Beroep: Slaaf (Deel 14)

Geplaatst door: senior1957 op 10-04-19

Langzaam haalde ik mijn penis uit Henk vandaan en bleef even naast hem liggen maar Frank wilde naast Henk gaan slapen en ik moest mee met iemand anders.
We liepen naar een andere kamer en daar was een feestje aan de gang met allemaal naakte mannen en toen ik binnenkwam, werd ik meteen beetgepakt en op mijn knieën gedrukt en kreeg meteen een keiharde lul in mijn keel geduwd.
Na een flink aantal krachtige stoten, spoot hij zijn sperma achter in mijn keel en nadat ik alles eruit gezogen had, kwam meteen de volgende en daarna nog een.
Toen hij ook klaar was, werd het tijd dat ik geneukt werd en nam iemand me mee naar een bed, wat tegen een muur stond en begon me rustig te neuken, rustig maar steeds harder en harder, tot hij luid kreunend klaar kwam.
Ik werd in de uren (?) daarna nog vaker geneukt, zowel in mijn keel als in mijn mannen-kut en dronk ook af en toe wat en had leuke gesprekken met die mannen en vond het jammer dat het ten einde liep.
Iedereen ging weg en ik moest met een man mee, we liepen een gang door en stonden toen ineens buiten!
Na een lange tijd ademde ik weer eens frisse lucht in en schatte in dat het begin van de avond was.
We liepen via het pad naar het huis van de dokter die mij had gekeurd maar eenmaal binnen, liepen we de andere kant op, een kamer binnen.
Binnen zag ik links een volledige tandartsuitrusting en rechts een werkbank met een bankschroef en allemaal gereedschap....
Er kwam een assistent op me af en duwde mij in die stoel en maakte me met riemen vast aan de stoel en zette mijn hoofd muurvast aan de tandartsstoel.
Daarna werd een beugel op mijn onderkaak vast gezet en werd aan de beugel van mijn hoofd vastgezet, maar mijn mond kon nog wel open en dicht.
Hij trok mijn mond helemaal open en duwde hem weer een stukje dicht en hoorde hem mompelen dat dit de beste stand was en zette toen de boel vast.
Hij pakte een speekselzuigertje, deed die in mijn mond en pakte toen een soort schoteltje van silicone(?) met aan de ene kant een korte dildo en de andere kant een soort plaatje om mijn tong naar beneden te drukken.
Hij duwde hem helemaal achter in mijn mond en pompte hem met een slangetje een beetje op zodat hij helemaal mijn keel afsloot en het plaatje strak tegen mijn tong aanzat.
Nu pakte hij een rond iets en duwde het tussen mijn tanden maar ik hoorde hem mompelen dat de tussenruimte te klein was en ging daarna met een drankje op een stoel zitten wachten.

Kort daarna kwam een man in een witte jas binnen en werd meteen door de assistent op de hoogte gebracht dat er te weinig ruimte was.
Hij trok wat tandarts apparatuur naar zich toe en begon meteen aan mijn tanden te slijpen, net zolang tot het ronde ding er goed tussen paste.
Mijn tanden werden afgespoeld en mijn mond werd helemaal leeggezogen door een grotere afzuigslang en snapte meteen waarom mijn keel dichtgemaakt was......
Hierna werden twee mondstukken gemaakt voor mijn boven en ondergebit, die met een passend gemaakt metalen plaat aan elkaar vastgeschroefd, uiteraard in mijn mond.
Toen dat klaar was mocht eindelijk alles eruit en ging de stoel weer omhoog maar ik moet nog even blijven zitten en zag dat er wat aansluit nippels en in het midden een grote bajonet-sluiting, aan beide kanten.
Aan de binnenkant klikte hij een hele lange dildo vast, deed er een soort crème op en duwde hem langzaam mijn keel in, net zolang tot hij naar mijn idee in mijn maag zat en deed het mondstuk tussen mijn tanden.
Hij sloot een slangetje aan op een nippel en met een balgje pompte hij de dildo wat op en voelde hem muurvast gaan zitten in mijn maag en slokdarm.
Aan de buitenkant koppelde hij een trechter aan en goot  er flink wat water in, wat langzaam, borrelend naar binnen liep en daarna werd er nog een paar verschillende dildo's aan de buitenkant gemonteerd en ja.... ook een urinoir, waarbij mijn hoofd in de bak zat en de afvoer deels in mijn keel verdween, de rest stroomde over mijn lichaam.
Gelukkig werd er met gewoon water getest en kreeg ik te horen dat de meeste hulpstukken vrijwel niet meer gebruikt werden maar wel nog in de standaarduitrusting zaten.

Er werd nog even wat spul in het mondstuk aangebracht en zo werd een afdruk gemaakt van mijn tanden, zodat hierna een aantal mondstukken gemaakt kon worden.
De "Tandarts" vroeg: "Na het mondstuk komt....?"
Waarop de assistent meteen lachend zei: "Het kont-stuk!"
Maar eerst hielden we een korte pauze....

Wordt vervolgd....

1311 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.