Ik ben op zoek naar

Geplaatst door: rukkie op 14-04-19

dit is een verhaal uit mijn nieuwste boek 

 

“Even voorstellen: Erik is mijn naam. Leeftijd is 19 jaar, ik ben 195cm lang, mijn pik is 16 cm lang. Ik zoek een trucker van de leeftijd 35/40 jaar. Die mij wil verwennen in zijn cabine, door mij te willen nemen. Ben voor alles in. Ik woon te Deventer. Graag antwoord met een foto”. Dit is de advertentie, die ik op een homosite heb gezet. Nu maar afwachten op een reactie. Ik moest eerst even boodschappen doen. Ik sprong op mijn fiets, ging even naar de supermarkt toe. Mijn ouders waren op vakantie gegaan, ik mocht thuisblijven. ‘Dus ik heb vrij spel, ik kon doen, en laten, wat ik wil’. Na een klein twintig minuten was ik terug, in huis. Gauw de spullen even opruimen. Toen snel weer achter de computer zitten. Ik keek even, of er al iets binnen was gekomen. Net op dat moment zag ik dat er een eerste reactie binnen kreeg. Ik liet hem nog even dicht zitten. Ik ging even iets anders doen in huis. Na een uurtje was ik terug. Toen deed mijn computer aan, er zaten ongeveer 15 mailtjes in. “Ik heb ze een voor een gelezen”. Er waren er vijf van mensen die een trucker waren. Maar de leeftijd was tussen de 50 en 65 jaar. Echt mijn leeftijd niet, te oud. Op eens kwam er nog een mail binnen hem was van een trucker. Hij had een foto van hem achter het stuur. Er kwam tegen vijf uur nog een mailtje binnen met twee foto’s een van de Trucker, die stond voor zijn truck naakt. Maar ook een van de binnenkant van zijn cabine. Daar stond onder, kies voor mij, dan neuk ik jou hier in dit bed. Ik dacht “O, wat heerlijk geil’. De eerste heet Ron, hij kwam uit Geleen in Limburg. De Tweede kreeg voorlopig mijn voorkeur, die kwam uit Apeldoorn. De eerste was 41 jaar oud, “hij zag er leuk, en geil uit”.  Jammer dat hij zo ver weg woont.

De tweede hij heet Han, uit Apeldoorn was 32 jaar. Hij had een gespierde borst, en armen. “Hij zag er op de foto prima uit”. Door dat de naam van het bedrijf, waarvoor ze reden op de deur stond. Ik ging even beide bedrijven op Google op zoeken. De eerst was een bedrijf uit Sittard, de tweede was een bedrijf hier uit Deventer. “Ik keek naar buiten”. Ik zag dat het weer droog was. Toen ik besloot even op mijn fiets te stappen. Even langs het bedrijf te fietsen. Dan kon ik, er nog even goed over nadenken. “Die uit Limburg had ook wel wat. Hij lijkt erg geil”. De tweede is ook oké, maar het voordeel is Apeldoorn is vlakbij. Het was ongeveer vijf minuten fietsen, toen ik bij dat bedrijf aan kwam.  Het is een behoorlijk groot bedrijf zo te zien. Maar dat was die uit Limburg ook. Ik reed lang de trucks die stond met de neus naar de straat geparkeerd. Ik had een foto uitgeprint. Ik kon zo zien, of Han al binnen was. Ja, hoor de auto met het nummerbord stond in de rij, er zat een bordje voor het raam, van de cabine met Han erop. Ik ben er nog een paar keer langs gefietst, toen weer naar huis gegaan. Ik heb de anderen tegen acht uur een mailtje gestuurd. Ik bedankte, dat ze hadden gereageerd. Ik heb een mailtje naar Ron gestuurd, dat hij helaas tweede was geworden. Dat die de trucker geworden was in Apeldoorn woont mijn voorkeur had. “In de mail van Han was een 06 nummer vermeld”. Die belde ik op. Mijn eerste indruk van die hem opnam was goed. Ik zei, wie ik was, dat ik met hem kennis wou maken. Han zei, dat hij net onderweg naar het bedrijf was in Deventer. Ik zei ben jij, nu dan in de truck. Han zei nee, ik ben mijn huissleutel vergeten die ligt nog in de cabine. Dus die moet ik deze even ophalen. Ik gaf mijn adres door. Han zei, dan ben ik met een klein half uur bij jou. Ik zei, tot zo, en hing op. Toen zette ik twee kopjes voor de koffie klaar.

