De eerste keer anaal

Geplaatst door: rjbi013 op 07-04-19

Een aantal jaren geleden zat ik te chatten hier op homo.nl
Ik kwam in contact met een vriendelijke wat oudere man. We kletste over van alles, dus ook over sex, waarbij ik hem vertelde dat ik mijn fantasie nog graag eens wilde beleven. Ik fantaseerde al een hele tijd over hoe het zou zijn om een pik in je kontje te krijgen.

Na een uurtje of wat te hebben gechat, nodigde hij mij uit voor een bakje koffie bij hem thuis. Eerst twijfelde ik, maar uiteindelijk toch gedaan om gezellig verder te kletsen en kijken wat er zou gebeuren. Niets moet, was het motto...

Hij woonde op ca. 5 minuten rijden bij mij vandaan. Ik belde aan, de deur ging open en een vriendelijke man opende de deur en liet mij binnen.
We maken plaatst op de bank, nadat hij een bakje koffie voor mij en zichzelf had geregeld. We kletste verder, en zijn hand ging zo nu en dan over mijn bovenbeen. Langzaam ging zijn hand naar mijn kruis en betaste mijn bobbel in mijn broek. Mijn pik reageerde meteen en groeide.

Hij maakte mijn broek los en haalde mijn stijve eruit. Trok er zachtjes aan en begon mij teder te pijpen. Mijn hand streelde zijn rug en genoot van zijn warme mond om mijn pik.
Na een paar minuten ging hij rechtop zitten, trok ook zijn broek uit en ik zag een wat kleinere harde pik, ik schat ongeveer een pik van 14cm en 3cm dik. Maar wel keihard met een mooie glimmende eikel erop. Ik begon hem te pijpen en hij kreunde lekker.

Na een tijdje nam hij mij naar boven en belande we beide volledig naakt op zijn bed. We pijpte elkaar, super teder was het allemaal.

Hij legde mij op mijn buik en begon mijn billen te strelen en knede. Zijn duimen masseerde mijn sterretje. "Als ik iets doe wat je niet fijn vind of niet wil, dan meteen zeggen en dan stop ik meteen", zei hij tegen mij.

Ik liet hem zijn gang gaan, het was tenslotte heerlijk. Hij duwde mijn benen uit elkaar en gaf mij een groot kussen, die ik onder mijn onderbuik moest leggen, waardoor mijn kontje verder omhoog ging.
Hij zat tussen mijn benen en ik voelde wat kouds en nats op mijn sterretje. Met glijmiddel masseerde hij mijn sterretje verder en zo nu en dan ging zijn duim naar binnen. Dat was heerlijk....
Hij haalde zijn duim er weer uit, en ik voelde iets hards en iets of wat kouds mijn kontje binnengaan. Kort daarna wist ik wat, gezien ik iets voelde en hoorde trillen in mijn kontje. Zachtjes ging hij op en neer met een vibrator in mijn kontje.
Na een paar minuten werd deze vervangen door een wat dikkere dildo, waarmee hij mijn kontje neukte.

Terwijl hij mijn kontje neukte met de dildo, hoorde ik wat gerittel. Ik keek opzij en zag dat hij een condoom pakte. De dildo stopte met op en neer gaan, duidelijk hoorde ik dat hij de condoom om zijn pik deed. De dildo ging uit mijn kontje en merkte dat hij dichterbij kwam zitten, plaatste zijn harde pik tegen mijn sterretje en duwde deze heel langzaam naar binnen. Ik voelde zijn ballen tegen mij aan, en vanaf dat moment begon hij zijn pik in mijn kontje op en neer te bewegen. De allereerste keer in mijn leven werd ik door een man geneukt. En het was geil zeg.

Ik kreunde en hij voerde het tempo op. Na een paar minuten gaf hij aan dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Mijn benen omhoog, en zijn pik ging weer naar binnen. Weer neukte hij mij teder en heerlijk. Ondertussen trok hij aan mijn pik, terwijl ik mijn benen vasthield.

Ik hield het niet meer, dat merkte hij en begon iets sneller te neuken. En ja.....oooooh, ik spoot mijn sperma over mijn eigen buik heen, en dat terwijl hij mij nog neukte. Ik rilde helemaal van genot. Plots trok hij zijn pik uit mijn kontje, haalde de condoom van zijn pik en met een paar trekken spoot hij ook zijn sperma over mijn buik en pik heen.
Daar lag ik dan met al dat geile sperma op mijn buik......

Het was geil zeg. We hebben even liggen nagenieten. Mocht mijn eigen nog even afspoelen onder de douche. En hebben gezellig nog nagekletst hoe heerlijk het was. We spraken af dit vaker te doen. Dat is ook gebeurt, ik ben in de tijd daarna nog vier keer door hem geneukt, maar helaas is het contact verwatert en zie ik hem niet meer.

Was zo fijn om een vast neuksletje te zijn van een leuke top. Maar helaas...
Ach, misschien kom ik die binnenkort nog wel weer eentje tegen.....

3685 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.