ervan. 

Ik kreeg een handdoek aangereikt, trok mijn kleren weer snel aan en nam afscheid van de mannen. Snel liep ik de deur uit en rende naar mijn auto. Bij de buren ging de deur open en een mevrouw riep me toe: "meneer, komt u misschien voor de broek?"

Toen had ik pas door dat ik bij het verkeerde huis had aangebeld. Terwijl ik mijn portier opendeed, zag ik een wat vrouwelijke man aan komen lopen die naar het huis liep waar ik net vandaan kwam... "shit ik had de bus gemist hoorde ik hem nog zeggen".

Met een mega lekker gevoel reed ik vervolgens naar huis...als hetero man een hele aparte en geile eerste ervaring...

3881 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.