Buurman 3

Na de keer met koos erbij heb ik de buurman 2 weken niet gezien hij was op vakantie.

Toen hij terug was belde hij of ik langs wilde komen en dat wou ik wel ik trok me koning broek aan en ging naar hem toe belde aan hij deed open hij liep in zijn badjas ha ad fijn je te zien deed de deur dicht en ik liep naar binnen. Biertje ja lekker zei ik. Hij kwam terug en we proosten we babbelde wat hij zei ik heb wat voor je en gaf me een pakketje ik maakte het open en er zat een zwem slip in hmm doe maar aan kleed me om en deed hem aan lekker strak net geen string. Lekker ventje zei hij doe je shirt maar uit daar stond ik dan. Werd weer geil me pik groeide weer ga maar zitten zei hij en ik ging zitten. Hij zetten een film op gay met licht sm ik dacht hmm.  

Toen ging de bel ik o je krijg visite nee blijf maar zitten. He Piet hoorde ik en hij kwam binnen zo zo dan lekker zei hij. Ik lacht een beetje en ik stond op was wat onwennig hij keek en streelde en kneep in me kont likte me en kneep in me tepels ik vond het best geil. Biertje piet ja lekker later kwam hij met 3 biertjes binnen. Je hebt niks te veel gezegd wat een lekkertje. Ja zei buur ik kwam hem tegen in sauna Finland toen hij met 3 of 4 manen bezig was hij genoot later heb ik hem me genomen en voor me zelf gehouden hmm de geilerd. Koos heeft hem ook al uit geprobeerd dus nu mag jij ook. Hmm lekker man. Piet zag er goed uit grijs klein buikje we hadden het biertje op kom maar eens mee dan we gingen naar de slaapkamer. Buur voor op ik in het midden piet als laatste in de kamer aan gekomen kleed piet zich uit was wat behaard en had een beetje stijve pik wel groot en dik. Ik moest buiken piet streelde me kont en kneep er in wat een geil broekje hou maar ff aan kerel. Buur had zijn badjas uit gedaan en zette de film hier aan vind je dat lekker vroeg piet wat zei ik die film natuurlijk beetje zei ik ok we zullen zien.


Ga maar een op bed zitten en kijken of je kan pijpen hij hing je pik voor me wouh dacht ik nou kom op mond open en pijp me ze pik ging naar binnen ik zoog hmm zei hij dieper en ging bijna in me keel ik kokte bijna hij stopte nou dat begin is goed. Ga maar eens liggen ik ging liggen en hij kneep in me tepels pij of lekker weet het niet hij zei tegen buur geef maar en hij pakte 2 klemmen die zette hij op ne tepels au zei ik stel je niet aan zei piet. Speel maar ff me zijn pik buur kwam met zij pik boven me en die likte ik gulzig. Piet streelde me slip en beet zachtjes in me pik hmm geil keek ook nog schuin naar de film waar een jongen door 2 manen genomen werd tering wat geil alle maal weer Piet zijn pik was goed stijf ong. 20 cm en wel 5 dik schat ik hij trek me slip uit een pakt dat grote kussen weer nee dat gaat niet. Wacht maar zegt hij, hij pakt wat een flesje en laat me het in ademen zo dan wat is dat dan ik word er nog geiler van  gooi me bene in de lucht en zeg neuk me hij smeer wat glij middel in me kont en vingers ff 1 2 en 3 vingers hmm laat me nog een keer reuken ik klap bijna  en zeg kom maar en hij stopt zijn pik er in wauw wat geil er uit nee kom neuk me zeg ik en laat me helemaal gaan ik wel hem gewoon en hij stoot tot zijn zak in me kont hou het vast en zeg tegen buur wat een ventje is dit man. En hij begint me te neuken zijn zak tegen die van mij hmm na 5 min laat hij me nog een reukje nemen en neemt zelf ook ooo wat lekker man en hij zeg ik ga je vol spuiten jaaa zeg ik spuit me vol hij verkrampt en boel zijn pik kloppen en ja daar komt hij wel 6 stralen spuit hij in me mmm haalt zijn pik er uit en het zaad loopt door mijn nat met zijn vinger gaat hij er door en stopt die in me mond hmmmm  zeg ik uit geput gaat hij zitten en buur tongt me hmm lekker dat zaad van piet met jou speeksel  mijn pik is super nat en stijf  buur likt hem en zegt  je mag mij neuken ja zeg ik  nou ik ga op je zitten  ja en hij gaat me zitten en na 3 min stopt hij zo nu gaan we jou weer ff nemen oja  en bam buurt stoot zijn pik ik me door nog wat zaad van piet


Mmm zeg hij mij geile buur slet  zo nu jij weer en piet zij pik is weer knal stijf van ons en de film  bam er in jaaa en buur komt over me heen zitten Maar met zijn pik richting me gezicht piet zeg ja ik ga weer kommen en buur zegt ruk me en ik pak zijn pik en ga trekken hij schuif naar voren kan zijn pik bijna likken ja zeg piet ik kom en ik ga harde rukken ja ik ook zegt buur en  piet haal zijn pik er uit en kom bast me staan en bij de manen spuiten mij onder hmmm. Piet kleedt zich aan en gaat weg buur zegt lekker he ik zeg zo ja nu mag je lekker komen kerel en hij streelt me balen en pakt met zijn hand me pik en begint te trekken na 3 min kom ik heerlijk klaar hij likt me tepels en tongt me lang zo ad dit was weer lekker. Zowat een ervaring weer. Ik maak me schoon en ga weg en verheug me op de volgende keer wat zal er dan gebeuren.

3883 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.