Met Frits

De week na mijn straf van meesteres Mandy aan de Noord-Aa kreeg ik een appje dat ik mij op woensdagavond bij haar moest melden. Op de opgegeven tijd liep ik haar garage in, kleedde mij uit. Dit keer lagen er geen instructies, en in dat geval moet ik naakt wachten tot meesteres mij haalt of haar belletje klinkt. Na enkele minuten hoorde ik het belletje, en liep het huis in naar de woonkamer. Zij zat op de bank in een nauwsluitend latex pak, met openingen voor tepels, kont en pik, die er stijf uit stak. Naast haar zat een naakte, volledig kale, lange dunne man, die haar langzaam aftrok. Volledig kaal is ook wat ik bedoel, geen hoofdhaar, geen schaamhaar, kale benen en armen, geen borsthaar en zelfs geen wenkbrauwen. Mede dankzij enkele tatoeages zag hij er vreemd en vervaarlijk uit.

"Zo slaafje Rob, kom maar eens hier en maak kennis met Frits. En kijk dan ook even aar het scherm, we hebben net een leuke film opstaan", zei meesteres. Ik knikte naar Frits, en keek naar de TV. Daarop was het beeld van een geblinddoekte man, die in de open lucht een ander pijpte en anaal genomen werd. Uiteraard herkende ik het beeld van afgelopen zaterdag, dat was ik!
"Die beelden herken je wel, en die zijn zaterdag gemaakt door Frits hier! En Frits komt vanavond zijn beloning halen. Eigenlijk zou ik hem geld geven, maar Frits heeft een beter idee. Jij, slaafje gaat nu naar de slavenkamer en rekt jezelf alvast op met de dildo's die klaarliggen. Dan komt Frits je straks wel duidelijk maken wat er verder gaat gebeuren. Maar ik wil niet dat jullie met elkaar praten, is dat begrepen slaaf?"
"Ja meesteres" zei ik zachtjes, en liep de kamer uit naar boven.

In de slavenkamer lagen naast het bed op het kastje drie dildo's en glijmiddel. Ik pakte de tube, smeerde de kleinste dildo en mijn aars in en bracht de dildo in. Omdat deze taps toeliep kwam hij vrij makkelijk langs mijn sluitspier. Na deze enkele minuten heen en weer te hebben bewogen nam ik de volgende, grotere en daarna de derde nog grotere die een namaak-eikel van wel 6 cm dik had. Uiteindelijk lag ik zo een kwartier toe Frits binnenkwam. Hij gebaarde dat ik op mijn buik moest gaan liggen, schoof een kussen onder mij zodat mijn kontje omhoog stak en trok toen in een ruk de grote dildo eruit.

Hij zette zich tussen mijn benen, trok mijn billen uiteen en drukte zijn eikel tegen mijn sterretje. Ik was blij dat ik de tijd had gekregen om mezelf op te rekken, want zijn paal was dik, hard en vooral lang. Centimeter voor centimeter schoof hij in mij, om af en toe weer wat terug te trekken en dan weer verder te stoten. Zo begon hij mij te neuken, in een rustig tempo, maar ik werd volledig gevuld door zijn harde pik. Zijn ritme nam toe, en hij begon te hijgen en te kreunen. Sneller en sneller pompte hij en ik voelde zijn pik zo mogelijk nog verder opzwellen. Zijn ballen kletsten tegen de mijne, en opeens begon hij luid te kreunen. Met vijf, zes krampachtige spasmen leegde hij zijn zak en voelde ik zijn warme zaad tegen mijn darmwand uiteenspatten. Golf na golf vulde mijn kut, hij kwam zo heftig dat toen hij zijn pik uit mijn kont trok een golf van zijn zaad meekwam, en langs de binnenkant van mijn dijen droop.
Na hijgend bleef hij even op mijn rug liggen, toe rolde hij van me af, liet me zijn pik schoonlikken en verliet de kamer.

Suf geneukt bleef ik liggen, ik wist niet goed wat ik nu moest doen van meesteres. Daar hoefde ik me niet lang zorgen over te maken, want zij kwam nu binnen en zette zich naast mij op het bed. "Frits is erg blij dat je stil bent gebleven, en erg tevreden over je kutje, slaaf Rob" zei ze. "Hij denkt dat je een perfecte zaaddump bent voor het genootschap waar hij voorzitter van is.
Binnenkort neem ik je mee en zul je worden ingewijd in de rituelen van het genootschap. Daar vertel ik later meer over, ga nu maar naar de garage, kleed je aan en ga naar huis. Hou de komende weekenden vrij voor als je wordt opgeroepen. Begrepen?"
Met een hoofd vol bange vermoedens stond ik even later thuis onder de douche. Het genootschap? Zaaddump? Ik begon wel een idee te krijgen van wat de bedoeling zou zijn, maar wist niet of ik dat wel wilde...

2894 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.