Bas deel 3

Geplaatst door: trucker-bi op 24-04-19

Naar mijn idee sliep ik net toen ik wakker werd omdat er iets in me mond zat.
Bas stond naast het bed en probeerde me in me mond te neuken.
Mooi je bent wakker zuig me nu, ik begon hem langzaam te pijpen voelde hem groeien terwijl hij weer een geil porno filmpje opzette.
Ik voel zijn handen op me billen trekt de string opzij en voelt aan de plug, Auw dat voelt nu niet lekker.
Hij trekt de plug eruit en vingert me ruw ik voel van alles naar benedenlopen Bas vingert hardt en diep en voel aan zijn stoten in me mond dat hij geil van het filmpje wordt, Als ze beginnen met neuken komt Bas meteen achter me staan en duwt zijn keiharde pik hard in me glibberige kut hij stoot hard in me en ik voel hem iedere keer tegen me reet stoten.
In de spiegel zie ik hoe zijn zaad langs me ballen naar beneden loopt zo uit mijn kut via zijn pik, bij iedere stoot verlies ik wat.
Hij legt me op me rug en neukt verder terwijl hij het geil over me lul smeert en me aftrekt het is heerlijk het duurt dan ook niet lang of ik spuit me helemaal leeg Bas stoot met lange diepe halen in me en spuit me vol.

Hij trekt zich terug legt me op zijn knie en begint weer te vingeren persen slet persen ik wil je zien druipen.
Ik doe wat hij zegt en ik voel hoe zijn vocht uit me loopt en hoe zijn pik hardt wordt onder me.
Nu op schoot zitten, hij trekt me billen uit elkaar en stuurt zijn halfstijve pik naar mijn kut.
Persen slet en ik zie het zaad over zijn groeiende pik druppelen hij trekt me naar achter en zijn pik zit weert in me neuk me slet laat je vallen op me pik, ik doe wat hij wilt en met zijn handen bepaald hij het tempo dan houdt ie me stevig vast en spuit diep in me.
Kom we gaan douche zegt hij.
We kleden ons uit en stappen onder de douche, buk eens en hou je kont open vraagt Bas, ik doe wat hij vraagt en ik voel een warme straal tegen me kut hij probeert zijn pissende pik in me te krijgen wat is dit geil zeg.
Ik pers het pis en zaad uit me en Bas vangt het op en masturbeert mij ermee hij wrijft mijn pik over de zijne en op het moment dat ik over hem heen spuit spuit hij ook nog een straal.
We kleden ons aan ik weer normaal Bas in lingerie.
We drinken nog wat en bespreken hoe nu verder, hij wil een keer mee op de truck en hij wil me sowieso vaker zien en dat is wederzijds.
Op het punt dat ik weg wil staat hij op wn duwt zijn pik nog in me mond ik zuig er heerlijk op en Bas wordt alweer stijf, hij neukt ne mond zijn handen bepalen het tempo en de diepte en wederom steeds als ik kokhals stoot ie wat feller hij geilt erop en ik vind het ook wel erg geil.
Hij houdt me stevig vast en ik voel dat hij bijna zover is ik verslik me zowat in het vocht en dan stroomt me keel vol ik voel zijn stralen on me keel glijden en kan niks anders dan slikken.
Tevreden sta ik op ik heb mijn vaste sexmaat gevonden denk ik

1790 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.