Eerste keer met een travestiet deel 1

Geplaatst door: trucker-bi op 15-03-19

Een fantasie van mij was om eens te date met een travestiet, de combinatie van mooie lingerie en een pik leken mij erg geil.

Op een avond/nacht zat ik in de truck op de chat en Brenda zocht contact met me, ze geilde enorm op truckers zei ze.
Een uurtje chatten later is ze mijn kant opgekomen.
Ze was mooi leuke lingerie kort rokje blonde pruik sexy haken.
Ze klom snel bij me in de cabine.
We dronken wat terwijl ik over haar behoorlijke clit streel.
Ze kleed me uit en ik moet op me rug liggen overal voel ik haar lippen en ik streel en trek aan haar grote clit, mijn pik neemt ze plagerig in haar mond en ik hoop dat ze hem er nooit meer uit haalt, hemels voelt het.

Ze pijpt likt en rimt me heerlijk, haar rokje is uit en haar pik wijst naar voren, ik ga zitten en begin haar te pijpen met me handen om haar billen zo duw ik haar pik diep in me mond.
Haar billen zijn bol en hebben een mooie witte huid ik wordt er heet van en denk onder het pijpen hoe het zou zijn om mijn pik in haar te steken.
Voorzichtig duw ik een vinger in haar kutje, dat voelt goed en ik merk aan haar harder wordende pik dat ze het lekker vind.
Ze houdt me hoofd vast en komt klaar in me mond, ik kon alleen maar slikken en geil worden van deze ervaring.
Ik draai haar om haar witte billen omhoog en zonder na te denken stoor ik mijn pik in haar, wow dat voelt goed die kut zoveel zachter dan ik verwachte en spuit eigenlijk meteen half in en half op haar, ongelukje.
Met mijn zaad smeert ze mijn ster in en wrijft haar stijf geworden pik tussen mijn billen, nu is het mijn beurt zegt ze......,,

3311 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.