Ik besloot nog even een nieuw hemd aan te trekken. Toen ik naar buiten keek, zag ik een auto, ”die ik niet kende” de parkeerplaats tegen over mijn huis opdraaien. Daar stapte hij uit. Nou het was in ieder geval dezelfde persoon die op de foto stond. Ik ging snel naar beneden, toen ging de bel. Ik opende de deur. Toen ik zag hem tegenover mij staan. Wat zag ik, was een vent uit een stuk, hij was zeker 190cm lang. Hij was erg gespierd zo te zien. Hij had een kaal hoofd. “Maar dat had ik al gezien op de foto”. Om kort te zijn. Ik was opslag verliefd op hem. Maar dat moest ik hem nog niet laten merken, dacht ik. Wij begroeten elkaar, in nodigde hem uit om binnen te komen. “Han volgde mij naar de kamer”. We dronken koffie, ik stelde mij in het kort voor. Waarna Han zich ook voorstelde. Ik had gezegd, wat mijn verwachtingen waren. Han zei dat hij daarvoor wel kon zorgen. Ik vroeg, of hij wat wou drinken. Han zei heb je een wijntje, Ja die had ik huis. Han had net als ik voorkeur voor een rood wijntje. Het was tegen tien uur, toen Han zei, ik moet nu naar huis toe. Ik moet morgenochtend om zeven uur weer rijden. Ik vroeg waar moet jij heen. Even heen, en weer naar Vianden in Luxemburg. Wij hadden afgesproken dat wij pas een beslissing zouden nemen op vrijdag. Wij maken een afspraak dat ik morgenavond “vrijdag” om acht uur in Apeldoorn zou komen bij hem thuis. Han gaf mij bij het naar buiten gaan een zoen. Ik was verkocht, ik heb heerlijk gedroomd, over Han. De volgende dag ben ik tegen de middag in Apeldoorn de straat op gaan zoeken. Zodat ik vanavond er snel naar toe kon rijden. Die middag ging traag voorbij, “elk uur leek wel vijf kwartier te hebben”. Eindelijk het was zeven uur, ik had de files op de radio in de gaten gehouden. Maar gelukkig geen file op de A 1.

Ik reed eerst even langs het bedrijf, maar ik zag de Truck nog niet staan. Maar ik ging toch die kant op, dan wachtte ik wel, tot hij thuiskwam. Ik was ongeveer kwart voor acht, in de straat waar Han woont. Daar zag ik al van ver zijn truck staan. Ik moest zijn op nummer 75, “dat was een vrij staan huis”. Han had verteld dat het zijn ouderlijk huis was geweest. Dat heeft hij gekocht twee jaar geleden, maar van opknappen was nog niets terecht gekomen hij was immers veel onderweg. Had soms maar enkele uren in Apeldoorn doorgebracht vooral met slapen had hij gezegd. Ik zette mijn auto voor de truck neer. Ik liep het tuinpad op, ik belde aan. De deur ging open, ik zag het opgeluchte gezicht van Han. “Hij zei je hebt het kunnen vinden”. Ik zei, mij heb “mijn Erik, Erik”, gebruikt. Han lachte, en zei is hij beter dan “de TomTom”. Ik zei hij luistert ieder geval naar mij. Ik volgde hem naar de kamer toe.  Ik kwam in een kamer, waar een bank stond en twee stoelen. Een tafel, en vier stoelen achterin. Er stond nog een kast van zijn moeder. Dat was alles wat hij nodig had, zei hij. Als ik iets moet hebben dan koop ik het dan wel weer. Ik zei zo denk, ik er ook over. Han vroeg wat wil jij nog over mij weten. Nu ik had een paar vraagjes voor hem. Hij wou ook nog enkele dingen van mij weten. Ik zei. Dat ik voor hem had gekozen. Dat hij mij mocht ontmaagden. Han zei, dat hij mij de hele dag niet uit zijn hoofd had gekregen. Dat hij mij wel mag. Ik zei ook op het eerste gezicht verliefd op hem te zijn geworden. Ik kreeg nu een zoen van Han. Hij man mij in zijn sterke armen. Toen hij gaf mij enkele flinke zoenen. Toen zei hij komt wij gaan jou ontmaagden.

