Onzeker

Dit is een echt gebeurd verhaal welles waar aantal jaren geleden. Mogelijk saai had nog nooit iets met man gehad? Het was een eenzijdige vakantie liefde. Hij een brede gast denk 25 jaar. Ik een verlegen veertig jarige man. Laat we hem Paul noemen. Tatoeages op zijn gebruinde lichaam(zonebank)) wat borst haar. We zagen elkaar op de camping waar verbleef. Hij kwam met pitbull twee keer per dag langs. Na tijdje wilde ik hem aan spreken. Maar eerst de hond ergens neer zetten.


 Hij bond de hond aan klim rek nee niet zielig. We liepen stukje door. Ik bewonderde zijn tatoeages voelde zijn aanwezigheid. Hij was echt zo,n haantje ken wel Hier ben ik typ! Dat hij hetero was had al gezien de aandacht deed hem wel wat. Daar de hond kabaal maakte ging die weg. Natuurlijk zou hem nog vaak genoeg zien. Dat kan wel zeggen.

Soms voelde ik zijn adem als hij sprak over mijn gezicht gaan. De rillingen liepen mij dan over mijn rug. Als in bed lag trok mij af denkend aan hem. Hij voelde niks voor mij merkte ik wel ! Soms kwam die geen eens had dan wel een smoes. Ik keek naar hem uit. Denk hij niet echt al vond aandacht wel okay. Had graag door zijn spaarzame borsthaartjes gegaan. Dat hij goed geschapen was zag ik. Van enige genegenheid van zijn kant kwam niet. De ochtend van mijn vertrek geen paul. Achter af had blij moet zijn hij loog nogal over wie die was.

Ik weet geen genegenheid of intimiteit. Maar was naief nu had wel gevraagd of hem mocht aan raken ja tatoeages voelen.

2869 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.