De autowasstraat.

Mijn eerste vriendje was Robert. Robert was een klasgenoot die me aan het baantje bij een autowasstraat had geholpen. Hij had gehoord dat ik al een tijdje op zoek was naar een vervanging van de krantenwijk waarvoor ik elke ochtend voor dag en dauw en bij weer en wind uit bed moest. Waar wij wonen liggen de bijbaantjes niet voor het oprapen, dus ik was hem erg dankbaar. Voordat Robert me aansprak op het schoolplein en aanbood om bij de autowasstraat, waar hij zelf al een baantje had, voor mij te informeren, was hij me nog niet zozeer opgevallen. Het was een rustige stille jongen. Hij woonde aan de andere kant van ons dorp in een groot huis buiten de bebouwde kom en had op een andere lagere school gezeten. Als we het schoolplein verlieten gingen we direct een andere richting op. Ik wist eigenlijk alleen dat hij een crossmotor had omdat hij daarover eens tijdens een spreekbuurt had verteld. Dat leek mij overigens helemaal niet bij hem te passen. Door zijn lange slanke vingers en rustige karakter associeerde ik hem eerder met piano spelen en klassieke muziek. Ik had geluk; door de voorspraak van Robert kon ik bij de autowasstraat beginnen en het verdiende ook nog goed. Ik moest er wel een flink eind voor fietsen. Twee avonden in de week werkte ik alleen of met de eigenaar, maar op zaterdagen konden Robert en ik  samen aan de bak. Er waren dan ook meer klanten. Auto wassen, interieur inclusief de kofferbak stofzuigen en ramen, dashboard en deurdorpels schoonmaken aan de lopende band. Het beviel me wel.

We werden goede kameraden en ik begon te merken dat ik het fijn vond om bij hem te zijn. We gingen vaak samen op stap en kwamen bij elkaar thuis. Voor het eerst begon ik langzaam met andere ogen naar een jongen te kijken. Al had ik dat zelf aanvankelijk niet in de gaten. Een zaterdagmorgen in het voorjaar zal ik nooit meer vergeten. Het was ’s morgens al warm geweest en het beloofde die dag een hete dag te worden. Robert had besloten om alleen zijn onderbroek te dragen onder zijn overall. Ik zag het toen we ons omkleden en volgde zijn voorbeeld. Om een of andere reden vond ik dat een geil idee. Steeds als ik die dag naar Robert keek werd ik een beetje opgewonden van hem. Op een gegeven moment had ik een poetsdoek in mijn broekzak moeten steken omdat ik bang was dat het anders teveel zou opvallen. Tot overmaat van ramp waren we in de weken daarvoor ook nog begonnen met het maken van seksueel getinte grappen en opmerkingen. En dat maakte het er niet makkelijker op om zulke gevoelens te onderdrukken. ’s Avonds in bed hoefde ik maar het beeld van zijn tot het middel opgeknoopte overal met een glimp van zijn gladde borstkas voor ogen te halen om mijn Jan-Willem in vol ornaat te brengen. Wat dan ook minstens elke avond een keer gebeurde. Met bijbehorende afstraffing. Maar nog altijd zou ik mezelf niet toegeven dat ik op jongens viel. Was hooguit misschien een beetje bi en fantaseerde om (desnoods stiekem) toe te kijken wanneer Robert iets met een meisje zou doen. Ook als ik al eens een vrij-scene op TV of het internet zag ging mijn aandacht wel steevast uit naar de jongen. Om ervan te leren, hield ik mezelf voor.  Nadat ik Robert bij het douchen na de sportles een keer helemaal naakt had gezien begonnen de meisjes langzaam helemaal op de achtergrond te raken. Wat had die jongen ook een mooi lijf en heerlijke billen. Ik had geen enkele duidelijke aanwijzing dat Robert ook zulke gevoelens kende, vond het verwarrend en begon mezelf steeds wanhopiger te voelen.

