Buitenspanking

Donderdagochtend, half tien stond ik klaar bij het Schoorlstrand op het Twiske. Ik had met Robbert afgesproken, een ervaren spanker/coach die me wel even een training zou geven. We hadden vooraf uitgebreid gemaild en ik wist ongeveer wat me te wachten zou staan. Maar natuurlijk was ik gespannen. En dat zou nog even blijven, want Robbert stond in de file, en ik moest nog even geduld hebben. 


Ik droeg zoals me opgedragen was hardloopkleding, een hele strakke tight waaronder ik geen ondergoed aan mocht. Ik moest geheel geschoren zijn, geen schaamhaar, okselhaar, borsthaar en ook mijn billen moesten kaal.

Gelukkig was het niet druk, dus toen er een witte auto aankwam wist ik bijna zeker dat hij het was. En dat klopte, vriendelijk zwaaide hij en ik liep naar hem toe. Hij gaf me een stevige hand en zei dat hij zich nog even om moest kleden. Even later trok hij ook een tight aan waarin zijn pik goed zichtbaar bleek. 

We gingen een klein stukje hardlopen en liepen een dicht bebost deel in. Daar begon de training, ik moest in een positie gaan staan met mijn handen in mijn nek, benen een klein beetje uit elkaar en billen naar achter. En ik moest strak naar de grond kijken. En dat deed ik. Hij voelde mijn lijf, streelde goedkeurend over mijn billen en gaf me opdracht om eens 10 push-ups te doen. En dat deed ik. Dieper! Zei hij en hij hield zijn vuist op de grond. Ik moest zo diep zakken dat mijn pik tegen zijn hand aan kwam. Een heerlijk gevoel! Daarna liepen we weer wat verder tot hij me opdracht gaf om stil te staan in de positie en ik zijn harde hand voor het eerst tegen mijn billen voelde. Heerlijk was dat, hard maar heel goed te doen. Na dit opwarmertje ging mijn hardloopbroek naar beneden, coach Robbert stroopte hem over mijn billen en begon te strelen, kneden en controleren. Gelukkig was ik glad genoeg voor hem, op een klein plekje onder mijn staartbotje na. Dat moest de volgende keer beter! Hij voelde ook mijn pik en ballen en streelde door mijn bilspleet. En daarna volgden nog een flink aantal slagen op mijn billen.

De training ging zo een tijdje door, ik moest oefeningen doen, kreeg straf, ook over zijn knieen, en werd zelfs gevingerd. Gelukkig had ik vooraf een beetje vaseline in mijn kontje gedaan, dat voelde extra lekker. Af en toe reed hij van achter tegen mijn billen en voelde ik zijn harder wordende pik. Zo ging hij door tot mijn billen vuurrood werden en we moesten stoppen, ik mocht niet te veel zichtbare plekken krijgen deze eerste keer.

Als afronding moest ik weer in positie gaan staan en hij begon me af te trekken. Een heerlijk gevoel, en veel te snel kwam ik klaar. Hij was er niet echt blij mee, want dat was zonder zijn toestemming. De volgende keer zou ik er niet zo makkelijk afkomen en zou ik hem zeker met mijn mond moeten bedienen. Ik kan niet wachten...

2814 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.