Hij pakte een bos sleutels, loopt richting de voordeur. Ik volgde hem,” ik zou wel zie wat er nu zou gebeuren”. We gingen naar de truck toe. Han zei lachend, “jij wou hierin toch vrijen Erik”. Ik zei ja graag. Nu klim er maar in. Toen hij klikte de deur van het slot. Wij gingen naar binnen toe. Han zei, wij gaan naar een parkeerplaats toe, want anders hebben we de hele buurt, voor de truck staan. Als jij gilt als een mager varken, zei Han tegen mij. Ik zei oké, maar gillen zal ik niet hoor. Han zei lachend, dat zien we zo wel. Wij reden Apeldoorn uit, ik zat prinsheerlijk te kijken. Ik zei, Je kunt hier vandaan alle kanten op kijken. Han zei droogjes maar goed ook. Toen we schoten in de lach. Toen begon Han mij te plagen. Dat vind ik niet erg, op school hebben ze mij flink gepest. Omdat ik homo ben.  “Maar nu moesten mij eens zien zitten met mijn Lover in zijn vrachtwagen”. Ik had nu reden om te lachen. We reden richting Amersfoort, maar bij de afslag Hoenderloo gingen we weer terug, via de A1 richting Apeldoorn. Toen wij bij de parkeerplaats Bruggelen waren aangekomen. Reed Han hem daarop, dacht ik bij mij zelf,” nu Erik hier word ik ontmaagd” door een geile trucker. Het was er druk wij hadden nog plaats net vooraan bij het hek. Op de linkerbaan stonden nog twee trucks uit Polen zo te zien. Han zei we gaan het eerst even gezellig maken. Toen gingen wij naar buiten toe. Hij had uit zijn koelkast in de cabine een fles rode wijn gehaald met twee glazen ging wij op het bankje zitten. Heerlijk in de avondzon met ons tweeën. Bekeken door tientallen de mannen, die aan het seksen in het bos waren geweest, of nog heen gingen. Het was tien uur toen werd het iets minder, Er dreigde een buitje regen te vallen.

Wij waren aan de tweede fles begonnen, toen het begon te regenen. Han voorstelde om nu naar bed te gaan. Ik zei oké. Dus wij klommen naar binnen toe. Han nam de afstand bediening van de sleutels. Hij klikte de deuren op slot. Toen duwde op een knopje bij het stuur, toen ging het gordijn aan de voorkant ging naar beneden toe. Hij zei, dat ik het gordijntje, aan mijn kant dicht kon doen. Dat deed hij aan zijn kant. Er waren twee kleine lampje gaan branden, wij daar zaten wij heerlijk aan ons wijntje. Han begon zich uit te kleden. Ik dus ook, en binnen de kortste keer, zaten wij naakt op de stoelen. Ik bekeek Han eerst even goed. Hij zag, er nog mooier uit, zonder kleren aan. Ik kon zijn gespierde lichaam, kom ik nu bewonderen. Zijn pik stond al recht naar voorn toe. Die had er zin in, ik vond hem wel behoorlijk groot zei ik, tegen Han. Die lachte, hij zei. Dat hij is 21 cm lang en 7 cm dik Erik. Ook hij zei, dat ik hem mocht aanraken. Han wou niet gepijpt worden, nu nog niet had hij gezegd. Ik ga jou eerst ontmaagden kerel. Tenminste als jij dan nog wilt, dan zien we wel wat komt. Ik moest nu op mijn buik gaan liggen in het bed.  Han ging nu achter mij zitten, toen streelde mij over mijn rug heen. Ik was al behoorlijk geil geworden. Maar nu kon, ik het niet houden, en ik zei tegen Han. Dat ik super geil was. Han lachte alleen maar. Hij begon met zijn vinger in mijn kont te roeren. Dit deed behoorlijk zeer, dat liet ik ook zeker horen. Toen zei Han, jij zou toch niet gillen kerel. Ik zei, “nee hoor ik zing nu”. Han zei hou dan je mond maar, ik vind dit liedje niet mooi. Op eens drong er een snerpende pijn in mij. Han had zijn pik naar binnen geduwd.

“Ik gilde als een mager varken en flinkhard ook”. Han begon mij direct te neuken. Met diepe, en lange stoten ging hij te keer in mijn kont. Ik kermde flink, dat over ging in heerlijk kreunen. Of dat nu was, van de pijn, of van genot. Weet ik niet, maar het was heerlijk.  De cabine bewoog behoorlijk, en we hoorde van buiten commentaar. Ik hoorde iemand roepen “Hé geile trucker ik wil ook, door jou worden geneukt”.  Maar ik was lekker de gelukkige. Toen voelde ik hoe Han het condoom vulde met zijn sperma. Hij ging even naar het raampje toe hij deed hem even open. Toen zei hij tegen die drie kerels die daar stonden. Dat hij werd geneukt door een geile hengst uit Deventer.” In plaats dat ik door hem werd geneukt”. Ik hoorde iemand zeggen stuur die hengst dan maar naar buiten. Dan mag hij mij neuken.  Hij lachte, en zei toen, “Heren jullie mogen genieten van ons beiden daar buiten “. Goedenavond allemaal. Toen kwam Han weer bij mij terug. Hij deed er een nieuwe om, toen ik mocht nu op mijn rug liggen. Han begon mij te zoenen, toen ging hij zo naar beneden toe. Ik was nu totaal geil. Ik stond op springen mijn pik ging tekeer. Ik zei tegen Han dat ik moet spuiten. Toen zei Han, spuit maar kerel. Toen nam hij mijn pik in zijn mond. Ik heb hem in zijn keel gespoten, al het geil wat in mij zat. Geweldig gevoel is dat. Han heeft alles door geslikt. Han heeft zijn pik nu zichtbaar voor mij, in mijn kont geduwd. Ik zag dat hij zijn paal in mij schoof hij deed het dit keer langzaam. Ik voelde precies waar hij was in mijn lichaam. Hij kuste mij op mijn buik terwijl hij mij neukte. Hij hield mij stevig vast. Hij ging weer heerlijk te keer in mij. Ik genoot flink ondanks de pijn, “die er nog wel was van de ontmaagding”. Han deed zijn best hij trok zijn pik terug uit mijn kont.

