De snelle date

Maandagochtend..Ik ben zojuist wakker geworden in een geile bui. Ik heb de hele nacht liggen dromen over lekkere pikken en geile kontjes. Ik spring onder de douche en het gevoel van geilheid neemt alleen maar toe. De kriebel in mijn onderbuik en bij de meest lichte aanraking van mijn pik word deze keihard. Ik neem mezelf voor dat ik daar wat aan ga doen...

Ik kruip na mijn bakje koffie achter de computer en ga naar een chat site. Al snel kom ik in gesprek met een oudere man. Deze man (ik noem hem voor het gemak maar Jan) ziet er op de foto's prachtig uit. Een slank lichaam en lekker intiem geschoren. Tijdens het gesprek met de Jan vraagt hij naar mijn leeftijd. Ik vertel hem dat ik 30 jaar oud ben en val op oudere mannen. Jan verteld mij dat hij eind 50 is en vraag mij of dat niet te oud is voor mij. Ik stel hem gerust en zeg hem dat ik gek ben op ervaren mannen. Al snel maken we een afspraak.

Ik stap in mijn auto en rijd naar het adres waar Jan woont. In de auto voel ik mijn geilheid weer toenemen en pompt de adrenaline door mijn lichaam. Een half uur later sta ik een tikkeltje zenuwachtig voor zijn deur. Jan stond mij al op te wachten. Ik stel mij voor aan Jan en ik zie hem goedkeurend naar mij kijken. Jan zegt dat ik binnen kan komen. Eenmaal binnen zegt Jan dat hij niet veel tijd meer heeft omdat zijn vrouw binnen het uur terug kan zijn.
Is dat een truc of is het echt zo.. Ik weet het niet maar op 1 of andere manier wordt de date ineens nog spannender. Jan vraagt me mee naar boven en loopt voor mij de trap op.

Op de trap kijk ik al goed naar zijn kontje. Jan heeft makkelijke kleding aan en loopt naar een slaapkamer. In de slaapkamer zie ik alles al klaarliggen. Handdoeken, glijmiddel, condooms en porno op de tv. De sfeer zit er gelijk goed in. Zonder veel woorden doet Jan zijn kleding uit en ik volg snel zijn voorbeeld.

Wow in het echt ziet Jan er nog beter uit dan op de foto's. Een heerlijke pik met een cockring; Bij mijn eerste aanraking voel ik de pik van Jan direct hard worden. Wat een geil gevoel is dat zeg. Ik ga tegen jan aanstaan en ik voel dat Jan mijn pik ook lekker vastpakt. Ik verplaats een hand naar de kont van Jan en knijp er zacht in. Ik duw Jan richting het bed en laat hem liggen. Ik zie dat de tepels van Jan ook reageren op mijn aanraking en begin aan zijn tepels te zuigen terwijl ik mijn handen over zijn pik laat gaan. Ik ga van zijn tepels naar zijn pik en neem het topje in mijn mond. Met mijn tong bespeel ik zijn eikel terwijl ik de smaak van zijn voorvocht begin te proeven. Wat een heerlijke pik heeft Jan. Ik neem de pik van Jan dieper in mijn mond en voel de pik richting mijn keel gaan. Ik geef niet op maar laat de pik verder glijden. Ik hoor Jan kreunen en Jan begint zacht te stoten in mijn keel.

Jan vraagt of hij mijn pik ook mag proeven. Ik draai mijn lichaam en voel dat Jan mijn pik in zijn mond neemt. Ik blijf de pik van Jan gulzig door zuigen. Zo liggen we een tijdje kreunend in een geile omhelzing. Ik voel dat Jan zijn tong verplaatst van mijn pik naar mijn kontje. Wat een heerlijkheid. De tong gaat gulzig tussen mijn billen door en drukt heerlijk tegen en in mijn gaatje. Ik heb inmiddels een vinger in het kontje van Jan gedaan en zet druk op zijn prostaat. Ik hoor Jan reageren met een gedempte kreun. Zo gaan we door in een steeds sneller tempo zuigend en likkend. Ik voel dat Jan steeds meer begint te stoten met zijn pik in mijn mond en ik hoor zijn ademhaling versnellen.

Ik wil Jan laten komen... Ik verhoog het tempo en zuig steeds harder op de eikel. Ik hoor steeds meer kreunen en de bewegingen van Jan worden ongecontroleerd. Hees zegt Jan dat hij bijna gaat komen. Ik hoor Jan en ga rustig door met wat ik doe. Ik voel de pik van Jan verdikken en voel de stralen zaad mijn mond inkomen. Jan geeft een laatste stoot en een harde kreun. Ik proef zijn zaad en slik alles door. Wat een heerlijkheid.

En man wat is mijn pik hard op dat moment. Jan voelde weer aan mijn pik en zegt dat ik hem moet neuken. Jan gaat op zijn knieën zitten en spreid zijn billen voor me. Ik doe een condoom om en zet mijn harde pik tegen zijn gaatje. Ik duw mijn pik langzaam naar binnen en voel hoe zijn kutje zich om mijn pik heen sluit. Wat een heerlijk kontje heeft Jan. Ik begin langzaam met lange halen te neuken. Ik stoot tot mijn ballen tegen de ballen van Jan aan kletsen. Ik verhoog het tempo en voel warmte en kriebels van mijn onderbuik naar mijn ballen gaan. Jan begint naar achteren te stoten en ik neuk jan nu zo hard dat onze lichamen harde kletsgeluiden maken. Dit tempo ga ik niet lang volhouden en ik voel dat ik ga komen. Ik voel mijn zaad naar boven borrelen en spuit na een laatste harde stoot mijn ballen leeg in de kont van Jan. Samen laten we ons op het bed vallen en liggen zo nog even na te genieten. Maar niet lang want de vrouw van Jan is onderweg naar huis.

Snel kleden we ons weer aan en we spreken af dat we het snel nog eens overdoen. Ik stap weer in mijn auto en rij voldaan naar huis.

3027 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.