Mijn eerste keer

18 jaar was ik, opgegroeid in het mooie oosten des lands en seksuele voorlichting; nee, daar kwam je vanzelf wel achter. Op school had ik een hele goede vriend Remco en samen waren we al wel op ontdekkingsreis gegaan en na het voetbal onder de douche zie je toch een hoop maar het echte gevoel kwam een paar maand later. Mijn ouders waren heel veel met mijn gehandicapte broer weg en gelukkig kon ik altijd bij onze buren Henk en Nancy terecht. En op een dag dat de regen met bakken tegelijk naar beneden kwam was ik natuurlijk de huissleutel vergeten dus ging ik naar Henk en Nancy waar ik de sleutel wist te liggen en nam daar gelijk een warme douche om zo even op te warmen. Henk had eerder vrij genomen van zijn werk en had het zelfde idee en zo stond hij ineens naakt naast me in de douche. En wat we beiden zagen beviel ons beiden goed want zowel bij Henk als bij mij begon er wat te groeien. Henk was onbesneden en ik al vanaf mijn 5e niet meer door een plasbuis operatie en ik vroeg me af of het gevoel anders was als bij een onbesneden penis en Henk pakte mijn hand en leidde hem naar zijn stijve penis en ik begon hem langzaam af te trekken. HHHmmm dit voelde net zo lekker aan als mijn eigen penis en ik liet me zakken op de knieen en begon Henk te pijpen. Dit duurde niet lang of Henk trok terug en spoot zijn zaad over mijn gezicht en borst. Ohhhhh, wat was dit heerlijk, en we hebben dit samen heel vaak herhaald tot ieders tevredenheid. Maar op een dag vroeg Henk of ik een stap verder durfde en me door hem wou laten neuken. Dit was al een tijd een groot verlangen dus ik stemde er graag mee in, Henk nam me mee naar de slaapkamer en masseerde eerst lekker mijn lijf en tijdens de massage kon ik hem lekker stijf pijpen tot hij me op de knieen zette en zijn stijve lid langzaam in me schoof.

Wauw, voor het eerst werd ik heerlijk genomen en ik kreunde zoals ik nog niet eerder had gekreund tijdens ons samenzijn. Dit wond Henk zo op dat het niet lang duurde of hij spoot zijn zaad met krachtige stralen over me heen. Wat was seks heerlijk en ik vleide me lekker tegen hem aan en zo bleven we liggen tot ik zijn lid weer stijf zag worden en ik hem eer pijpbeurt gaf waarbij hij zijn zaad in mijn keel spoot. En net op het moment dat Henk zijn zaad in mijn keel spoot zwaaide de deur van de slaapkamer open en daar stond Nancy in de deur opening. Ik schrok en dacht aan de ruzie en strijd die komen ging zoals vaak bij couples die worden betrapt maar hier niet. Nancy liep naar het bed en trok me omhoog en liet mij haar kleren uittrekken. Ze vroeg aan Henk of ik al was klaar gekomen en toen ze hoorde van niet ging ze voor me staan en dwong me op de knieen en zei me haar te beffen. Tijdens het likken van haar natte seksgrot voelde ik Henk en Nancy hun handen over mijn hele lichaam gaan en nadat Nancy luid kreunend klaarkwam ging ze op handen en knieen voor me zitten en vroeg me haar te neuken. Ik nam plaats achter haar en ik voelde Henk zijn handen over mijn rug en billen gaan en opeens sloeg hij me heerlijk op de billen. Dit maakte me zo geil dat ik in een mum van tijd mijn zaad in Nancy spoot en bij de laatste straal voelde ik 2 vingers van Henk in me komen. Nancy nam plaats op de stoel en al vingerend keek ze toe hoe Henk mij diep neukte en op het moment van komen zei Nancy om het diep in me te spuiten en met ferme stralen spoot Henk diep in me. Die nacht ben ik heerlijk bij ze blijven slapen en deelden we de liefde en de seks met zijn 3en, wat ik zeker geen straf vond.

Tijdens onze seks relatie had ik een vriendin (Bianca) waar ik heel goed mee kon, echt een relatie hadden we niet maar geheimen deelden we wel en we voelden ons beiden vertrouwd bij elkaar, maar op seks gebied was de seks tussen Henk en mij fijner en intenser als tussen Bianca en mij. Zo vroeg Nancy in de zomer om Bianca eens mee te nemen en op een warme avond voegde ik de daad bij het woord. na een paar glazen stond Henk op en liet zijn broek zakken toen hij voor me stond en vroeg aan Bianca of zij wist dat ik gek was op zijn stijve lid. Bianca voelde zich wat ongemakkelijk zag ik, maar ik trok mijn kleren uit en nam Henk zijn lid diep in mijn mond. Nancy was ondertussen achter Bianca gaan staan en liet haar handen onder Bianca haar shirt gaan, en na een tijdje trok ze Bianca haar kleren uit en terwijl Bianca naar Henk en mij keek, was Nancy druk bezig om haar lekker op te geilen. Hierop trokken ook Henk en Nancy de kleren uit en vanaf dat moment hadden we seks met zijn 4en, en de vrouwen deden het samen en Henk en ik ook. Ondanks dat we nu vaak met zijn 4en seks hadden keek ik het meest naar de momenten uit waarop Henk en ik alleen waren en ik me zo heerlijk aan hem kon overgeven en mezelf tegoed kon doen aan zijn heerlijke warme zaad. 

5606 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.