Het was het examenjaar en soms studeerde we samen. Met onze bijbaan erbij hadden we het druk en genoeg aan ons hoofd. Maar toen de laatste proefwerken klaar waren en we weer meer vrije tijd hadden bood Robert me aan om een ritje achterop de motor naar een dichtbij gelegen bos te maken. Daar zou ik dan ook een stukje op dat monster mogen rijden. Robert had aan het frame links en rechts extra voetsteuntjes gemaakt zodat ik bij hem achterop op de buddy-seat kon zitten. Door een beetje op die steuntjes te gaan staan en me met mijn handen in zijn middel af te drukken wist ik aanvankelijk te voorkomen dat ik te dicht tegen hem aan zou schuiven. De buddy-seat liep namelijk een beetje schuin af naar voren. Maar lang hou je dat staan met gebogen knieën niet vol. Vooral niet als zo’n motor op landweggetjes over hobbels en door kuilen gaat of als er hard wordt geremd. Ik voelde mij op zijn zachts gezegd niet helemaal op mijn gemak daar achterop die motor. Dat was wellicht ook de verklaring waarom aanvankelijk uitbleef waar ik het meest bevreesd voor was: een erectie. Het werd althans niet zo erg als het had kunnen zijn. Eenmaal in de bossen mocht ik een stukje alleen rijden op een verlaten bospad. Het ging, naar mijn mening, al gauw heel goed. Zelfs het schakelen kreeg ik onder de knie. Al hoefde ik niet veel te schakelen want zo hard ging ik niet. Dat had op den duur wel tot gevolg dat de schrik om van de motor te vallen, wanneer ik achterop zat, begon af te nemen en daarmee ook het onderdrukkende effect dat dat eerder had gehad. Ik moest nu steeds vaker moeite doen om te voorkomen dat mijn stijve pik tegen Roberts rug drukte. Het zou kunnen dat hij toch iets gemerkt moet hebben. Want toen het weer mijn beurt was om te rijden en hij achterop kwam zitten voelde ik hem ongegeneerd hard tegen me aan drukken. Zijn armen omklemde mijn buik en zijn benen zaten strak in een grote V om me heen. Alsof hij duidelijk wou aangeven dat het zo moest. Ik voelde letterlijk zijn warme adem in mijn hals. En met dit alles achter tegen me aan moest ik me ook nog concentreren om het geheel met een bloedsnelheid van 40 kilometers per uur slingerend op het pad te houden. Het duurde niet lang totdat Roberts handen onder mijn shirt gingen en het kwam zelfs zo ver dat zijn vingertoppen tijdens het rijden -quasi per ongeluk- iets onder de rand van mijn broek staken.  Ik vond het heerlijk en spannend. Wat mij betrof had hij nog verder mogen gaan.

Nou moet ik eerst nog iets vertellen wat van belang is voor dit verhaal. Tijdens het schoonmaken van het interieur van de auto’s kwamen we soms allerlei dingen tegen. Geld, mandarijntjes, flesje limonade, zakken met snoep, lege bierflesjes, diverse soorten gereedschap, onbeschrijflijke hoeveelheden afval en zo voort. Te gek om op te noemen. Ik heb zelfs een keer twee ongebruikte kogels voor een pistool gevonden. De eigenaar van de autowasstraat had ons opgedragen om discreet zelf te beoordelen of de aangetroffen spullen nog waardevol waren en die dan in een bruine papieren zak achter te laten op de bijrijdersstoel. Toen we weer eens op een warme avond een ritje op de motor naar het bos hadden gemaakt, met mij nu achterop stevig tegen Robert aan zoals hij had geleerd, stopte hij bij afgelegen een picknickplaats. Vanuit zijn broekzak haalde Robert een aantal verschillende, nog verpakte, condooms waarvan hij aangaf dat hij die bij het schoonmaken van de auto’s had gevonden en verzameld. Nonchalant gooide hij ze op tafel. Ik had er zelf ook wel eens een paar verpakkingen gevonden, maar die steeds netjes in de bruine zak gedaan. Robert vroeg of ik wel eens een condoom had omgedaan, en hoewel ik dat bevestigde (we hadden bij de seksuele voorlichting ooit enkele condooms mee naar huis gekregen) ging Robert onverstoord door met het open peuteren van een van de verpakkingen.  Dat wordt ballonen blazen dacht ik, maar tot mijn grote verbazing keek Robert eerst eens goed rond of er niemand anders in de buurt was en begon toen  achteruit leunend tegen de tafel zijn broek open te knopen. Vol ongeloof en in ademloze stilte keek ik toe hoe Robert zijn prachtige stijve pik tevoorschijn haalde, zich masturbeerde en vervolgens het condoom er volgens de voorschriften over begon af te rollen. Soepeltjes , alsof hij mij wel even zou willen demonteren hoe het moest. Al had hij wel een rood hoofd.

