Kinky date

Geplaatst door: rick op 25-04-19

Ik was in een geile bui en kon niemand vinden om mee te sexen. Ik ging naar de chat om maar weer eens te proberen. Het was al laat in de avond dus gaf het allemaal weinig kans. Door de peimels die ik zag raakte ik meer opgewonden en speelde wat met mijn tepels en ballen. Opeens kreeg ik contact met een man van 60 die interesse had en in de buurt woonde. Ik werd warm en vroeg waar hij zijn in had. Hij wilde lekker lang en vooral kinky sex. Ik zei dat ik wilde en had binnen een minuut een date. Ik zei dat ik me wel even wilde wassen en spoelen maar dat hoefde niet zei hij, kon bij hem. Ik sprong op de fiets en reed hard naar het adres. Binnen 5 minuten stond ik voor de deur. De man deed in zijn badjas open en ik liep naar binnen. Hij wilde me goed zien en vroeg of ik naakt wilde. Ik kleedde me uit en was een beetje zweterig van het fietsen. Hij liep om me heen en keurde me helemaal. Ik kende dit niet maar merkte dat ik het geil vond. Hij raakte me af en toe aan en zag dat ik opgewonden raakte. Hij pakte mijn niet gewassen pik en streelde die zachtjes, die kwam direct omhoog. Hij vond het geil dat ik zweette , het was er bloedheet in huis, en liet een vinger langs mijn bilnaad gaan. “Die gaan we spoelen 

“zei hij. We liepen naar de douche waar bij een anaaldouche had. Hij vroeg of ik iets voorover wilde buigen en maakte mijn kontje glad met wat smeermiddel. Hij streelde mijn gaatje zachtjes. Hij deed behoedzaam de douche in me en spoelde mijn kontje. Ik hield het water binnen en wilde het in de wc laten lopen. We liepen daar heen. Ik ging zitten en liet alles lopen. Hij ging voor me staan met zijn mooie lul en duwde die in mijn mond. Hij weed snel hard en ik pijpte hem zachtjes. Hij stootte steeds harder en kneep in mijn gevoelige tepels. Ik werd helemaal week en terwijl de laatste druppels uit mijn kontje liepen voelde ik zijn pik kloppen in mijn mond. 

Ik wilde zijn zaad voelen en duwde een vinger in zijn kont. Hij kreunde en kwam heerlijk klaar in mijn mond en over mijn borst. Mijn pik stond op knallen. Ik kwam overeind en wilde meelopen met hem om me schoon te maken. Dat mocht niet van hem. Hij liep voor me de trap op en en daagde me uit met zijn kont naar achteren. In de slaapkamer was t pikkedonker. Hij legde me op bed en bond mijn benen vast aan het onderstel. Hij ging boven me hangen en ik zoog aan zijn tepels. Hij duwde zijn kont tegen mijn natte pik aan en ging er zachtjes opzitten. Ik voelde zijn strakke warme kont om mijn pik. Ik kon geen kant op. Hij begon mijn tepels te bewerken met klemmen en sloeg daar zachtjes op. Ik wilde spuiten maar dat mocht niet van hem. Zijn pik werd weer hard en ik moest hem trekken terwijl hij in me zat. Ik hield get niet meer en zei dat ik in hem ging spuiten. Hij drukte zijn kont hard over mijn harde pik en ik spoot hem heerlijk vol. Hij bleef bewegen waardoor mijn pik bleef spuiten. Hij kneep mijn pik lekker af en gleed zachtjes van  me af. Hij bond mijn armen ook vast en liet mijn zaad uit zijn kont op mijn gezicht lopen. Daarna tongde we elkaar met mijn zaad. Ik voelde zijn pik hard tegen mijn buik worden. Hij maakte mijn benen los en bond die hoger vast zodat mijn benen wijdt open stonden. Hij likte me natte kont waar nog water in zat wat heel geil was.

Weer kon ik geen kant uit. Mijn tepels werden weer onderhanden genomen alleen wat harder dat eerst. De pijn ging over in genot en ik voelde mijn kont open gaan staan. Ik wilde hard geneukt worden en smeekte hem dat te doen. Hij stelde het uit door mijn tepels te blijven verwennen en af en toe een vinger in mijn kont te doen. Die likte ik dan weer af en dat maakt me gek. Hij had een kleine vibrator en bracht die bij me in. Ik werd helemaal wild en wilde zaad in me. Opeens haalde hij de vibrator hard uit me en duwde zijn pik naar binnen. Ik gilde het bijna uit. Hij paste goed en hij reed steeds harder in me. Hij ging heel lang door waardoor mijn pik ook weer hard was. Mijn tepels kregen af een toe een mep onder de neukbeurt. Ik was los en liet alles gebeuren. Het was heerlijk. Hij stoote steeds harder en hij kreunde steeds meer. Ik voelde dat hij ging komen en duwde mijn kont naar voren. Ik wilde alles diep in me voelen. Hij spoot heel veel in me voelde ik. Mijn pik liep over van voorvocht. Wat een genot. De laatste stoot was hard en stoer, en hij bleef op me hangen met zijn pik diep in me. 
Hij trok opeens zijn lul hard uit me waardoor ik zijn zaad uit me voelde lopen. Wat was dat heerlijk. Hij likte zijn zaad uit me en zoende me er weer mee. 
Hij heeft me die nacht nog 3 keer geneukt en ik hem 2 keer. 
We spraken af elkaar vaker te gaan ontmoeten en dit te herhalen.

4098 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.