Naturistencamping deel 4

Geplaatst door: natu-60 op 28-04-19

…..na nog een heerlijk koel glas witte wijn te hebben gedronken gingen we weer terug naar de slaapcabine. Peter ging op zijn rug liggen ik ging achter hem staan en liet mijn handen over zijn borsten en heerlijk erecte tepels glijden.
Mijn nog slappe piemel en ballen gleden over zijn voorhoofd richting zijn mond die hij gretig opende en met zijn tong probeerde hij om mijn blote eikel te likken.
Ik ging verder met het masseren van zijn tepels die heerlijk gevoelig bleken.
Hierna ging ik voor hem staan en met wat extra olie begon ik met het masseren van zijn voeten kuiten en dijen.
Peter deed zijn benen wat verder uit elkaar zodat ik ook de binnenkant van dijen en zijn heerlijk geschoren ballen kon aaien.
Zijn pik was inmiddels weer lekker stijf geworden en het zou niet lang meer duren of ik zou deze heerlijke staaf onder handen nemen.
Eerst liet ik me voor over zakken en met onze pikken tegen elkaar begonnen we elkaar te tongzoenen en terwijl ik ook weer een stijve begon te krijgen hoorde ik opeens gestommel in de caravan,
Ik keek Peter aan die me geruststelde met de mededeling dat het waarschijnlijk zijn overbuurman was die een biertje kwam halen.
Niet helemaal gerust kwam ik overeind en mijn stijve piemel liet het al snel afweten.
Toen ook nog de deur van de slaapcabine open ging wist ik helemaal niet meer wat te doen.

De overbuurman bleek de man te zijn die buiten naar me had geknipoogd en die nu glimlachend naakt in de deur opening stond.
Ga rustig verder jongens waar jullie mee bezig zijn stoor je niet aan mij.
Een beetje gerustgesteld liet ik mij weer voor over zakken en begon de nog stijve pik van Peter te likken ondertussen met mijn handen zijn tepels te kneden.
Met mijn lippen schoof ik zijn voorhuid naar achteren en liet mijn tong over de prachtige eikel gaan.
Langzaam liet ik zijn pik naar binnen glijden hij was niet al te groot geschapen zodat ik zin hele pik in mijn mond kon nemen.
Peter kwam met zijn heupen omhoog zodat zijn heerlijke pik nog dieper in mijn mond kwam

Terwijl ik lekker bezig was om Peter klaar te laten komen voelde ik opeens een in de olie gedrenkte hand op mijn kont en een ander tussen mijn benen die mijn pik begon te masseren.
Iets geilers kon ik niet verzinnen  ik liet Peter's pik uit mijn mond glippen en keek glimlachend achterom waar ik de  overbuurman glimlachend hoorde zeggen dat dit zijn manier van voorstellen was.

Nou je laat er in ieder geval geen gras over groeien zei ik.
Laten we even een kleine pauze nemen zodat we on echt kunnen voorstellen.
De buurman bleek Ruud te heten die samen met zijn vrouw hier al jaren kwam en met mede weten van zijn vrouw al jaren avontuurtjes beleefde met Peter.
Ruud was een gezette 70 plusser lekker smoothie en geschoren en een in slappe toestand al een pik van ongeveer 14 cm.

Ik haalde ondertussen nog 2 glazen wijn en een biertje voor Ruud en toen ik terug kwam zag ik Peter en Ruud heerlijk met elkaar bezig.Peter op zijn knieen en Ruud was hem heerlijk aan het rimmen.
Ik ging achter Ruud staan en begon die heerlijke pik van hem te masseren zodat die al gauw in volle glorie 18 cm stijf stond

Al snel liet ik de pik van Ruud los die hem op het sterretje van Peter zette en hem zalig begon te neuken daar ik nog nooit een mannenkoppel had zien neuken keek ik al spelend met mezelf toe.
Ruud begon al snel te kreunen en haalde zijn pik uit de kont van Peter en kwam klaar en spoot zijn zaad op de rug van Peter.

Ik was inmiddels zo geil geworden dat ik mezelf klaar had getrokken en mijn zaad ook over de rug van Peter liet gaan.
Peter was de enige die nog niet was klaar gekomen zodat Ruud en ik elkaar aankeken wie wat zou doen.

Ruud stortte zich op de pik Van Peter terwijl ik mijn ene hand onder Peter liet glijden en zijn kontgaatje verwende en met mijn zijn ballen masseerde het duurde dan ook niet lang of Peter liet een flinke stroom sperma de lucht in gaan.
Uitgeput gingen we naar de huiskamer en even later met zijn drieen naar de douches waar we ons lekker schoon spoelde.

Met de afspraak om dit deze vakantie nog eens over te doen gingen we ieder naar ons eigen onderkomen waar ik in ieder geval nog een heerlijke droom had

Veel leesplezier Rob

2972 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.