Neem me mee

Geplaatst door: joshua1111 op 08-04-19

Zit op een terrasje in Amsterdam. Getrouwd met een vrouw, een goed huwelijk, maar regelmatig verlang ik naar een man. Het is niet eenvoudig, het gaat om het risico om iets op te lopen.

Ik val op kleine donkere types, liefs meet een snor.

Ik kijk om me heen, daar komt een man aangelopen, precies waar ik van droom, klein, slank, leren jasje en snor. Hij kijkt me aan met een lachje, op dat moment weet ik exact wat er gebeuren gaat, Alleen al de manier waarop hij kijkt, het gevoel dat je in de grond zakt, geen enkele verdediging.

Hij loopt voorbij en kijkt nog om, ik kijk naar hem, hij draait zich om en loopt naar me toe.

Komt bij me zitten, weinig woorden, maar zijn ogen priemen en dwingen, ik zie zijn broek, een behoorlijke bobbel, ik wil dat hij in me komt, ik wil dat hij doet wat hij wil, hij mag alles doen, echt alles,


Kom zegt hij en staat op, ik volg, het raast in mijn hoofd, mijn benen zijn slap, ik loop achter hem aan, zie zijn broek, zijn leren jas, ik fantaseer over zijn lul, zijn ballen, zijn behaarde borst.

We komen bij zijn huis, hij opent de voordeur, ik ga naar binnen en weet dat er geen weg terug is.

Eenmaal binnen zoent hij me op mijn mond, ik moet bukken, hij grijpt in mijn broek en streelt mijn harde lul, ik maak zijn broek open. Ik ga op mijn knieen en neem zijn heerlijke lul in mijn mond, voel zijn zachte kontje, proef zijn vocht. We verplaatsen ons naar zijn slaapkamer, alles gaat uit. Hij komt op me liggen en zijn mond zoekt de mijne. Ik voel zijn lul op mijn buik, zo hard en lekker, zijn tong diep in mijn mond.

Je mag alles doen zeg ik hem, echt alles.

Hij duwt een vinger bij me binnen, en dan twee, neemt een tube en maakt me glad, ik wil hem zo graag, ik sla mijn benen om hem heen, ik lig onder.

Hij beweegt zijn lul langs mijn kont, plagerig, ik zou hem naar binnen willen zuigen, neuk me, nu, maar hij laat me wachten en schuift zijn lul heen en weer.

Dan duwt hij zachtjes zij lul naar binnen, mijn benen liggen om zijn nek, hij neukt me langzaam, langzaam en diep. Het is zo lekker, hij gaat steeds sneller, ik wil zo graag van hem zijn, hij mag me nemen, hij mag in me klaarkomen waar hij maar wil.

Hij hijgt, en gromt, hij neukt me wild, en dan komt hij klaar, stoot diep in me, en spuit, dit is wat ik wil in het diepst van mij, een man.

We liggen nog even samen, dan wil hij dat ik vertrek.

2622 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.