Even wachtte hij, om hem te laten afkoelen, om dan hem weer keihard in te duwden. Dat herhaalde hij nog diverse malen. O, wat werd ik heerlijk door hem geneukt. Hij was heerlijk ruig bezig met mij. “Maar even later kwam, hij met veel Kabaal klaar”. Toen hij spoot hij het condoom vol in mijn kont. Han trok na een korte pauze zijn pik uit mij, toen haalde het volle condoom van zijn pik af. Hij ging naast mij liggen. Hij ging met mij vrijen, ik vond dit eigenlijk niets, maar ik liet het over mij komen. Ja hoor ik genoot flink ervan. Ik vond het machtig leuk bemind te worden. Ik lag in zijn armen tegen hem aan. Wij speelden met elkaars tepels. Han kneep erin. Ook zoog hij aan mijn tepels. “O, jezus wat was dat geil”. Hij heeft mij een speciale behandeling gegeven door mijn ballen in zijn mond een speciale behandeling te geven in zijn mond. “Het was z’n geil gevoel, ik kon mijn geluk niet op, ik kwam gillend klaar in zijn mond”.  Hij deed weer en nieuwe condoom om zijn pik heen en hij ging mij weer hard neuken. Aan zijn geknor te horen was hij tevreden, ik kreunde ook flink. Ik dacht nog even, “wat heb ik weer geboft met z’n geweldige kerel boven op mij”. Hij had van de week al gezegd, dat hij er een feestje van ging maken. “Nu dat is gelukt hoor” ik ben meesterlijk door hem verwent. Toen hij weer klaarkwam, het condoom weer afdeed. Kwam hij weer naast mij liggen.  Hij nam mij in zijn sterke armen. “Wat een heerlijk gevoel was dat “Wij hebben heerlijk geknuffeld. Ik bleef heerlijk liggen lekker stevig tegen zijn geile body aan. Wij zijn in slaap gevallen, ik lag heerlijk met een knorrende Han achter mij te genieten. Toen wij de volgende ochtend weer wakker werden, lag ik nog heerlijk tegen zijn warme lichaam aan. Ik zag dat hij wel een slaapzak over ons heen had gedaan.

Hij fluisterde in mijn oor, dat ik een geweldige minnaar voor hem ben. Hij had zelfs broodjes, die hij in zijn magnetron warm maakte voor ons. Wij hebben ons gewassen, en even aangekleed. Wij zijn toen even door de bossen gelopen. Om te genieten van de vroege ochtend zon. Tegen negen uur waren wij weer terug in de truck.  Han zei, ik wil jou nog even een beurt geven Eric. Daar was ik wel voor hoor. Wij waren zo ontdaan wan onze kleren. Was benieuwd of hij het nog kon na z’n heerlijke avond.  “Nu hij kon het nog hoor, mijn geweldige hengst “. Op de parkeerplaats kwamen de eerst kerels weer om te kijken, of er nog iets te doen was. Daar hoefde ik mij geen zorgen om te maken. Ik was voorzien van mijn eigen dekhengst die heet Han. Ik heb Geweldig genoten, ik hoorde van Han ook niet dat op klagen leek. Wij hebben nog tot in de middag door gebracht in de cabine van Han. Om van elkaar te genieten, maar ook van de kerels die de bossen ingingen om daar te genieten. Toen zijn wij naar zijn huis gegaan. Tegen vier uur reed ik terug naar Deventer toe. Het was mooi geweest. Han moest zich voorbereiden op morgen, dan moest hij om zeven uur in de ochtend weer werken. Hij gaat voor ongeveer twee weken naar zuid Europa toe.  Wij hebben dit nog vaak herhaald in de Cabine of in bed thuis. Heerlijk en was het.  “Ik kan nu zeggen dat ik gevonden heb wat ik zocht “

3265 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.