Geile toekomst

Geplaatst door: snoepjevanweek op 12-04-19

Had keuze weer verhaal met duo uit wat anders of slaaf Henk? Was moeilijk doe het duo daar ondeugend  maar uitdagend is ook.


Het duo de beiden pieten had geluk in de nieuwe harem. Hun zagen niet goed genoeg uit voor sex slaaf in meesteres nacht club. Maar gingen de geschikte mannen op leiden dat eigenlijk hetero zijn geen probleem. Als ze een maagd  kregen was wel probleem die was speciaal.Ja hoe moest dat dan? Simpel verwennen kan met mond en handen ook hoeft geen sex te zijn. Hun vriend? hoofd van harem kwam soms langs. Hij keurde dan de sex slaaf wat die kon. Ging niet kreeg de pieten straf nou straf. Werden ontboden bij meesteres. Ja haar behagen wat vies karwei was. De mannen boenden de parfum lucht van zich.

Dit verhaal begon in de grote zaal waar hoofd harem bewaking was. Ja de pieten kregen nieuwe leerlingen mee. Ze eerst gedoucht en gemasseerd. Ja eigenlijk was cursus al begonnen. Het was heet kwam eigenlijk goed uit voor volgend onderdeel. Ja een spons bad verfrist en als goed doe erotisch. De pieten waren naakt en de slaaf pakte de geurige zeep en de natte spons. Hij sponste alles tot in de bil naad. Na het af spoelen waren de pieten stijf. Hij leerde hoe zijn mond kon sabbelen en zuigen tot kreun waardig was! Ze lieten zich lekker pijpen. Hun handen verkende zijn lichaam. Hij protesteerde niet toen ze over hem kwamen. Nu spons moment voor hem. Hij genoot maar wist dat niet mocht laten merken. Hij was er om te leren hoe te dienen.

Dus deed de beiden pieten condoom om. En klom na elkaar op hun pik. Ze stoten in hem hard dan wist hij dat ook. De klant kwam voor genot ja eigen. Na half uur waren ze bezweet einde les. Nee de meesteres ontbood de sex slaaf en zijn begeleiders. Ze had bezoek en die moest verwent worden. Laten wij ons maar terug trekken.

Hoop dat iets los maakt  maar weet is moeilijk.

1674 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.