Ik weer echt niet meer hoe lang ik daar apathisch heb staan toe te kijken en hoe Robert mij ooit zover heeft kunnen krijgen om hetzelfde te doen, maar dat laatste gebeurde. Alsof het de normaalste zaak van de wereld betrof had ik ook een condoom van de picknicktafel  genomen, mijn broek iets laten zakken, het condoom om mijn pik gedaan en half zittend op de motor gemasturbeerd. (Iets had me ervan weerhouden om naast Robert op het bankje te gaan zitten). Ik weet niet meer wie van ons twee als eerste klaar kwam, maar trotst toonde we elkaar de met wit zaad gevulde tuitjes van de condooms. We bleven op afstand en ieder was met zichzelf bezig. Op een gegeven moment wist Robert het condoom extra te vullen door erin te plassen. Met duim en wijsvinger hield hij de rand van het condoom vast om te voorkomen dat de urine er uit zou lekken. Hilarisch vroeg hij mij om bij hem te testen hoe vreemd en lekker warm dat aanvoelde. Twijfelend liep ik naar hem toe en nam de gele warme worst losjes in mijn hand. In een oogwenk had Robert mijn geplastificeerde pik ook vast gepakt en masseerde teder mijn zaad rond mijn eikel zodat die in het condoom leek te drijven. Terwijl we zo een poosje lacherig bezig waren met het aftrekken van elkaars pik boog hij plotseling naar me over en zoende mij voor het eerst.

Daarna was het zover ik me kan herinneren weken lang rustig gebleven. We spraken er zelfs niet over wat er was gebeurt. Alsof het een tijdje moest bezinken. Maar heel lang kan dat niet hebben geduurd. Want nog voor de zomervakantie begon hebben we in aller haast geregeld dat we een weekend naar een popconcert zouden gaan. Het soort muziek dat daar gespeeld zou worden interesseerde me niets, maar het vooruitzicht om daar samen in een tentje te overnachten bezorgde  me vooraf al slapeloze nachten. Zijn moeder bracht ons er met de auto naar toe. We hadden aanvankelijk een beetje afgelegen plekje achterin op de het kampeerveld gekozen voor ons tentje, maar toen we na een wandeling op het terrein terug kwamen was het inmiddels zo druk geworden met tentjes en van enige privacy weinig over. Te veel alcohol en de vermoeidheid door het late nachtelijk uur deden de rest en zo vielen we die nacht onverrichter zaken in slaap. Toen ik de volgende ochtend vroeg wakker werd was het zonnetje al op. Het was nog stil op de camping. Nog half versuft lag ik naar het tentdoek te staren en dacht dat Robert nog sliep, toen ik plotseling in mijn ooghoek wat beweging constateerde. Robert lag met zijn rug naar me toe gedraaid en ik zag aan zijn armbeweging dat hij masturbeerde. Ik keek dit even aan en legde toen een hand op zijn heup om hem te laten weten dat ik ook wakker was. Robert keek glimlachend over zijn schouder. Ik boog over hem heen en zoende hem waarbij Robert zich terug draaide en op zijn rug kwam te liggen. Het lukte me zijn stijve pik van hem over te nemen. Met een vinger voor zijn breed glimlachende lippen gebaarde Robert dat we stil moesten zijn en ging vervolgens met zijn handen onder zijn hoofd er languit voor liggen. Ik trok hem langzaam af en plooide na een tijdje mijn lippen over zijn harde eikel.  Ik voelde hoe zijn hele lichaam onder spanning stond en vol opwinding betasten mijn vingers de strakke buik- en beenspieren. Ik had verwacht dat Robert met een gil zou klaar komen, maar dat weerhield mij niet om door te gaan. De hele camping mocht nu weten dat we homo’s waren.

