Bas deel 2

Geplaatst door: trucker-bi op 20-04-19

Het we gaan zo weer verder is bij Bas meteen kom ik achter.

Ik ben nog aan het bijkomen van zijn pik en voel de plug in me zitten, ik heb enorm de drang om hem eruit te persen het voelt geil in elk geval.
Bas heeft voor mij ook wat lingerie gepakt, het wordt een hete nacht zegt hij terwijl hij zijn pik eventjes in me mond stopt.
Ik trek een zwart leren corset aan die mijn tietjes vrijlaat en een kanten legging zonder kruis.
Bas zijn pik staat recht vooruit op je knieën zegt hij naast hem liggen verschillende dildo’s.
Hij trekt de plug uit me en ik voel wat tussen me billen lopen meteen drukt er een dildo tegen me ster aan, hou ne zaad binnen fluistert hij en duwt de dildo in me.
Ik voel hem goed hij is groter dan ik dacht en Bas beweegt hem stevig in de spiegel zie ik zijn pik op en neer gaan van geiligheid en rond mijn ster een witte rand van zijn geil de hele dildo zit onder.

Bas komt achter me staan trekt de dildo uit me en stopt zijn harde pik diep in me hij buigt over me heen en stop de dildo in me mond, zuig hem helemaal af terwijl hij me mond neukt steeds als ik kotsneigingen heb voel ik zijn pik kloppen in me steeds vaker doet ie de dildo diep in me keel en steeds vaker voel ik zijn pik in me kloppen.
Dan stopt hij en draait me op me rug hij vouwt me bijna dubbel en ligt scheef bovenop me zijn pik staat kaarsrecht voor me kut.
Hij glijdt in me helemaal tot zijn buik en trekt meteen weer terug, pijn of genot ik weet niet wat ik voel wel dat Bas in me stoot in de spiegels zie ik dat hij tot zijn ballen in me zit en dan zijn pik er weer helemaal uithaalt.
Hij gaat steeds sneller en vooral harder en voor ik het weet spuit Bas een tweede lading in me.

Hij blijft bovenop me liggen en beweegt zachtjes door, ik zie wat zaad langs zijn pik uit me kont lopen.
Bas haalt zijn half stijve uit me en draait me op me knieën hij wrijft met zijn pik tussen mijn kont en kut plagerig stopt ie hem een stukje in me en ik voel hem groeien, stukje bij beetje komt Bas weer dieper in me tot hij weer helemaal hard is pers me geil uit je kut persen zo hard je kunt terwijl hij me stevig neukt ik zie zijn zaad om zijn pik ik voel het lopen en hij neukt erin het duurt niet lang of hij spuit een derde lading in me, 
Snel trekt ie terug en doet de plug weer in me, hij geeft me ern string trek aan dan kan de plug er niet uit en heb ik als we straks wakker worden meteen een zaadkut.

1910 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.