Robert kwam schokkend klaar, maar in stilte. In stevige stralen spoot zijn sperma in mijn mond waar ik het verzamelde. Toen duidelijk werd dat ik de laatste druppel had opgevangen keek ik hem met dichtgeknepen lippen aan alsof ik van hem instructies verwachte wat ik ermee moest doen. Ik besloot het buiten het tentje in het gras te spugen en ging weer naast hem liggen om hem te zoenen. Nu was het blijkbaar mijn buurt en Robert duwde me op mijn rug en begon met het aftrekken van mijn pik. Plotseling draaide Robert zich om en haalde uit zijn tas een condoom en een kleine flacon glijmiddel. Ik was blijkbaar niet de enige die naar dit weekend had toegeleefd. Ongevraagd en in stilte begon Robert met het insmeren van mijn pik en het er op aanbrengen van het condoom. Ik dacht al dat hij me zo beschermd ging pijpen maar Robert begon ook met het insmeren van zijn anus. Alsof dat nog niet duidelijk genoeg was voor mij, boog hij naar me toe en fluisterde dat ik hem moest neuken. Ik had me in mijn wildste fantasieën al voorbereid op dit weekend, maar ik moet bekennen dat dit me toch wel verraste. Op een beetje betasten en zoenen had ik wel gehoopt. En pijpen had ook wel onderaan op mijn Bucketlist gestaan. Maar dat we zo ver zouden gaan had ik (nog) niet verwacht. En bovendien, als het ooit zou gebeuren, had ik het eerder andersom voorgesteld; dat hij mij zou nemen. Ik liet hem begaan en keek gespannen toe hoe hij schrijlings over me heen knielde en met een hand achter zich mijn pik tegen zijn sterretje richtte. Het ging niet in een keer goed en er moest nog wat extra glijmiddel bij. Maar toen voelde ik vol verrukking hoe hij langzaam op en neer bewegend over mijn pik zakte.  Steunend op mijn  borst en schouder begon hij mij te berijden. Voor het eerst was mijn pik in een ander lichaam en vroeg ik me af of dat met meisjes ook zo heerlijk kon zijn. Onze ademhaling werd zwaarder en we hoorde stemmen in de tentjes in de buurt op de camping. Af en toe hield Robert stil om te luisteren, totdat ik het met zachte stootbewegingen van mijn heup verder ging en hij weer over nam. Met schommelbewegingen van zijn onderlijf gleed mijn pik zalig op en neer in zijn anus. Met een hupbeweging wist Robert het tempo tenslotte wat op te voeren. Toen ik merkte dat ik ging klaarkomen en hem met schokkende stem daarvoor waarschuwde, plaatste hij een hand op mijn mond om met extra snelle bewegingen van zijn kont verder te gaan. Met gesmoorde kreun kwam ik in hem klaar. Misschien dat onze buren gedacht hebben dat een van ons mompelend in zijn droom, of dat ze wel konden raden wat er gaande was. Nahijgend bleef Robert op mijn natte pik zitten. Drukte mijn polsen boven mijn hoofd tegen de grond alsof ik een weerloos slaafje van hem was en keek me ondeugend aan. “Nou ben je van mij” fluisterde hij me toe en zoende me op mijn mond. En het gevoel dat dat zo was is altijd wel een beetje gebleven.

4196 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 43)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.